Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. vaikelio mityba

QUOTE(kristute as @ 2009 04 15, 10:40)
Sveikos mamytes,

tuoj mums sukaks 6 men. iki tol valgeme tik MP, jau reikia papildomai primaitinti. Zinau jog reikia pradeti nuo darzoviu bet nerandu info kokiu eiliskumu ivedineti vaikui papildoma maisteli. Pasidalinkite savo patirtimi  unsure.gif  4u.gif

iki 6men valge tik MP,o nuo 6men pradejau primaitinti nuo bulves,po savaites pirkau vaikiskas darzoviu tyreles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 10 birželio 2009 - 15:23
Bulvė, paskui pridėti morkytę ir t.t. Vaisius ir košes tada, kai jau pripratęs mažius prie daržovienių bus.
Atsakyti
QUOTE(kristute as @ 2009 04 15, 09:40)
Sveikos mamytes,

tuoj mums sukaks 6 men. iki tol valgeme tik MP, jau reikia papildomai primaitinti. Zinau jog reikia pradeti nuo darzoviu bet nerandu info kokiu eiliskumu ivedineti vaikui papildoma maisteli. Pasidalinkite savo patirtimi  unsure.gif  4u.gif

As tai pradejau nuo svieziu bulviu kosytes,tada idejau sviezia morkyte,snd pabandziau dar ir cukinija su 2 zirneliais ikomponuot,bet nepatiko baisiai schmoll.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IngaKate @ 2009 06 15, 21:57)
Bulvė, paskui pridėti morkytę ir t.t. Vaisius ir košes tada, kai jau pripratęs mažius prie daržovienių bus.

Vaisiu tyreles pradejau duot kartu su darzoviu tyrelem.Zinoma vaisines valgo su pasimegavimu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Mano mazyliui uz 2 dienu bus puse metu... thumbup.gif Vis dar maitinu savo pienuku smile.gif Ir jau kokias 3 savaites 1 karta per diena valgom darzoviene smile.gif ir mums sekasi labai neblogai thumbup.gif suvalgo 250ml ir dar mano pienuko uzsigeria rolleyes.gif net nezinau kiek jis turetu tos koses suvalgyti? baisu kad skrandukas neissitampytu...sakau gal per daug tos koses duodu?kaip manot????

Ir dar labai man rupi kitas klausimas doh.gif kaip jau minejau mes valgom per diena 4 kartus pienuka ir 1 karta darzoviene (nakti nevalgome) smile.gif o kada man reiketu pradeti mazinti maitinimo pienu skiaciu ir pradet daugiau duoti kitokiu kosiu????

labai lauksiu jusu atsakymu smile.gif 4u.gif is anksto aciu uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
Labai manau kad maitinima mamytes pienu nereiktu mazinti, juk jeigu turi pieno tai yra labai saunu,maitink - tavo vaikui labai pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2009 08 18, 21:42)
Sveikos mamytes smile.gif  Mano mazyliui uz 2 dienu bus puse metu... thumbup.gif  Vis dar maitinu savo pienuku smile.gif  Ir jau kokias 3 savaites 1 karta per diena valgom darzoviene smile.gif ir mums sekasi labai neblogai thumbup.gif  suvalgo 250ml ir dar mano pienuko uzsigeria rolleyes.gif  net nezinau kiek jis turetu tos koses suvalgyti? baisu kad skrandukas neissitampytu...sakau gal per daug tos koses duodu?kaip manot????

Ir dar labai man rupi kitas klausimas doh.gif  kaip jau minejau mes valgom per diena 4 kartus pienuka ir 1 karta darzoviene (nakti nevalgome) smile.gif  o kada man reiketu pradeti mazinti maitinimo pienu skiaciu ir pradet daugiau duoti kitokiu kosiu????
labai lauksiu jusu atsakymu smile.gif  4u.gif  is anksto aciu uz atsakymus ax.gif

as net nezinau, kiek kartu per diena valgo MP mano lialia g.gif zinau, kad 15val mes valgom darzoviene. jau savaite kaip valgom. tikrai 250ml nesuvalgo. vakar jau bandziau duot 2 kartus per diena darzoviene, ryte apie 12 ir 15val. bet manau, kad rytine darzoviene pakeisiu obuoliuku tyrele. kaip tik jau naminiu obuoliu atsirado smile.gif
As manau, kad reikia pagal vaika ziuret.
Atsakyti
tai kada pradeti tada kokios koses daugiau duoti? g.gif o jei as pieno iki metu turesiu???? blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prašau patarkit, mamos
dukrytei 6 men, pradejom darzovienes valgyt. Valgo puikiai, noretu daugiau nei duodu, bet naktimis pradeda pust ir raizyt pilvuka. Nezinau, ar nuo koses, ar nuo obuoliuko. Gal ir jums taip buvo? Ka daryt, kaip palengvint vaikucio pratinimasi prie kitokio maisto?
Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2009 08 19, 21:25)
tai kada pradeti tada kokios koses daugiau duoti? g.gif o jei as pieno iki metu turesiu???? blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

rekomenduoja nuo 6 men primaitint rimtesniu maisteliu
Atsakyti
tai mes ir valgom 1 karta per diena darzoviene g.gif tai man ir rupi gal daugiau kartu koses duoti reikia smile.gif
Atsakyti
Musu mazajai jau puse metu, valgom vaisiu tyreles, darzoviu tyreles, mesos tyreles, jau beveik ir kruopu koses ragauja, kose valgo 3-4 kartus per diena, geria mamos piena.
Atsakyti
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2009 09 17, 22:20)
Musu mazajai jau puse metu, valgom vaisiu tyreles, darzoviu tyreles, mesos tyreles, jau beveik ir kruopu koses ragauja, kose valgo 3-4 kartus per diena, geria mamos piena.

Ogo, koks meniu smile.gif

Mano sunus puses metu tik pradejo valgyti darzovienes.
Atsakyti