Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

dwiola - pas jus tikrai pasirinkimas didelis ax.gif man tik kokie 5 cray.gif mazokai..

na bus matyt del erasmus, nors atrodo tiek daug nezinau dalyku - bet net nzn net ko klaust blush2.gif ..

p.s. noreciau siame unike pasiziuret studijas kokias siulo, bet net ieskot nemoku unsure.gif http://www.ipb.pt/ butu smagu portugalijoj istisus metus sedet - silta, saulute, vanenynas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri nors esate studijavusi Nyderlanduode ir galite papasakoti daugiau 4u.gif
Atsakyti
Man labai idomu , gal kas vaziavot i Vokietija, labai bijau, nes is musu universiteto niekas ten nebuvo doh.gif
Atsakyti
erasmininkai , gal kartais turi cv arba motyvacinio laisko pavyzdi verysad.gif dar cv pati parasyciau, bet motyvacinis laiskas... tokio net lietuviu kalba nesu rasiusi blush2.gif bent esme kas ten turi buti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shoccata @ 2008 02 15, 12:29)
erasmininkai , gal kartais turi cv arba motyvacinio laisko pavyzdi  verysad.gif dar cv pati parasyciau, bet motyvacinis laiskas... tokio net lietuviu kalba nesu rasiusi blush2.gif bent esme kas ten turi buti rolleyes.gif

aš turiu ax.gif laukiu email'o tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
sausainiuk ax.gif jau issiunciau tau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shoccata @ 2008 02 15, 17:35)
sausainiuk  ax.gif  jau issiunciau tau i az  mirksiukas.gif

tikiuosi gavai 4u.gif

dar norėjau paminėti: gerai būtų pasidomėti kiek studentų pretenduoja į vietą išvažiuoti kur ir jūs norite. smile.gif jei studentų mažiau nei vietų yra (mano atvejis) - nėra ko bijoti atrankos. jei daugiau - būtų gerai šiektiek pasiruošti prieš atranką smile.gif
Atsakyti
o ko tiketis mazdaug atrankoje? ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors buvo Norvgijoje ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana81 @ 2008 02 20, 21:05)
Gal kas nors buvo Norvgijoje ?  4u.gif

kazkaip nelabai populiari si tema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2008 02 20, 16:47)
o ko tiketis mazdaug atrankoje? ax.gif

mano atveju atranka buvo lengva smile.gif
Prašė papasakoti apie save, kodėl noriu išvykti. na ir viskas biggrin.gif visas pokalbis truko porą minučių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sausainis: 21 vasario 2008 - 19:19
ech.. db derinu programa ir praktiskai visiskai nesutampa dalykai verysad.gif nezinau ka daryt - sake veliau juos keist galima.. bet nesinori bet ko prirasyt g.gif kurios jau tai patyret - pasakykit, kaip jus derinot studiju programas? rolleyes.gif
Atsakyti