O pas mane jau trečią dieną tie patys pranešimai ateina po kokius penkis kartus
nežinau kas yra kaltas nes su pranešimais kažkoks chaosas niekaip nesusitvarko
Niu pas mane kol kas viskas gerai
Jo lyg pas mane buvo susitvatkę bet nuo vakar vakaro vėl tas pats jokie pranešimai nebeateina 
Papildyta:
O kokiu paštu naudojatės gal jis durnioja, nes kitom viskas gerai neįsivazduoju kodėl taip yra
Papildyta:
O kokiu paštu naudojatės gal jis durnioja, nes kitom viskas gerai neįsivazduoju kodėl taip yra
QUOTE(gintaved @ 2007 05 16, 12:49)
Jo lyg pas mane buvo susitvatkę bet nuo vakar vakaro vėl tas pats jokie pranešimai nebeateina 
Papildyta:
Papildyta:
Čia paštas ne prie ko
Na ką, problemos tos pačios, vėl nebeina, o popiet pradės po tris pareiti...
o gal ir ne...
o gal ir ne...
Šiandien-rytoj pabandysime išsiaiškinti kodėl taip vyksta. Panašu, kad kažkodėl serveris neatlieka savo užduočių kasdien, bet kodėl taip įvyksta dar sysadminai neišaiškino.
QUOTE(SuperMama @ 2007 05 17, 11:23)
Šiandien-rytoj pabandysime išsiaiškinti kodėl taip vyksta. Panašu, kad kažkodėl serveris neatlieka savo užduočių kasdien, bet kodėl taip įvyksta dar sysadminai neišaiškino.
Lauksim dziugiu naujienu, nes pas mane tada kai uzvanojo 200 ir maniau, kad susitvarke, bet po valandos pamaciau, kad vistiek bardakas ir labai senas zinutes siuncia ir kad pranesimu negaunu is nauju temu
o pasirodo ne as viena negaunu pranesimu i el. pasta, Jau buvau pradejusi nerimauti... Butu smagu jeigu vel viskas susitvarkytu
Dabar bent pas mane tai viskas OK
Šiandien neparėjo nei viena žinutė
O pas mane pradejo siust visu nariu rasytas zinutes toje pacioje temoje. Pirma atsiusdavo viena is tos temos ir tiek o dabar kad uzkrauna pasta tai nespeju trint
Ka daryt?
QUOTE(astukas @ 2007 07 09, 09:51)
O pas mane pradejo siust visu nariu rasytas zinutes toje pacioje temoje. Pirma atsiusdavo viena is tos temos ir tiek o dabar kad uzkrauna pasta tai nespeju trint
Ka daryt?
Tikiuosi neprades ir man taip siusti