Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas tai išgyveno

QUOTE(Dolitlė @ 2007 06 22, 18:48)
O aš dar vieną savo topinį filmą paminėsiu. Įdomu, ar kuri nors jį žiūrėjote? Tai šimtą kartų matytas "Bronzos paukštis" thumbup.gif  ax.gif  4u.gif  bigsmile.gif

Mano vaikystės vienas iš mėgstamiausių filmų.
Dar su nostalgija prisimenu filmą "Mėlynoji paukštė" (Синяя птица [1976] ) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringulka @ 2007 06 29, 11:20)
4u.gif Ai, merginos kaip norėčiu nors sekundei sugrįžti įtuos laikus... deja... teisingai dabar tik mes likome gražios, bet ne gražios ir jaunos g.gif

Kaip įdomu. Mes vienmetės, ir vos ne dvynukės biggrin.gif Tik aš lygiai trim savaitėm vyresnė bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pšolty @ 2007 06 29, 14:59)
Mano vaikystės vienas iš mėgstamiausių filmų.

Smagu, kad atsišaukei bigsmile.gif 4u.gif Tai turbūt ir šitą žiūrėjai? Vaidina tie patys berniukai smile.gif
http://www.7682.ru/c...a_home/179.html
O čia dar vienas filmas apie tuos pačius tris draugus. Tik jau aktoriai kiti verysad.gif
http://www.kinoexper...comm=4&num=3703
Atsakyti
Oh, užkalbino mane ir ne viską parašiau. Papildau smile.gif
QUOTE(Dolitlė @ 2007 06 30, 14:42)
Kaip įdomu. Mes vienmetės, ir vos ne dvynukės biggrin.gif Tik aš lygiai  trim savaitėm ir trim dienom vyresnė bigsmile.gif  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 30 birželio 2007 - 14:38
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 18, 20:30)
Bet dabartiniai vaikai jų nesupranta...Net "Na palauk"...

Mano mažė išsižiojusi ziūri tuos senus multikus bigsmile.gif Daug jų prisisiunčiau dubliuotus lietuviškai thumbup.gif thumbup.gif Pati pasižiūriu smagiai ax.gif

QUOTE(Dolitlė @ 2007 06 25, 16:41)
Kaip sakoma, be komentarų  bigsmile.gif Įdomu, ką Tavo  mergaitė pasakytų, pamačiusi va šitą daikčiuką bigsmile.gif
http://www.7682.ru/artefact/232.html 
hihihi.gif

user posted image
Aš tokiu mokėjau ir sudėti ir atimti... o vat dauginti ir dalinti neišmokau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2007 07 13, 13:06)
user posted image
Aš tokiu mokėjau ir sudėti ir atimti... o vat dauginti ir dalinti neišmokau blush2.gif

Ir aš turiu namuose tą unikalų daikčiuką. Laikau kaip antikvarinį daiktą. Savo anūkei sakau, kad čia mano laikų ”kompiuteris”.
O tą vadinamą ”Feliksą” vaikai pasidėjo matomoj vietoj, ant lentynos. Sako, kad draugai, užėję į svečius, susidomi jo veikimo principu. Bet kaip su juo dirbti, nelabai ir aš galiu paaiškinti.
Atsakyti
O as atsimenu kaip tecio kapeiku prasydavau ir eidavau sokolado pirkt.Tokio zydru popiereliu su Mike Pukuotuku.Toks neapsakomai skanus tada buvo...
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2007 07 13, 13:06)
user posted image

Aha, mokykloje ir aš tokiu prietaisu skaičiavau biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kokia nostalgija. wub.gif
Pamenu, kaip ėjom į kiną už 15 kapeikų po kelis kartus į tą patį filmą, kaip bėgom į tolimą parduotuvę nusipirkti kramtoškių "paršiukų" ar "kriu-kriu" (daba jau tiksliai nepamenu), o kaip iš pienių darėm lėles ant pagaliukų... ehhh, kaip buvo gera, koks gyvenimas atrodė šviesus... wub.gif
Atsakyti
Na, aš gal kiek jaunesnė (29), bet taip pat puikiai atsimenu tarybinius laikus. Geri laikai buvo... Bet dabar, kai aš jau suaugus, nenorėčiau gyventi tarybinių laikų problemom ir deficitais. Tačiau tų laikų vaikystė buvo tikrai nepakartojama. Auginu dukrą ir pikta, nes šiais laikais nė į kiemą vaikai neina, sėdi prie kompo ar teliko, laikydami rankose mobiliakus... Jokio bendravimo. Maniškė dar maža, dar šiek tiek "į sijoną įsikabinus", bet nemanau, kad paaugus kitaip elgsis nei jos bendraamžiai. Kitokie dabar vaikai, kitos ir vertyvės. O gaila...
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2007 07 20, 16:11)
kramtoškių "paršiukų" ar "kriu-kriu" (daba jau tiksliai nepamenu),

Paršiukas Čiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiminiau Brežnevo laidotuves... cray.gif
Atsakyti