Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės





Labai gražios gelytės , ju kiakvienas žiedlapis karposi po veina ar daromas kažkoks šablonas? Jei galima išduok paslapti?
Atsakyti
Labai gražiai lydosi kraštai organzos ir kaprono, kiek žinau šituos audinius dažniausiai naudoja gėlių darymui vakarinėms suknioms puošti. Įvairiaspalvių gėlių iš organzos yra pirkti tekstilininkų gildijos galerijoj Kaune. Ten iš viso yra kur akis paganyti, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Laimuxė @ 2006 01 31, 09:49)
Štai tokią vakar padariau (dukrai į mokyklą vaidinimui reikėjo), iš organzos. user posted image

Čia dariau, kaip Ieva S rašė, prikarpiau daug kelių dydžių gėlyčių, ir susiuvau.


super! labai grazi gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skimija9015 @ 2006 02 02, 11:39)
Labai gražios gelytės , ju kiakvienas žiedlapis karposi po veina ar daromas kažkoks šablonas? Jei galima išduok paslapti?

Nereikia jokio šablono, bent jau man. Prisikarpai skirtingo dydžio ir formų audinio galbaliukų ir pirmyn.
Pabandyti tikrai galima, nieko čia sudėtingo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva S: 02 vasario 2006 - 16:24
Labai mergaites

labai noriu grazaus megzto saliko su prisiutom irgi megztom gelytem. bet mano mezgeja (mociute biggrin.gif ) niekaip nesugalvoja kaip jas numegsti (virbalais).. gal zinot koki modeliuka? ar bent paveiksliuka koki? as niekur nerandu... g.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Turiu tik vašeliu, tad jei tinka galiu įmesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie gėlytes tiek daug prišnekėjom doh.gif
Nueik į rankdarbius ir paieškoje įveski žodį gėlytė biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif su rim@.
Čia viena megzta virbalais mirksiukas.gif :

user posted image
Atsakyti
Radau tik tokią:
http://photo.163.com.....dir=/16870462

Jeigu močiutė gera mezgėja, turėtų suprasti iš paveikslėlio.
Čia nieko sudėtingo, tik reikia numegzti juostą lygiu raštu ir suraukti kaip tau patinka. Tik ant šaliko gal mažesnių reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 02 13, 09:49)
Apie gėlytes tiek daug prišnekėjom doh.gif
Nueik į rankdarbius ir paieškoje įveski žodį gėlytė biggrin.gif

na as pirmiausia butent taip ir padariau.. ir nieko neradau.. tiksliau ismete daugybe "gelyciu" bet ne i tema.. nes ismete visus tekstus kur yra bent panasus zodziai.. (kokiu tik uzklauso nedariau!) schmoll.gif

aciu mergaites! labai grazus asareles variantas bet man kaip nemezganciai (mokykloj budavo labai linksma kai visos klasiokes mezge megztinius o as - salika.. bigsmile.gif va tokia beviltiska buvau kad net ir to saliko nepabaigiau blush2.gif ) atrodo gan sudetinga.. o mano etatine mezgeja gera bet be fantazijos.. tai jeigu issamiai neisaiskini ne kas gaunasi.. doh.gif
Atsakyti
O aš rusaičių forumuose skaičiau, kad geriausia gaminti gėles iš natūralių medžiagų, kadangi tik tokios vėliau gerai nusidažo (šilkas taip suprantu irgi lydosi, bet ten rašė, kad labai gerai tinka medvilnė, o geriausia ir gražiausia kai naudojamos kelios medžiagos - nuo labai plonų iki storesnių). Nusipirkus audinį reikia išskalbti. Dabar nežinau kaip čia išsireiškus - paželatininti smile.gif. išdžiovinti, dažyti, iškirpti, naudojant specialius antgalius yra suteikiama forma.
Rusijoje yra organizuojami specialūs gėlių darymo kursai - ir aš labai norėčiau. Negi Lietuvoje niekas nemoka ir nenori atlygintinai šiuo menu pasidalinti. Pinigų nesiruošiu iš to daryti, bet mokėti norėčiau.
Beja Rusijoje kursų metu galima ir tuos antgalius gėlėms daryti įsigyti, o ką mums Lietuvoje daryti?
unsure.gif
Atsakyti
GERA MINTIS smile.gif
AS UZ.
GAL KAS IR ATSILIEPS smile.gif
Atsakyti