Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 13:29)
Teisingai pastatytas klausimas.  biggrin.gif  4u.gif  O bet tačiau, kai tos piniginės turinys daugiau mažiau ribotas, o žmogus toks su kuriuo norisi bendrauti???  g.gif  g.gif  Va čia ištakos susimokėti pusiau. Nes kai visi susitikimai sąlygoti tik vyro pareiga susimokėti - tai tokių susitikimų sumažėja iki vyro finansinių galimybių ir čia nukenčia abu.  biggrin.gif  Kai tikslas yra bendravimas, o ne kas už ką susimokės - tada finansiniai aspektai nueina į antrą planą. Čia jau šiandien skambėjo mintis, kad vyras pažiūrėjęs savo sąskaitos likutį atsisako pramogų ir susitikimų. Moteris nukenčia nuo to, kad netenka bendravimo, kurio jai reikia ir.........kartais pakviečia pati. Tai skandinaviška moteriška strategija.  biggrin.gif  O pas mus tai atėjo kaip "mados" banga, be praktiškumo suvokimo, be idėjos (arba su labai iškreipta idėjos sąvoka), todėl tiek daug interpretacijų ta tema.

Aš seno sukirpimo, konservatyvus, "senos mokyklos" žmogus ir visokie mokėjimai per pusę mane žeistų, bet jaunimas kitoks, jie labiau kosmopolitiški, labiau praktiški ir jiems susimokėjimai per pusę tėra galimybė padvigubinti susitikimų, kurių jiems reikia, skaičių.  biggrin.gif

Jei yra pinigų trūkumas galima susitikti pasivaikščioti po parką arba prie jūros - tada nėra jokių išlaidų.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 11:52)
Jei yra pinigų trūkumas galima susitikti pasivaikščioti po parką arba prie jūros - tada nėra jokių išlaidų.

Ne visos žmogiškosios sielos pripildytos romantiškuoju "įdaru", o ir kiek tai tęstųsi??? Ne Puškino laikai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 01 03, 12:34)
Necituosiu, bet pati pasakėt, kad kai būnat su vyru, už viską moka jis. Ir dar palinkčiojot į subjektyvios patirtį, kad ji niekada už nieką nemoka, kai vyras šalia. Taip ir kyla pasvarstymai, ar retai kartu einat į parduotuvę/ kavinę ar pas vyrą labai didelės pajamos. Niekas čia teisintis neprašo, svarstom ir tiek...

Na kas tas retai/dažnai? Tikrai kasdien nevalgom kavinėse, neinam į pramogas, nestoviu prie PC durų po darbo ir nelaukiu vyro,kad atvažiuotų ir sumokėtų, tikrai ne. Pramogos ir šalia jų maistas būna vasarą dažniau, žiemą rečiau. Bet kalba ne apie tai. Aš žinau vyro pajamas, nes jos yra MŪSŲ, o ne jo kažkaip vieno atskirai.Kaip ir mano uždirbti pinigai yra šeimos. Ta prasme, tai nėra , kad aš kažkaip naudojuosi JO pinigais. Juokinga. Jie yra mūsų. Tiesiog jis sumoka. Nes tų pinigų turi. Jei neturėtų, taigi neitume į kavinę, o aš neisterikuočiau-sumokėk, sumokėk, nupirk , nupirk. Kai jis moka aš irgi turiu pinigų, bet teisiog taip įprasta, kad sumoka jis.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 11:56)
Ne visos žmogiškosios sielos pripildytos romantiškuoju "įdaru", o ir kiek tai tęstųsi??? Ne Puškino laikai.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

perskaicaiu "ne visos sielos pripildytos zmogiskuoju idaru" biggrin.gif

bet tai kaip idomiai. jei man patinka vyras, kuris neturi pinigu ir as tai zinau, kavinej uzsisakysiu tik arbatos su citrina, bet uz ja nemokesiu biggrin.gif o dazniau veiksim ka nors tokio, kur nekainuoja, yra pilan tokiu dalyku ir romantika nenukencia ( nu as visada turiu ideju ka veikt. ir namie bunant nedirbant, ir pasimatymams). bet jei dabar atsirastu vyras, su kuriuo gyvent kartu ir jis panoretu puses mano pajamu, tai eina jis nfg biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 03 sausio 2013 - 12:37
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 12:34)
perskaicaiu "ne visos sielos pripildytos zmogiskuoju idaru" biggrin.gif

bet tai kaip idomiai. jei man patinka vyras, kuris neturi pinigu ir as tai zinau, kavinej uzsisakysiu tik arbatos su citrina, bet uz ja nemokesiu biggrin.gif o dazniau veiksim ka nors tokio, kur nekainuoja, yra pilan tokiu dalyku ir romantika nenukencia ( nu as visada turiu ideju ka veikt. ir namie bunant nedirbant, ir pasimatymams). bet jei dabar atsirastu vyras, su kuriuo gyvent kartu ir jis panoretu puses mano pajamu, tai eina jis nfg biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bandau įsivaizduoti: "panorėti pusės pajamų". biggrin.gif

Va jei TIK pusės pajamų panorėtų - tada tai tikrai eina nafig. biggrin.gif Šiaip tai vyrai ne pajamų nori, o.... g.gif ...nu nori jie ir viskas. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 12:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bandau įsivaizduoti: "panorėti pusės pajamų".  biggrin.gif

Va jei TIK pusės pajamų panorėtų - tada tai tikrai eina nafig.  biggrin.gif  Šiaip tai vyrai ne pajamų nori, o.... g.gif ...nu nori jie ir viskas.  biggrin.gif  biggrin.gif

plia zinok, turejau toki. per pirma pasimatyma atnese pigiausio vyno buteli ir pradejo pasakoti apie lygias teises beigi kaip ji apgavo kokia tai barakuda. kadangi pirmasyk susiduriau su tokiu tipazu, tai neivertinau rizikos ir po kurio laiko net gyvenau kartu. taip, jis turejo savo versla, bet norejo puses mano pajamu (kas tuomet tebuvo sodros mokami litai uz 1 grupe del ligos). ir issiskiriant suskaiciavo iki cento kiek as pas ji isleidau vandens, sudeginau elektros ir suvalgioau maisto, neatsimenu kiek ten gavosi, bet nesumokejau, nfg tik pasiunciau. va. jis sake, kad jam reikia moters stiprios, savarankiskos, siekiancios karjeros, kuri turetu gera figura beigi patiktu jo draugams (kjam 47 metai buvo). nu apie lygias teises klausydavausi paskaitu kasdien. beje, jo zmona pabego nuo jo pas jehovistus, o antroji pasigimde vaika nuo kito ir tada isejo pas ta kita. cia mano viena kraupiausiu patirciu, bet tai skaitau iskalbinga tas. jo draugai, beje, irgi tokie. labai dideli verslininkai ir labia garsios pavardes. nuo to laiko man patinka jauni romantiski berniukai, kurie is stipendijos nuperka man geliu biggrin.gif
Atsakyti
Dideli verslininkai , kurie darbuotojams nemoka atlyginimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 12:48)
kurie is stipendijos nuperka man geliu biggrin.gif

Neperka jie iš stipendijos. biggrin.gif biggrin.gif Va taip viso miesto gėlių klombos ir nudraskytos. lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju)
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 12:57)
Neperka jie iš stipendijos.  biggrin.gif  biggrin.gif  Va taip viso miesto gėlių klombos ir nudraskytos.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (juokauju)

bet tai miela wub.gif ir tokie niekada apie lygias teises nekalba smile.gif stengiasi man padet, o ne sukomplikuot viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 13:01)
bet tai miela  wub.gif ir tokie niekada apie lygias teises nekalba smile.gif stengiasi man padet, o ne sukomplikuot viska biggrin.gif

Kai žodis neskrodžia erdvės, tai dar nereiškia, kad mintis galvoje neatlieka savo pikto darbo. tongue.gif biggrin.gif Ir ne taip būna suformuluotas klausimas mintyse (ne apie lygias, ar nelygias teises), o lašas po lašo ima kauptis suvokimas, kad klodamas po kojomis karalienei gėles ir gėrybes, nė kiek nepriartėji prie sosto, kuriame nors akimirkai galėtum pasijausti Karaliumi. tongue.gif Kai kartelė pasiekiamumo vis paskutinę akimirką kilstelėjama ir tai tampa nuolatiniu reiškiniu. biggrin.gif biggrin.gif

Netaikau niekam asmeniškai, šiaip hipotetinė mintis sudraskymui. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti