Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

Antsvorio mažinimas :

Gydomasis kefyras padeda atsikratyti antsvorio. Jis išskaido riebalus į paprastus junginius, kurie lengvai pasišalina iš organizmo natūraliu būdu. Tam kad sulieknėti reikia išgerti kelias stiklinės Tibeto kefyro per dieną 30 min. po valgio. Tai pat reikia 1-2 kartus per savaitę daryti iškrovos dienas . Iškrovos dienos meniu :
Pusryčiai- obuolys, stiklinė kefyro.
Priešpiečiai – kriaušė, obuolys, stiklinė kefyro.
Pietus – stiklinė kefyro su juodos duonos riekele
Vakarienė – obuolių ir kriaušių salotos aplietos kefyru
Prieš miegą – kefyras ir šaukštelis medaus.

Ši dieta vertinga tuo, kad svorio mažėjimas bus stabilus (apie 4 kg per mėnesį), kadangi normalizuojasi žarnyno darbas, sumažėja cholesterolio kiekis kraujyje, pagreitėja medžiagų apykaita ir stabilizuojasi hormonų svyravimai. Dėl to dietai pasibaigus svoris negrįžta. rolleyes.gif
Atsakyti
skanu. tai skanu, bet musytes man nelabai patinka, po to vazonuose kambariniuose veistis pradeda ir laikyti juos ant palanges kazkaip nekaip atrodo, o tinkamesnes vietos jiems nerandu...kazkaip nusibodo jie man
Atsakyti
QUOTE(Martita @ 2007 09 12, 18:09)
skanu. tai skanu, bet musytes man nelabai patinka, po to vazonuose kambariniuose veistis pradeda ir laikyti juos ant palanges kazkaip nekaip atrodo, o tinkamesnes vietos jiems nerandu...kazkaip nusibodo jie man

aš tai kad musičiu nesivestu,užkloju sloikus su linininių rankšluoščių,ir kažkaip nera pas mane namuose jų daugiau,o tai pradžioi irgi buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
prisiminiau ir aš kaip vaikystej auginau grybuka del idomumo ir dabar uzsinorejau. Bet to skyscio kazkaip nesinori gert. Tik neturiu is kur gaut gryba, gyvenu ukm. Lyg ir radau kaip paciai ji uzsiaugit http://www.kombuchat...ke-kombucha.asp
Jei kam idomu paziurekit

Papildyta:
http://www.sekunde.l...=read&tid=10855
Atsakyti
Mergaitės, o man dar toks klausimas iškilo, o ar ta arbatėlė ne alkoholinė ? g.gif
Ar nebus taip, kad jos pagėrus ilgesnį laiką išsivystys alkoholinė priklausomybė ? g.gif
Šiaip tai tas grybas man patinka. Neturiu rimtesnių susirgimų, tai nežinau ar tikrai jis stebuklingas, bet pastebėjau, kad žarnyno veiklą jis pareguliavo į gerąją pusę, nors Narine bakterijos man vis gi labiau patiko blush2.gif .

user posted image
user posted image
Atsakyti
Bent jau ta kuria pardavineja parduotuvese tai buna nealkoholine. O kaip musu savadarbe tai nezinau, tikriausiai irgi ne.
Atsakyti
Sveikutės, esu gėrusi arbatinio grybuko arbatėlę - skonis rūgštokas. Bet sako, kad jame labai daug virškinimui būtinų fermentų - kaip fermentų tabletė gaunasi, kur reklamuoja, be to jame yra natūralaus antibiotiko, neturinčio jokio pašalinio neigiamo poveikio, o kaip tik saugančio nuo tų kasdienių skraidančių bacilų - ypač dabar, kai siaučia gripai. Na, be kita ko, ten pilna vitaminų. Sako, kad gai bžgerti ir visai mažiukai, tik, turbūt, reiktų skieti ir duoti per valgį ar iš karto po jo, kad pilvelio gleivinės nedirgintų
Atsakyti
turejau ir as ta gryba. Man pasirode, daug prieziuros reikalaujantis gyvis (na, buvo laikas, kai buvau labai uzsiemusi, ir net tokiam grybui nesugebejau rasti laiko). Bet kuriuo atveju, geriau as to grybo pagaminta kefyra, skonis man patiko taciau jokiu superiniu pojuciu ar rezultatu as nepajutau. Man daugiau buvo kaip zaidimas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvos: 06 kovo 2008 - 23:55
Labai noriu pieno grybo. Pries kelis metus buvau zarnyna susitvarkiusi. O iki jo jau tik su laisvinamaisiais gyvenau verysad.gif .
Bet ar galima ta piena gerti nestuke.gif g.gif
Atsakyti
kaži ar maitinančioms jis gerai? g.gif
Atsakyti
Pieniskas Tibeto grybukas labiau tinka zarnyno problemelems, organizmo valymui, reguliuoja medziagu apykaita, diabetui gydyti... ir dar daug kitu ligu ir problemu...
Tinka ir kaip kosmetine priemone: jaunina, lygina veido oda; kaip maitinamoji, atstatomoji kauke plaukams; balina pigmentines demes

Indijos ryziu grybukas platesnio spektro, bet labai gerai vertinamas sanariu ligoms gydyti, tirpdo druskas, akmenis kepenyse, inkstuose, slapimo pusleje, padeda sergant radikulitu, kraujo spaudimui reguliuoti... ir labai dar daug nuo ko smile.gif

Arbatos grybukas irgi geras, bet juo nesidomejau prie kokiu ligu jis labiau tinkamas ax.gif

Daug informacijos, grybuku sudetis, kokias ligas jie gydo, kaip juos priziureti - viskas aprasyta knygelese.

Grybukus vartoja ne tik ligoniukai, jie labai gerai ir sveikam zmogui, juose gausu vitaminu, mineraliniu medziagu ir kt. Ir jie 100% naturalus produktai, jokios chemijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 15 balandžio 2008 - 16:38
Lyg ir niekur nemačiau parašyta, kad nestuke.gif negalima g.gif

... o vat to, kad gydo cukraligę, bet negalima vartoti kartu su insulinu, tai nelabai supratau blink.gif , ar vartojant insuliną visai negalima jo gerti, ar tik vienu metu... g.gif
Atsakyti