Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

QUOTE(Diax @ 2007 12 06, 10:45)
Rašiau iš savo patirties. Mano ciklas vidutinio ilgio  mirksiukas.gif

Kažkaip jautriai sureagavai  tongue.gif Ar tik pasirodė  ax.gif

biggrin.gif Tikrai ne, tiesiog norejau pataisyt, kad kitu neklaidintum blush2.gif Kadangi zinau sita dalyka tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 12 06, 20:54)
biggrin.gif Tikrai ne, tiesiog norejau pataisyt, kad kitu neklaidintum  blush2.gif Kadangi zinau sita dalyka tiksliai  mirksiukas.gif

Gerai. Būtina pataisyti mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mm taip ir neatejo per savaitgali, siandien ju taip pat nera, o turejo buti gruodzio 7 d. Bet kad esu nestuke.gif nejauciu jokiu simptomu. Is pradziu po smileysex.gif praejus kokiai savaitei buvo paleide vidurius ir temperatura siek tiek buvo. Dabar staiga viskas dingo, krutines taip pat nejauciu. Tikriausiai mm veluos. schmoll.gif
Atsakyti
Na 80 procentu tirkai nera, bet juk atsiranda moteru kurios pastoja, reiskia imanoma. Mano drauge pastojo per menesines, dukrytei jau puse metu smile.gif
Atsakyti
Sveikos - nors as pati su vyru nesuplanuojam niekaip nestuke.gif nu nesiseka verysad.gif , tai va mes visad kaip pagal vadovely pastovai stengiesi apie 14 d. ciklo ir ginek,.. sake 14 diena tipo geriausia vaikus daryti - rolleyes.gif cia jios zodziai,,, tai va ir vaiku kaip ner taip ner,
Tai mano drauge konsultavosi su savo giminaite ji gera biologe - ir ja konsultavo kai nepastojio,,, ir dar jai ginek - pasake kad tu stenkis su vyru - iskart po men,.,...ir taip kokias 10 dienu...ir ji pastojio.
Tai va esme tame - kad ta moteris sutiko mane pakonsultuoti,,,tai ji sake kiekviena moteris ir jios ciklas yra gana individualus- ir ta statistika kuria remiasi gienkologes - yra,,, "nesamone" .
man kaip pvz - as men,,,sergu 3 dienas - ir visa ciklo trukme nuo 26 - iki 28 dienu - tai ji man sake kad mano netgi pati vaisingiausia diena gali buti 6 -7 diena iskart po menesiniu,,, - tai siame menesio gale jei pasirodys men,,,darysime taip kaip ji mums rekomendavo -- nes gal mes tas dienas vaisingaiusias kada stebuklas galetu pas mus ateiti -mes tiesiog praziopsom,. o tuo labiau as jai rodziau savo ciklo BT - tai viena menesy pagal ja mano vaisingos dienos galejio buti net 3 diena po men,,,,- tai va..su jumis norejau pasidalinti sia informacija...as tikiu kad mums pavyks,.,,visoms sekmes nestuke.gif
Atsakyti
cray.gif sulaukiau mm, o taip tikejausi kad ju nebus cray.gif Si menesi reikes bandyti is kart po mm, nes pirmas vaikas taip ir buvo sad.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2007 12 12, 11:09)
cray.gif sulaukiau mm, o taip tikejausi kad ju nebus  cray.gif Si menesi reikes bandyti is kart po mm, nes pirmas vaikas taip ir buvo  sad.gif  Sekmes visoms 4u.gif

nepergyvenk 4u.gif 4u.gif - tikiu kad pavyks greitai nestuke.gif mirksiukas.gif Bandykit savaji isbandytaji metoda mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 12 12, 12:28)
nepergyvenk 4u.gif 4u.gif  - tikiu kad pavyks greitai nestuke.gif  mirksiukas.gif Bandykit savaji isbandytaji metoda mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Stengsimes senuoju metodu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va ir man siandien pasirode men,,,,, verysad.gif - tai zesim kas gausis iskart po menesiniu,,,,ir tikiuosi nestuke.gif ,
nes tas standartinis metodas 14 diena - visiskai ax.gif netikes...nu bet nesakau kad visom...bet jau man tai netiko,,,ziuresim koks sis menuo bus - tikiuosi nestuke.gif
Atsakyti
Sveiki ...girdejau tikrai ne viena pasakojima kad per menesines pastojama...nors daktarai ka kita sako doh.gif
Atsakyti
gydytojios ima standarta )- pagal tyrimus - tipo 100 moteru ir daro tyrima o is ju 14 diena pastojio kokia 45 proc ar daugiau - o kur tie kiti like procentai,,,man tai pikta ant tu ginekologu kurie kaip uzsicikline sako 14 diena geriausia vaikus daryti,,,, doh.gif ....o mes kaip kvailiai su vyru metai laiko nepavyksta nestuke.gif ,,, nes darom nestuke.gif reikala labiausiai stengiames 14 diena taip tam tarpe,,,o gaunas snipstas,.,,,, tai jei na ta biologe - kuri padejio pastoti mano draugei ir dar sake kitai savo giminaitei,,,,tai jauciu ir mes butume senuoju metodu dirbe - ir vaiku nesulauke nezinia kada g.gif
nepykit kad cia taip isisliejau - tiesiog ant dusios negerai buvo blush2.gif
visoms linkiu sekmes,,,, mergytes nestuke.gif
Papildyta:
tikiuosi sy menesy mums pavyks nestuke.gif
Atsakyti
zinoma kad pavyks, nes gruodis Kaledu metas newyear.gif kaip laukiu kad greiciau iseitu ta "raudonoji armija", nes labai noriu butu antra karta mama soske.gif
Atsakyti