QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 13:29)
Teisingai pastatytas klausimas.
O bet tačiau, kai tos piniginės turinys daugiau mažiau ribotas, o žmogus toks su kuriuo norisi bendrauti???
Va čia ištakos susimokėti pusiau. Nes kai visi susitikimai sąlygoti tik vyro pareiga susimokėti - tai tokių susitikimų sumažėja iki vyro finansinių galimybių ir čia nukenčia abu.
Kai tikslas yra bendravimas, o ne kas už ką susimokės - tada finansiniai aspektai nueina į antrą planą. Čia jau šiandien skambėjo mintis, kad vyras pažiūrėjęs savo sąskaitos likutį atsisako pramogų ir susitikimų. Moteris nukenčia nuo to, kad netenka bendravimo, kurio jai reikia ir.........kartais pakviečia pati. Tai skandinaviška moteriška strategija.
O pas mus tai atėjo kaip "mados" banga, be praktiškumo suvokimo, be idėjos (arba su labai iškreipta idėjos sąvoka), todėl tiek daug interpretacijų ta tema.
Aš seno sukirpimo, konservatyvus, "senos mokyklos" žmogus ir visokie mokėjimai per pusę mane žeistų, bet jaunimas kitoks, jie labiau kosmopolitiški, labiau praktiški ir jiems susimokėjimai per pusę tėra galimybė padvigubinti susitikimų, kurių jiems reikia, skaičių.

Aš seno sukirpimo, konservatyvus, "senos mokyklos" žmogus ir visokie mokėjimai per pusę mane žeistų, bet jaunimas kitoks, jie labiau kosmopolitiški, labiau praktiški ir jiems susimokėjimai per pusę tėra galimybė padvigubinti susitikimų, kurių jiems reikia, skaičių.

Jei yra pinigų trūkumas galima susitikti pasivaikščioti po parką arba prie jūros - tada nėra jokių išlaidų.