Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

Taip saugau. 4u.gif Abieju vaiku pirmo kirpimo.Maziuka kai apkirpo,tai vyras pamirso doh.gif paprasyti kirpejos,po to skambino ir prase surasti nors viena sruoga.
Atsakyti
As tiesa pasakius nesaugojau. Nei pirmojo nei antrojo. Saugiau siaip mielus daiktelius, ciulptuka, juostele is ligonines, kai iskris pirma dantuka. Mano mama buvo issaugojus savo kasa, kai po ilgo auginimo pirma karta nusikirpo trumpai (jau paaugle budama). As nesaugojau, sesuo is pradziu pasiliko kasa, po to ismete, kad kuo maziau nereikalingu daiktu butu. Kai as kirpausi plaukus ne per seniai uzsiauginusi vel savo ilga kasa, kirpeja is kar tako "tai kirpsiu pradziai kasa stora, kad pasiliktumete" as sakau "kirpkit kaip reikia, ir galit is kart mesti".

Mes labai apsikraunam nereikalingais daiktais, kurie neturi jokios mums vertes ( ne pinigine prasme). Deliojam tuos daiktus is vienos vietos i kita, nes gaila ismesti, o gal geriau vietoj to, kad kuistumes su nereikalingais daiktais, skirkime ta laika savo vaikams: paskaitykime pasaka, apkabinkime, priglauskime, ar paprasciausiai salia pasedekime, kai vaikas zaidzia....
Atsakyti
As ir nesaugojau nei pirmo sunaus nei dukrytes, nematau tame prasmes ax.gif
Atsakyti
O mes issaugojome 4u.gif Idejome i knyga,kuria pildome wub.gif Ten yra kaip tik specialus vokelis,kur ideti sruogele.Ir mes nukirpome pirmuosiuos tuos plaukelius pries nuslinkima ax.gif
Atsakyti
nesaugau.
Atsakyti
taip..... ax.gif
Atsakyti
saugom, albumelyje foto, kur maziuko nuotraukos, tokia nemenka sruogele, kadangi gime su plaukiukais, nenuslinko, tai jau metuku buvo ogogo ilgaplaukis. as gal ir sentimenatli, taciau turiu tokia dezute, kur saugau vaiko pirmuosius mazycius sliauztukus, nuo krikstynu skraiste ir zvake. man mielos tokios smulkmenos. gal del to kad pirmas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2009 01 14, 00:03)
O mes issaugojome  4u.gif Idejome i knyga,kuria pildome  wub.gif Ten yra kaip tik specialus vokelis,kur ideti sruogele.Ir mes nukirpome pirmuosiuos tuos plaukelius pries nuslinkima  ax.gif

drinks_cheers.gif mes irgi nukirpom pirmą sruogelę ir įdėjom į vokelį knygoje. Nemanau, kad tai užima daug laiko ir juo labiau vietos g.gif dar ir pasakų spėju paskaityti, nors ir plaukus saugau.Nereikia taip, mamos, nurašyti tų mamų, kurios saugo. Man tai labai įdomu net dabar pasižiūrėti, kadangi mano sūnus gimė juodais plaukučiais, o dabar yra blondinas bigsmile.gif na tokia pelenų spalva šviesi. gal dar ištamsės, o jei ne - bus įdomu ir jam pamatyti, kokie buvo jau plaukučiai kai gimė wub.gif
Atsakyti
taip ir sruoga pirma ir dantuką iškritusi ir kitokius mielus pirmus daiktelius wub.gif
Atsakyti
AS neissaugojau o senele musu issaugojo didele sruoga garbaniaus mano mes kas men ji keprm , plakuciai auga kaip ant meliu biggrin.gif doh.gif kaip ir pas visus mulatukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 16 sausio 2009 - 10:43
Taip, mergickos turiu pirma sruogyte, o berniuko dar nekirpom, bet irgi issaugosiu.
Atsakyti
Saugau ax.gif Pirmą nukirptą sruogą įklijavau į dukrytės albumą smile.gif
Atsakyti