nu ir grozius cia auginat
galima labai gret uzsikrest bet pas mane jai nelabi yra vietos brangusis ir taip jau pyksta kad geliu per daug
maciau maximoj kazka panasaus po 11lt, bet ten jie kaktusais vadinami
QUOTE(aistule @ 2007 10 06, 17:09)
taip, taip... ir as pirma kai pirkau(Žalij stotelėj), tai pasakė kad tai bespiglis kaktusas
QUOTE(Džeinė @ 2007 10 07, 10:44)
taip, taip... ir as pirma kai pirkau(Žalij stotelėj), tai pasakė kad tai bespiglis kaktusas 
QUOTE(Džeinė @ 2007 10 07, 11:44)
o aš Žalioj stotelėj prie kalvarijų turgaus jau nieko neperku, ten gėlių nemyli,
As uzsisvajojiau apie situos augintinius ir nezinau kaip man ju gauti (esu ne Lietuvoje) manau vienintele galimybe uzsisakyti internetu.Bet as tik moku atsiskaityti VISA kortele.Ziurekit kokiu groziu radau

QUOTE(anytė @ 2007 10 06, 16:20)
pirkau Vilniuje tokioj didmeninėj gėlių parduotuvėj, tai kainavo panašiai po 5 LT už vazonėlį. Kitą savaitę dar kartą ten važiuosim firmai daugiau gėlių užpirkt
rubijam tikrai labai grazu
sakykit, kaip dabar elgtis su litopsais, laistyti juos ar ne?
Papildyta:
ir ar dar galima juos persodinti i didesni vazoneli?
Papildyta:
QUOTE(aistule @ 2007 10 08, 06:08)
Nu as del ju alpti tuoj pradesiu ,taip noriu....
Nu ,bet kur visos dingusios
Sendien laiska antra gavau vokecio
parase,kad sendien mano siuntinukas isisutas
Tai manu iki savaitgalio tureciau gauti
QUOTE(VaNilline @ 2007 10 08, 11:23)
sakykit, kaip dabar elgtis su litopsais, laistyti juos ar ne?
Papildyta:
Papildyta:
Aš vis dar laistau kai kurias rūšis. Tik tas, kurios ryškiai nusiteikusios skilti, jau nustojau.
Kažkada Panfulia buvo įmetusi išsamų laistymo grafiką pagal rūšis. Jei, aišku, žinote, kokias rūšis auginate