Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

QUOTE(eg0iste @ 2008 12 13, 17:27)
wow thumbup.gif  tikrai šaunu. be to,juk lengviausias būdas išmokti kalbą ir yra bendravimas, o nuvažiavus manau to tikrai netruks mirksiukas.gif

aha. atiskaitymai gi metu gale bus. tai turiu 3 men intensivaus bendravimo. Nzn is kur pas mane tiek optimizmo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, skaitau jusu komentarus...ziuriu ne a sviena cia tokia... sugalvojau vaziuoti i pietu koreja...tik del anglu kalbos...mano manymu tik bunant kalboje ja imanoma ismokti laisvai kalbeti nes jos ziniu...man dar daugf pasisemti reikia...baisu kai negali dorai susisneketi...jauciu pirmom dienom visko...bus... bet tikiuosi apsiprasiu ir grisiu jau normaliai mokedama kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lineta.nav @ 2008 12 15, 11:56)
sveikos, merginos, skaitau jusu komentarus...ziuriu ne a sviena cia tokia... sugalvojau vaziuoti i pietu koreja...tik del anglu kalbos...mano manymu tik bunant kalboje ja imanoma ismokti laisvai kalbeti nes jos ziniu...man dar daugf pasisemti reikia...baisu kai negali dorai susisneketi...jauciu pirmom dienom visko...bus... bet tikiuosi apsiprasiu ir grisiu jau normaliai mokedama kalba smile.gif

Saunuole thumbup.gif , tokie zmones visada prasimus, pesieks tiksla! Bus sunku, bet tik pirma laika
Atsakyti
jūs abi šaunuolės, nebijot iššūkių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eg0iste @ 2008 12 17, 00:31)
jūs abi šaunuolės, nebijot iššūkių thumbup.gif

oj, as tai labai bijau, kuo arciau isvykimo laikas to baisiau. Greiciau jau vasara, kai grisiu namo cool.gif
Atsakyti
o aš kaip laukiu biggrin.gif greičiau išlaikyti šią sesiją (bijau net pagalvot kas bus, jei skolą turėsiu) ir tada jau krautis daiktus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eg0iste @ 2008 12 19, 21:52)
o aš kaip laukiu biggrin.gif  greičiau išlaikyti šią sesiją (bijau net pagalvot kas bus, jei skolą turėsiu) ir tada jau krautis daiktus biggrin.gif

as irgi bijau skolu turet, ypac dabar. Bet kazkokia mane nuojauta komoja, kad su vienu dalyku bus sunkumu doh.gif
egoiste, gal turi facebook? siusi nuotraukas is Lenkijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2008 12 21, 01:07)
as irgi bijau skolu turet, ypac dabar. Bet kazkokia mane nuojauta komoja, kad su vienu dalyku bus sunkumu doh.gif
egoiste, gal turi facebook? siusi nuotraukas is Lenkijos ax.gif

facebook neturiu, bet reikės užsiregistruoti 4u.gif
Atsakyti
Nebijokit, galėsit ir su skolom važiuoti mirksiukas.gif nors aišku to nelinkiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 22 gruodžio 2008 - 14:01
QUOTE(eg0iste @ 2008 12 21, 21:03)
facebook neturiu, bet reikės užsiregistruoti 4u.gif

apie skolas kalbant, jei matysit kad gręsia - tai paminėkit dėstytojui, kad į Erasmusą važiuojat, turėtų padėt smile.gif
o apie faceboką kalbant nei aš apie jį žinojau prieš išvažiuojant nei man jo reikėjo.
Atvažiavus - prireikė biggrin.gif dabar tai jau pakeitė One.lt biggrin.gif baigiu tapti priklausoma biggrin.gif blush2.gif
Egoiste, oo į kurį miestą važiuoji?
Kodėl anglų k. dalykų nepasirinkai?
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2008 12 22, 22:13)
apie skolas kalbant, jei matysit kad gręsia - tai paminėkit dėstytojui, kad į Erasmusą važiuojat, turėtų padėt smile.gif
o apie faceboką kalbant nei aš apie jį žinojau prieš išvažiuojant nei man jo reikėjo.
Atvažiavus - prireikė biggrin.gif dabar tai jau pakeitė One.lt biggrin.gif baigiu tapti priklausoma biggrin.gif  blush2.gif
Egoiste, oo į kurį miestą važiuoji?
Kodėl anglų k. dalykų nepasirinkai?

važiuoju į varšuvą. anglų kalba pasirinkau vieną dalyką, nes tuo metu, kai susidarinėjau programą, nebuvo anglų kalba didelio pasirinkimo, dabar papildė dalykų sąrašus, tai gal reikės persirinkt... nors gimtąja kalba daug lengviau mokytis biggrin.gif

pas mus tokie dėstytojai, kad vargu ar galiu tikėtis nuolaidų dėl to, kad išvažiuoju...
Atsakyti
Pazystami buvo Danijoj, Belgijoj, SUomijoj smile.gif
GEri atsiliepimai apie sia programa.
Kadangi paciai neteko isvaziuoti, zadu magsitra mokytis irgi uzsienyje, bet jau ne per erasmusus, o kaip international student smile.gif
Atsakyti