Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

as taip pat sruogele iklijavau i knygele mazosios. smile.gif
Atsakyti
as taip pat sruogele esu palikusi suneliui kai paaugs, kad pasiziuretu
Atsakyti
turiu vyresnėlės sruogelę, bet žiū reik iklijuot, nes merginos mėgėjos pasižiūrėt, tai kada čia atsidarius pamačiau, kad ne kas ir belikę..... biggrin.gif
Atsakyti
nei pirmo nei antro sunaus plauku neturiu ax.gif
Atsakyti
Turiu ir sruogele ir apyrankę, laikau paslepus mažoj dežutei, padovanosiu sūnui per vestuves smile.gif
Atsakyti
mes saugome savo garbaneles prisiminimui. o kirptis teko ne taip ir retai. 2 kartus - 5 men aplink ausytes siek tiek, 8 men nukirpau vel aplink ausytes ir pakausy, nes apsitryne tokie buvo nesvelnus plaukuciai. dabar mums 1 metukai ir puse menesio - plaukai auga kaip ant mieliu, garbanojasi, bet svelnus ir grazus thumbup.gif
Atsakyti
Antrosios dukrytes turiu plaukuciu sruogele, kuria idejau i jos knygute ax.gif
Atsakyti
nezinau,kada turesime pirmaja sruogele smile.gif plika mano pupa. pirmagimei plaukuciai pradejo augt nuo 2 metuku.
Atsakyti
sunui plaukai auga gan sparciai ir garbanojasi galai doh.gif tai kirptas jau ne karta pirma kart 11men ,antra kart 1m4men ir trecia karta 1m8men ir jau ziuriu kad reikes kirpti.sruogu nesaugau,kaip ir tokiu dalyku kaip dantys ,nagai ir kotokie velniai,man tai kazkaip neestetiska ,ir asmeniskai pati tikrai nenoreciau gauti dovnu savo kudikystes paluku blink.gif aisku cia visu teveliu asmeninis reikalas,bet uztai turiu issaugojus virkstele su setuku kur jau namie bunant nukrito blush2.gif
Atsakyti
Turime ir vieno, ir kito vaiko albumeli, kur viskas kas pirma karta, ir panasiai, surasyta. Ten ir iklijuota kiekvieno plauku sruoga wub.gif
Atsakyti
Turiu, ka tik patrumpinau kuoksteli ties sprandu, tai kaspinu perrisau ir i knyga lotuliukas.gif
Atsakyti
Saugau, tik pati nezinau, del ko lotuliukas.gif nelabai daug plaukuciu pas mus ir buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusix @ 2010 10 25, 15:48)
sunui plaukai auga gan sparciai ir garbanojasi galai doh.gif tai kirptas jau ne karta pirma kart 11men ,antra kart 1m4men ir trecia karta 1m8men ir jau ziuriu kad reikes kirpti.sruogu nesaugau,kaip ir tokiu dalyku kaip dantys ,nagai ir kotokie velniai,man tai kazkaip neestetiska ,ir asmeniskai pati tikrai nenoreciau gauti dovnu savo kudikystes paluku blink.gif aisku cia visu teveliu asmeninis reikalas,bet uztai turiu issaugojus virkstele su setuku kur jau namie bunant nukrito blush2.gif

As irgi dar turiu virkstele, bet tiesa sakant plauku sruoga estetiskiau atrodo wink.gif
Atsakyti