pabandykit uzsukti i duru salona Kaune Jonavos 260, ten tikrai didelis dudru pasirinkimas, mano mama pirko i nama tai likome patenkinti tikrai grazios durys ir kainos neblogos
pabandykit uzsukti i duru salona Kaune Jonavos 260, ten tikrai didelis dudru pasirinkimas, mano mama pirko i nama tai likome patenkinti tikrai grazios durys ir kainos neblogos
Nepagalvojau - gyvenu Vilniuje. Negi niekas nezino, kur galima stiklines duris uzsakyti. Noriu be medienos intarpu. Buvau Graveroje, internete visai neblogai atrode, o nuvaziavus - liudesys apeme.
Aiskutis nes mes tai uzsisakeme is Moritos, Portos duris naturalaus luksto kazkokias irgi wengia spalvos tai vat buvo idomu pamatyti kaip jos interjere atrodo dar karteli aciu uz nuotraukytes
Aiskutis nes mes tai uzsisakeme is Moritos, Portos duris naturalaus luksto kazkokias irgi wengia spalvos tai vat buvo idomu pamatyti kaip jos interjere atrodo dar karteli aciu uz nuotraukytes
Na cia duru kaina su spynomis, bet be rankenu, o duris istatys musu vidaus apdailos meistriukai tai jie gal ka ir paims uz istatyma zinau zinau, kad brangiai, visa ta branguma ir sudaro tas naturalus lukstas, bet musu mieste nebuvo daugiau is ko rinktis O tai kiek jums atsiejo 1-rios durytes