Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų širduko gimimas

dideli sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražu, sveikinu turint savo aukselį 4u.gif gali planuot, neplanavęs, o gyvenimas padarys savo doh.gif
Atsakyti
taip siltai aprasyta smile.gif
kuo daugiau graziu akimirku jusu seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija,linkiu sveikiems augti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija 4u.gif
O mamytei linkiu, kad sekanti karta viskas vyktu pagal jos plana mirksiukas.gif

Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Aukit sveiki wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai graudi ir kartu labai dziugi istorija, kad jums viskas gerai baigesi wub.gif
sekmes augti wub.gif
Atsakyti
Skaitydama tai vienu momentu net persigandusi buvau ir nerimaut pradėjus...
Gerai, kad viskas gerai pasibaigė!
Įsivaizduoju, kiek prisikankinai, jei nuo 13 val. sąrėmiai prasidėjo!
Šiaip aš nelabai suprantu, kam reikia turėt išankstinį nusistatymą prieš epidūrą.
nors aš tai irgi galvojau - iš pat karto epidūro neprašysiu, o pažiūrėsiu, kaip ten viskas eisis... ax.gif bet... paskui paprašiau biggrin.gif (nes patyrimai buvo iš ties ne iš linksmųjų, nors haliucinacijų dar nebuvo).
Sėkmės jūsų šauniai ir mylinčiai šeimynėlei!
Atsakyti
Graži istorija smile.gif o epidūrą manau visoms siūlo. Man taip pat gimdymo metu pasiūlė, bet aš atsisakiau ir akušerė pasakė, kad gerai padariau, kadangi gavus epidūrą, neišsiskiria kažkokie hormonai, padedantys vaikučiams lengviau gimti...(na bent jau aš supratau taip iš akušerės aiškinimo) ir šiaip daug esu girdėjusi, kad epidūras padeda tik mamytėms, o ne vaikiukams...
Aukite sveiki ir gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joginte @ 2007 04 30, 16:19)
ir šiaip daug esu girdėjusi, kad epidūras padeda tik mamytėms, o ne vaikiukams...
      Aukite sveiki ir gražūs  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu visoms uz grazius palinkejimus 4u.gif Epiduro del to ir nenorejau, o be to, maniau, kad mamos pagimde, tai pagimdysiu ir as pati ... Svarbu, kad Domulis sveikas ir su mumis wub.gif
Papildyta:
Vaiduoklisss, tik siandien pastebejau antra liniuote wub.gif Nuosirdziausiai sveikinu user posted image Toks nuostabus tas laukimas. Linkiu labai geros savijautos jums sbiems, kuo geriausi linkejimai seimai 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikateles jums, stiprybes mamytei smile.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif Esi tikra šaunuolė thumbup.gif Linkiu Domukui augti sveikam ir stipriam berniukui 4u.gif
Atsakyti