Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

sveikutės,
Man anyta pasiūlė išbandyt Indiškus jūros ryžius. Apie juos labai daug objektyvios informacijos nelabai radau. Gal kas esat išbandę ir galit pasidalint savo patirtimi ir poveikiu? ax.gif
Temelę tik peržvelgiau, bet lyg ir neužmačiau kad būtų apie jį diskutuota. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auginancios arbatos gryba 4u.gif Niekur neradau info (gal blogai ieskojau blush2.gif ) ar galima ji gerti nesciom ar maitinanciom krutimi?
Atsakyti
Info ir as neradau, bet viso nestumo metu geriau 4u.gif po gimdymo gydytojai vaikuciui nieko blogo nerado thumbup.gif
Atsakyti
Mudu su sunumi geriame ryziu gryba. Sunui vidurius maziau pucia. O siaip,jei maistas butu ne nuodas,gal ir dar geresni poveiki pajustume. Gydo skrandzio zaizdas,valo kraujagysles. Daugiau nezinau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Ar galima Tibeto grybą duoti 8 mėn kūdikiui?
Atsakyti
Sveikos.

Pagaliau perskaičiau visą temą.
Kaip ir visur, dėl visko ir visada yra visokių atsiliepimų.
Aš labiausiai išsigandau dėl to, jei netyčia prarytum to grybuko unsure.gif , nes pirmą dieną aš jį išgraibiau, o kefyrą per dantis perkošiau ir kas užstrigo įmečiau į paruoštą rauginti pienuką unsure.gif , dabar tikrai baisoka, bet jau viskas, šaukštai po pietų verysad.gif jei ir papuolė, bet TIKIUOS, kad ne.
Aš maitinu vaikutį ir geriu kefyriuką, tiesa, bus dar tik 4 vakaras.
Aš pagalvojau kaip raugina pieną pieno gamintojai, jug jeigu jie turi pasterizuotą pieną ir jį raugina, tai užtrunka tikrai ilgiau nei raugintų normalų kaimišką pienuką, o jiems laikas pinigai.
Nenustebčiau jei ir jie prideda kažkokių rauginimo grybų, o ten man atrodo tikrai nėra patikimiau nei Tibeto grybukas, butų gal net geriau jei raugintų su juo, bent jau naudingas būtų, o dabar pirktiniame piene, manau, nelabai kažkas gero likę.
Dar, man baisiai įdomu būtų ištirti paprastą kefyrą ir grybuko.
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti blush2.gif
Kuo skiriasi arbatos, ryžių, pieno grybas?
Ir dar ax.gif
Kokia jo nauda. Žinau, kad gerai, sveika gerti, o konkrečiau...
Atsakyti
QUOTE(break @ 2011 06 19, 14:06)
Sveikos,
Noriu paklausti  blush2.gif 
Kuo skiriasi arbatos, ryžių, pieno grybas?
Ir dar  ax.gif
Kokia jo nauda. Žinau, kad gerai, sveika gerti, o konkrečiau...

Break,

Skirtumų aš negalėsiu tau parasyti,nes neesu naudojusi pieno grybo.

Auginu arbatos grybą,geriu ir renku informacija apie arbatos grybą.

Tad ,jeigu tau ydomu parašysiu,ką man teko sužinoti apie arbatos grybą.

Jo kilmės nieks nežino . Vieni tvirtina,kad kilęs iš Kinijos,,kiti tikina ,jog iš Indijos,treti sako ,kad jo tėvynė yra Ceilonas.
Kip bebūtų,šis gėrimas ganėtinai populiarus visame pasaulyje.
Jį geria italai,ispanai,čekai,anglai,prancūzai ir kitų tautų atstovai.
Pats grybas panašus į medūzą.
Šis vaiskūnis gali būti labai storas.
Į grybo sudėtį įeina acto rūgšties bakterijos,mieliagrybiai,kurie kambario temperatūroje raugina cukrų ir gamina saldžiarūgštį ,šiek tiek gazuotą gėrimą.
Ištrauka labai naudinga žmogaus sveikatai..
Joje yra fermentų,vitaminų,pieno rūgšties,kofeino ir kitų alkaloidų.
Arbatos gryba gali naudoti visi išskyrus tuos,kurie turi padidėjusį rūgštingumą.
grybo ištrauka malšina alkio jausma,potraukį saldumynams,padeda šalinti iš organizmo perteklinį skystį.
Gruybas gamina ir šiek tiek alkoolio,kurio visiškai pakanka apsaugoti nuo širdies -kraujagysliu susirgimų.
Arbatos grybo gėrimas su medumi mažina cholesterolio koncentracija,normalizuoja kraujospūdų,gerina kepenų ir š. pūslėsveiklą,apsaugo nu viršutinių kvepavimo takų susirgimu.
Ypač aktualu šiais laikais ,jog stiklinė arbatos grybo ištraukos iš ryto prieš valgį nuima nervinę įtampa,suteikia jėgų visai dienai.
Informacija : stebūklingos arbatos pasaulis.
Atsakyti
Grybukas netinkamas diabetikams schmoll.gif
Atsakyti
regna, ačiū už info.

Rondega, mano teta serga cukralige ir geria grybuką, ir nieko g.gif
Atsakyti
O kodel tokia didele baisybe butu ji praryti? g.gif Juk vienaip ar kitaip tas grybas patenka i organizma. Tai ar ten mazesnis, ar didesnis gabalelis, koks gi skirtumas?

As klausiau gydytojo, ar vaikui galima jo duoti. Tai jis sake, jog jokiu budu, tipo i vaiko organizma ileisi grybo invazija. Bet viena yra gydytoju pasvarstymai, o kita mano savijauta. Zarnyna susigydziau TIK su to grybo pagalba. Buvo baisus kolitas, retkarciais ir kepenys pakrikdavo, padidedavo kepenu fermentai. Nuo to laiko kai pradejau gert gryba, tai simtomai vis nyko, o dabar jau jauciuosi beveik sveika. Praejo vos 3 menesiai. Todel nusprendziau ir savo vaikui duoti. Jam disbakterioze.
Atsakyti
O jums neatrodo, kad mes praryjam daug blogesniu dalyku? Ir bakteriju visokiu ant blogai nuplautu vaisiu, ir pelesiu, tai sitas grybas neturetu irgi pakenkti, taigi skrandyje issiskyria rugstis, kuri susitvartko su tom visom blogybem (grybo prie blogybiu nepriskyriu smile.gif ).
Man atrodo, kad pagerejo odos bukle, geriu pieno grybo rauginta kefyriuka tik menesi, ir valau vakarais oda su juo, atrodo kad oda biskeli issilygino. Na tikiuosi sulaukti dar geresniu rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vina79: 05 liepos 2011 - 19:36