Įkraunama...
Įkraunama...

Frankfurtas prie Maino

Sveikos:)

Su vyru nusipirkome Ryanair pigius bilietus po 1lt i Frankfurta. Busime savaite laiko...todel noreciau suzinoti, kur geriausiai butu nebrangiai apsistoti, ka pamatyti, kur apsipirkti....
Buciau labai dekinga uz patarimus...
Atsakyti
QUOTE(Eglee @ 2007 04 11, 08:13)
negi niekas nebuvo Frankfurte?smile.gif blush2.gif

tai patingejai pasiieshkot temos, ane? g.gif
va cia ieshkok.

O savaite tai ten ner ka veikt unsure.gif nebent muziejus ish pagrindu visus apziuretumet.
Karstai rekomenduoju issinuomuot mashina ir pavazhiuot reino pakrantemis apziurint pilis, miestelius, gal kokias vyno daryklas, muziejus, Lorelei paminkla, etc .
Jei ne, tai bent nuvazhiuokit i Rüdesheim, koki vyno muzieju aplankykit, vien baru gatve pasivaiksciokit, kur visi namai- barai shonas prie shono, 'liulkom" virsh vynuogynu pravazhiuokit
user posted image

Man dar shalia Frankfurto labai grazhutis senovinis mietukas yra,- Oberursel, tik jame nieko ypatingo nera, bet pasivaiksciot labai grazhu,- kaip filmuose unsure.gif

Dar galima aplankyti Bad Homburg su pilimi ir parku, galbut nueiti i baseinus.
Zodziu...aplink frankfurta yra i ka paziuret rolleyes.gif
Papildyta:
apie apsipirkinejimus esu rashius cia
Atsakyti
Savaitę tai nežinau ką veikt ten...bet tikrai ne problema iš Frankfurto su autobsu nuvažiuoti į kitus miestus...kad ir Kiolną tarkim. apie Kiolną irgi yra tema čia...labai gražus miestas...į Liuksemburgą galima nuvaryt su autobusu iš Frankfurto..ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos! ketinu greitu laiku vaziuoti i frankfurta. gal kas galetu pasakyti, kiek (mazdaug) kainuotu masinos (smart'o) nuoma? kokie klubai geriausi? ar koks nors viesasis transportas vaziuoja nakti?
Atsakyti
Karstai rekomenduoju issinuomuot mashina ir pavazhiuot reino pakrantemis apziurint pilis, miestelius, gal kokias vyno daryklas, muziejus, Lorelei paminkla, etc .
Jei ne, tai bent nuvazhiuokit i Rüdesheim, koki vyno muzieju aplankykit, vien baru gatve pasivaiksciokit, kur visi namai- barai shonas prie shono, 'liulkom" virsh vynuogynu pravazhiuokit
user posted image

Dar galima aplankyti Bad Homburg su pilimi ir parku, galbut nueiti i baseinus.
Zodziu...aplink frankfurta yra i ka paziuret rolleyes.gif
Papildyta:
apie apsipirkinejimus esu rashius
[/quote]

As panasiu marsrutu esu apvaziavusi kaip patiko ach thumbup.gif Man Is vis Vokietija yra Pasaka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melagele: 12 sausio 2008 - 18:51
Sveikos 4u.gif hi.gif

O aš vat ėmiau ir sugalvojau tokį pokštą iškrėst niekam nieko nesakius, sedėjau prie kompiuterio ir nusprendžiau kur nors nuskristi trumpam biggrin.gif (esu girdėjusi, kad su raynair labai pigūs bilietai). Tai vat nuspirkau bilieta i Frankfurtą birželio 9-11d. Skaitineju dabar jūsų forumus ir vistiek man ne viskas iki galo aišku unsure.gif Radau gerų parduotuvių, gatvių ir viešbučio pavadinimus, tik nelabai turiu žalią supratimą kaip iki ten nusigauti... Atskrisiu i Frankfurtą apie 23h, tai kaip ir norėtųsi iš kart žinoti, kur eiti, visgi viena būsiu, bijau pulti į paniką scare.gif
Tai vat, mergaitės, jeigu nesunku pasidalinkit savo patirtimi, kas jau esat buvusios, ir ar važiuoja viešasis transportas tokiu metu? Ir koks? Nes norėtųsi ne tik kokybės geros, bet ir kainos prieinamos schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marge: 28 vasario 2008 - 13:46
QUOTE(Marge @ 2008 02 28, 14:44)
Sveikos 4u.gif hi.gif

O aš vat ėmiau ir sugalvojau tokį pokštą iškrėst niekam nieko nesakius, sedėjau prie kompiuterio ir nusprendžiau kur nors nuskristi trumpam biggrin.gif (esu girdėjusi, kad su raynair labai pigūs bilietai). Tai vat nuspirkau bilieta i Frankfurtą birželio 9-11d. Skaitineju dabar jūsų forumus ir vistiek man ne viskas iki galo aišku unsure.gif Radau gerų parduotuvių, gatvių ir viešbučio pavadinimus, tik nelabai turiu žalią supratimą kaip iki ten nusigauti... Atskrisiu i Frankfurtą apie 23h, tai kaip ir norėtųsi iš kart žinoti, kur eiti, visgi viena būsiu, bijau pulti į paniką scare.gif
Tai vat, mergaitės, jeigu nesunku pasidalinkit savo patirtimi, kas jau esat buvusios, ir ar važiuoja viešasis transportas tokiu metu? Ir koks? Nes norėtųsi ne tik kokybės geros, bet ir kainos prieinamos schmoll.gif ax.gif

Reiskia atskrisi i Hahn orouosta, kuris panasiai 120“km nuo Frankfurto. Bet galima susisiekti autobusais, kurie veza iki pagrindines autobusu-traukiniu stoties arba traptautinio Frankfurto orouosto. Gyvenu cia. Jei nori ko konkreciau suzinoti - klausk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O aš vat ėmiau ir sugalvojau tokį pokštą iškrėst niekam nieko nesakius, sedėjau prie kompiuterio ir nusprendžiau kur nors nuskristi trumpam biggrin.gif bigsmile.gif (esu girdėjusi, kad su raynair labai pigūs bilietai). Tai vat nuspirkau bilieta i Frankfurtą birželio 9-11d. Skaitineju dabar jūsų forumus ir vistiek man ne viskas iki galo aišku g.gif Radau gerų parduotuvių, gatvių ir viešbučio pavadinimus, tik nelabai turiu žalią supratimą kaip iki ten nusigauti... Atskrisiu i Frankfurtą apie 23h, tai kaip ir norėtųsi iš kart žinoti, kur eiti, visgi viena būsiu, bijau pulti į paniką
Tai vat, mergaitės, jeigu nesunku pasidalinkit savo patirtimi, kas jau esat buvusios, ir ar važiuoja viešasis transportas tokiu metu? Ir koks? Nes norėtųsi ne tik kokybės geros, bet ir kainos prieinamos unsure.gif rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Romy @ 2008 02 28, 13:51)
Reiskia atskrisi i Hahn orouosta, kuris panasiai 120“km nuo Frankfurto. Bet galima susisiekti autobusais, kurie veza iki pagrindines autobusu-traukiniu stoties arba traptautinio Frankfurto orouosto. Gyvenu cia. Jei nori ko konkreciau suzinoti - klausk  4u.gif

Vajej... blink.gif Tai gal tuomet papasakok jei nesunku, kaip man tokiu laiku nusigauti iki kokio nors viesbucio, blyn taip kaip as galvojau, kas tas orouostas paciam Frankfurte schmoll.gif Prisikeliausiu as cia man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2008 02 28, 13:49)
Sveikos  4u.gif

O aš vat ėmiau ir sugalvojau tokį pokštą iškrėst niekam nieko nesakius, sedėjau prie kompiuterio ir nusprendžiau kur nors nuskristi trumpam biggrin.gif bigsmile.gif (esu girdėjusi, kad su raynair labai pigūs bilietai). Tai vat nuspirkau bilieta i Frankfurtą birželio 9-11d. Skaitineju dabar jūsų forumus ir vistiek man ne viskas iki galo aišku g.gif Radau gerų parduotuvių, gatvių ir viešbučio pavadinimus, tik nelabai turiu žalią supratimą kaip iki ten nusigauti... Atskrisiu i Frankfurtą apie 23h, tai kaip ir norėtųsi iš kart žinoti, kur eiti, visgi viena būsiu, bijau pulti į paniką 
Tai vat, mergaitės, jeigu nesunku pasidalinkit savo patirtimi, kas jau esat buvusios, ir ar važiuoja viešasis transportas tokiu metu? Ir koks? Nes norėtųsi ne tik kokybės geros, bet ir kainos prieinamos  unsure.gif rolleyes.gif

Papildyta:
Vajej... blink.gif Tai gal tuomet papasakok jei nesunku, kaip man tokiu laiku nusigauti iki kokio nors viesbucio, blyn taip kaip as galvojau, kas tas orouostas paciam Frankfurte schmoll.gif Prisikeliausiu as cia man atrodo biggrin.gif

ish Hahn visa para autobusai vazineja kas valanda mazdaug. vezha i centra. nepamenu uz kiek, gal 16 eur kokiu. Viebuciu yra ir oro uosto teritorijoj,- reklamos galybe kabo paciam oro uoste.
Mieste iki velyvo laiko vaziuoja vieshasis transportas, o nakti,- naktiniai autobusai.
Viska galima rasti paieshkojus frankfurto miesto psulapyj. arba hahn oro uosto puslapyj. arba frankfurto miesto transporto puslapyj.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 02 28, 16:15)
ish Hahn visa para autobusai vazineja kas valanda mazdaug. vezha i centra. nepamenu uz kiek, gal 16 eur kokiu. Viebuciu yra ir oro uosto teritorijoj,- reklamos galybe kabo paciam oro uoste.
Mieste iki velyvo laiko vaziuoja  vieshasis transportas, o nakti,- naktiniai autobusai.
Viska galima rasti paieshkojus frankfurto miesto psulapyj. arba hahn oro uosto puslapyj. arba frankfurto miesto transporto puslapyj.

Visa para nevaziuoja.. ax.gif Bet velai atskridus gal labiau apsimoka permiegoti kokame Hahno viesbutuke..pigiau. Kita diena galima ir i Frankfurta.
O siaip priklauso kiek laiko mergina ten bus, kiek pinigu tam ir ka nori pamatyti. Man asmeniskai Frankfurtas nera kazkas tokio. Cia jau kaip minejo merginos, fainiau issinuomoti masina ir pasivazineti ( aisku galima ir traukiniu, susisiekimas labai patogus ). Mazi miesteliai atskleidzia visa Vokietijos grozi. Man asmeniskai patiko Heidelberge, Bingene, Rudesheime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 28 vasario 2008 - 15:32
QUOTE(Romy @ 2008 02 28, 14:31)
Visa para nevaziuoja.. ax.gif  Bet velai atskridus gal labiau apsimoka permiegoti kokame Hahno viesbutuke..pigiau. Kita diena galima ir i Frankfurta.

nu, kaip cia pasakius g.gif
manau, labai normaliai yra su tuo naktiniu transportu... nenorek, kad kas 10 min vazhiuotu doh.gif
http://www.nachtbus-...t.de/index2.htm
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 02 28, 17:05)
nu, kaip cia pasakius  g.gif
manau, labai normaliai yra su tuo naktiniu transportu... nenorek, kad kas 10 min  vazhiuotu doh.gif
http://www.nachtbus-...t.de/index2.htm

Na as turejau mintyje transporta is Hahno. Bet betkokiu atveju neturetu but problemos, nes rodos paskutinis autobusas isvaziuoja po paskutinio atskridusio lektuvo 4u.gif
Atsakyti