Sveikos - nors as pati su vyru nesuplanuojam niekaip

nu nesiseka

, tai va mes visad kaip pagal vadovely pastovai stengiesi apie 14 d. ciklo ir ginek,.. sake 14 diena tipo geriausia vaikus daryti -

cia jios zodziai,,, tai va ir vaiku kaip ner taip ner,
Tai mano drauge konsultavosi su savo giminaite ji gera biologe - ir ja konsultavo kai nepastojio,,, ir dar jai ginek - pasake kad tu stenkis su vyru - iskart po men,.,...ir taip kokias 10 dienu...ir ji pastojio.
Tai va esme tame - kad ta moteris sutiko mane pakonsultuoti,,,tai ji sake kiekviena moteris ir jios ciklas yra gana individualus- ir ta statistika kuria remiasi gienkologes - yra,,, "nesamone" .
man kaip pvz - as men,,,sergu 3 dienas - ir visa ciklo trukme nuo 26 - iki 28 dienu - tai ji man sake kad mano netgi pati vaisingiausia diena gali buti 6 -7 diena iskart po menesiniu,,, - tai siame menesio gale jei pasirodys men,,,darysime taip kaip ji mums rekomendavo -- nes gal mes tas dienas vaisingaiusias kada stebuklas galetu pas mus ateiti -mes tiesiog praziopsom,. o tuo labiau as jai rodziau savo ciklo BT - tai viena menesy pagal ja mano vaisingos dienos galejio buti net 3 diena po men,,,,- tai va..su jumis norejau pasidalinti sia informacija...as tikiu kad mums pavyks,.,,visoms sekmes