Įkraunama...
Įkraunama...

Čeremša

QUOTE(Comma @ 2007 04 08, 23:01)
Maniskiai tai pjausto, deda majonezo (o gal grietines?) ir valgo su mesa. Daugiausia salotoms ir naudojama.

mes irgi taip pat su grietine valgom prie mėsos. Labai skanu, tėtis vis varo ir varo į mišką, nespėja parsinešti, o kaimynai jau pasidalinę lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano senelis čeremšos parsivežė iš Sibiro thumbup.gif ten labai populiaru mirksiukas.gif
Dabar sode auginam, kiekvieną pavasarį uždera thumbup.gif
O pagrindinis receptukas parvežtas iš Sibiro, tai smulkiai susmulkinam čeremša, supjaustom kubeliais kietai virtus kiaušinius ir sumaišom viską su majonezu. Nu žinok tikrai laaabai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Man ši tema labai ydomi.,kadangi auginu keletą r9šių česnakų.
labiausiai vertinu ardinius česnakus[allium proliferum.L.}
Tuo pačiu dėkoju Sophi 4u.gif už nuostabią nuorodą 4u.gif
Noriu paklausti ,jūs rašote,kad auginate [čeremša},jis subrandina sėklas?
Pasidalinkite,žiniomis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2009 05 10, 09:14)
Dabar sode auginam, kiekvieną pavasarį uždera  thumbup.gif

O kaip ji dauginti? Jegu is misko kelmeli i soda perkelti - prigis?
Atsakyti
As girdejau, kad juos galima saldyti. Po to deti i sriubas, salotas vietoje paprastu cesnaku.
As dabar uzsipyliau su degtine. Laikysiu tris savaites kambario temperaturoje tamsiai. Po to nupilsiu ir padesiu rudeniui. Si antplila reiktu vartoti kas ryta po valgoma sauksta ant tuscio skrandzio. Sako, puikus vaistas imunitetui gerinti...
Zinau, kad su jais dar sviesta trina ir valgo kaip uztepa ant duonos. As, tiesa, nebandziau...

Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2009 05 10, 10:14)
Mano senelis čeremšos parsivežė iš Sibiro  thumbup.gif ten labai populiaru  mirksiukas.gif
Dabar sode auginam, kiekvieną pavasarį uždera  thumbup.gif
O pagrindinis receptukas parvežtas iš Sibiro, tai smulkiai susmulkinam čeremša, supjaustom kubeliais kietai virtus kiaušinius ir sumaišom viską su majonezu. Nu žinok tikrai laaabai skanu  thumbup.gif

mano vyras is Moldovos, bet irgi taip gamina, man buvo atradimas lotuliukas.gif tikrai labai skanu su duonyte, niam niam wub.gif
Atsakyti
As tai is maximos anksciau parsinesdavau biggrin.gif ,marinuotus,ir kaip Maskvoje ar Minske bunam turguj perku,labai skanu man jie,ziu dabar musu prekybos centruose nesimato ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2010 05 18, 18:10)
As tai is maximos anksciau parsinesdavau biggrin.gif ,marinuotus,ir kaip Maskvoje  ar Minske bunam turguj perku,labai skanu man jie,ziu dabar musu prekybos centruose nesimato ju ax.gif

Gal kas zino, kur Klaipedoje auga ceremsa gal jau kas nors augina ir gali pasidalinti blush2.gif ? Nes noriu pasodinti sode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijka_lt @ 2011 05 12, 13:22)
Gal kas zino, kur Klaipedoje auga ceremsa gal jau kas nors augina ir gali pasidalinti blush2.gif ? Nes noriu pasodinti sode blush2.gif

Būna pirkti sėklų, aš vakar kaip tik Maximoje prikau sėklyčių ir bandysiu auginti smile.gif . Vadinasi Meškinis česnakas.
Atsakyti
QUOTE(justinuska @ 2011 05 19, 10:30)
Būna pirkti sėklų, aš vakar kaip tik Maximoje prikau sėklyčių ir bandysiu auginti smile.gif . Vadinasi Meškinis česnakas.

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz info. Rytoj butinai uzsuksiu ir nusipirksiu thumbup.gif
Atsakyti