Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

ir mes saugome thumbup.gif
Atsakyti
mes taip pat saugome, o po kriksto ir plauku sruoga po azuoliuku savo pakasem wub.gif
Atsakyti
Saugau wub.gif
Atsakyti
Saugom mirksiukas.gif
Atsakyti
Saugau,spec.dezutei su uzrasu pirmieji plaukuciai,dar kita dezute dantuko pirmo laukia wub.gif
Atsakyti
saugome ir mes wub.gif
Atsakyti
Saugojeme ir mes jo grazia garbanele wub.gif knygoje storoje ten langelis atsidaro virsuje ant langelio parsayta ,pirmieji plaukuciai.
Atsakyti
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 07 23, 20:32)
Mes dar nekirpome dukrytes, bet kai pirma karta kirpsiu, tiktai butinai paliksiu, bus puikus prisiminimas  thumbup.gif manau paaugus dukrytei bus idomu ir malonu wub.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Mes irgi dar dukrytei nekirpome plaukuciu..., bet kai kirpsim butinai sruogele paliksim prisiminimui 4u.gif
suneliui irgi kai pirma kart kirpom buvau paemus saugoti keleta plaukuciu.... bet padejau i nesaugia vieta ir isimete doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gievka: 18 rugpjūčio 2009 - 17:29
Kai dar kūdikėlis buvo, nukirpome sruogelę ir pasidėjome į dėžutę. Dabar kai tik paimu į rankas tą dėžutę iš karto šypsotis pradedu, juk tai mano dukrytės pirmieji plaukučiai... thumbup.gif
Atsakyti
dar nekirpom rolleyes.gif bet manau sruogelę paliksiu, po pirmo kirpimo wub.gif
Atsakyti
saugom ax.gif
Atsakyti
O as nepalikau g.gif Nezinau kam to reikia, atrodo esu sentimentali, bet kazkaip nekilo toks noras...
Atsakyti