Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

mes irgi pabandem iskart po mm, tai va dabar laukiam rezultatu (tikiuosi teigiamu), ziuresim kaip cia bus
Atsakyti
sveikutes, reikia jusu patarimo....mano ciklas 24-26d. menesines trunka apie 4 dienas,per paskutiniasias mm paemem ir sugriesijom (trecia ju diena) smileysex.gif blush2.gif aisku, be apsaugos ax.gif
pries pora dienu pajutau kad krutine tapo labai skausminga, ypac speneliai, kaip kad pries mm taciau dabar dar tik 12 c.d.ir mm bus tik uz 12-14 d. g.gif keista, nes niekada anksciau krutines neskaudejo, isskyrus pries mm ir tai ne taip stipriai, o dar kitoj temoj perskaiciau kad jautri ir skausminga krutine yra vienas is pirmuju nestumo pozymiu .....rolleyes.gif taigi, ar gali but kad tai- nestuke.gif ???beje, mano O tikrai ne ciklo vidury-patikrinta!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
As pastojau iskart po menesiniu ir po poros dienu speneliai tapo labai jautrus bigsmile.gif
Atsakyti
na va, busiu per anksti apsidziaugus verysad.gif paskaudeno man krutine keleta dienu ir praejo...o jau buvau isitikinus kad esu nestuke.gif va ir bus man dziaugtis per anksti cray.gif cray.gif cray.gif juk jei buciau pastojus krutine butu buvus skausminga ir jautri dar ilgokai ar ne taip? g.gif
Atsakyti
Pirma karta pastojau iskart po mmm, o dabar ir per Ovuliacijos diena smileysex.gif ir nieko cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
neatlaike kantrybe man sian ryte-pasidariau dar viena NT ax.gif nors iki mmm dar beveik 4 dieneles.....jau du NT si menesi sugadinau belaukdam blush2.gif nors protu suvokiu kad dar per anksti bet sirdele neklauso......o siandien ryte parode vaiduokliuka!!! bigsmile.gif toki nerysku nerysku bet vistik matoma ax.gif jei tai tikrai nestuke.gif vadinasi busiu per mmm pastojus 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau ir prisigasdinau. Buvau su vyru kelioneje ir KADANGI galvojau kad savaite po menesiniu tikrai nevaisinga tai vat ir nebuvom pasiruose saugumo laikytis. PEr viduri keliones 3dienas viduriavau ir pykino, bet sventai isitikinau, kad kaltas Kretos maistas, nors valgiau tik zuvi ir darzoves,matyt neplautos buvo smile.gif) Dar truktelejau 50g baltos su pipirais,nes vaistu siam reikalui likviduoti neturejau.
Bet keista kad net praejus viduriavimui uzeina pykinimas, nebutinai rytinis, buna ir vakarinis ir pacius spenelius kaip lieti nemaloniai skauda. Temperatura 6,9 tai dabar nebezinau ka galvoti net...
Ciklo viduryje nesisaugojau 3men bet neuzsikabino niekas. Todel net nepagalvojau kad po menesiniu pirma savaite gali kazkas prikibti...Imanomas variantas ar ne?
Prasome patyrusiu komentaro. blink.gif
Atsakyti
Na, galiu pasakyti iš savo patirties: aš pastojau 2 dieną po mėnesinių. Jau kitą dieną visa savo esybe jutau kad laukiuos, nors testas aišku nieko nerodė, nes buvo dar per anksti. O po 2 savaičių testas, padarytas vakare, parodė dvi be galo ryškias juosteles. Mūsų su vyru džiaugsmui mano nuojauta nesuklydo, tapau nestuke.gif O dabar su nekantrumu laukiam ir stebim visus mūsų kūno pokyčius ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip suprasti kada pas moteri is tikruju ivyksta Ovuliacija. As, pirma savo gandra gaudziau 10 c.d. ir pajauciau kad jau nestuke.gif 12 c.d. tai kada ivyko ovuliacija? Netgi pagal vadinamaji 28 c.d. standarta Ovuliacija turejo ivykti 14 c.d. tai reiskia, kad JI ivyko anksciau. Mano ciklas yra daugiau negu "standartas" t.y. 32 c.d. reiskiasi Ovuliacija tyri vykti mazdaug 18-19 c.d., deja antro gandro nesiseka pagauti nei po mmm, nepagaunu jo ir veliau. Kaip suprasti ? Ar metams begant moteriai Ovuliacija vyksta veliau? Tai kodel dabar nepastoju 10-11-12 c.d.? Suprantu, kad vaisingumas taip pat mazeja su metais. O ka jus galvojat? O gal vaikus duoda Dievas, kartais pagalvoju kad Ovuliacija tik "tarp kitko"? A? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marce777: 24 birželio 2008 - 11:11
Norejau pasiteirauti,

ar, noredamos pastoti, is karto po menesiniu bandete smileysex.gif kiekviena diena, ar bent jau kas antra? blush2.gif
Ar suveike?
Atsakyti
QUOTE(motera @ 2008 06 23, 11:38)
Prisiskaiciau ir prisigasdinau. Buvau su vyru kelioneje ir KADANGI galvojau kad savaite po menesiniu tikrai nevaisinga tai vat ir nebuvom pasiruose saugumo laikytis. PEr viduri keliones 3dienas viduriavau ir pykino, bet sventai isitikinau, kad kaltas Kretos maistas, nors valgiau tik zuvi ir darzoves,matyt neplautos buvo smile.gif) Dar truktelejau 50g baltos su pipirais,nes vaistu siam reikalui likviduoti neturejau.
Bet keista kad net praejus viduriavimui uzeina pykinimas, nebutinai rytinis, buna ir vakarinis ir pacius spenelius kaip lieti nemaloniai skauda. Temperatura 6,9 tai dabar nebezinau ka galvoti net...
Ciklo viduryje nesisaugojau 3men bet neuzsikabino niekas. Todel net nepagalvojau kad po menesiniu pirma savaite gali kazkas prikibti...Imanomas variantas ar ne?
Prasome patyrusiu komentaro. blink.gif

aha,as ir negalvojau...niekada ir neuzkibdavom biggrin.gif bet sios kaledos buvo isimtis,nesisaugojom,nes buvo paskutine menesiniu diena...ir ka, pastojau... organizmas viska kitaip sureguliuoja,isties,nuo daug veiksniu labai priklauso ax.gif
o kas cia tos patyrusios,juk kiekviena karta buna vis kitaip ir kiekvienam zmogui vis kitaip biggrin.gif geriau pasidaryti nestmo testa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit,

o tos, kurioms O vyko per menesines ar iskart po ju- ar jutote kokius nors organizmo "signalus"? Sako, kad gamta taip sutvarke, kad kai moteris yra vaisingiausia (per O), ji jaucia dideli nora myletis.
Ar jutote ka nors, kai vyko O? g.gif
Atsakyti