Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

Peržiūrėjau visas temas, bet neradau, kad vienoje krūvoje plepėtų masažuotojos. O paplepėti tikrai turime apie ką...ir apie skaudančias nugaras, ir apie klientus, ir apie pačius masažus. Gi jų dabar- daugybė...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
na va ziuriu niekas dar neatsiliepia...As tai galvojiu apie toki darba...o tiu masazuotoja? kaip isidarbinai? nuo ko viska pradejai mokytis?
Atsakyti
QUOTE(ca_ca @ 2007 05 31, 15:51)
na va ziuriu niekas dar neatsiliepia...As tai galvojiu apie toki darba...o tiu masazuotoja? kaip isidarbinai? nuo ko viska pradejai mokytis?

Baigiau masažo kursus. Pasiėmiau individualios veiklos pažymėjimą. Nusipirkau stalą ir viso kito, ko reikia masažams. Ir dirbu namie. Toliau mokausi masažų ir dirbu. Neturiu jokių viršininkų, kaip noriu, taip planuoju savo kasdieną. Tiesa, reikia suktis,kad turėčiau klientų.
Atsakyti
Negi SM nėra masažuotojų? g.gif Netikiu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 06, 20:59)
Baigiau masažo kursus. Pasiėmiau individualios veiklos pažymėjimą. Nusipirkau stalą ir viso kito, ko reikia masažams. Ir dirbu namie. Toliau mokausi masažų ir dirbu. Neturiu jokių viršininkų, kaip noriu, taip planuoju savo kasdieną. Tiesa, reikia suktis,kad turėčiau klientų.

Sveika smile.gif
Gal gali papasakoti kokius baigei kursus, kaip pradejai ieskoti klientu, gal apie pirma masaza unsure.gif .
As pati dabar mokinuosi, na pirmi kursai, bet minciu yra mokytis toliau, gal gyvenimas taip apsivers, kad tuo uzsiimsiu g.gif
ar vaziuoji pas klientus i namus ar masazuoji namie? kaip ieskai klientu - skelbiesi, per pazistamus?
Labai daug klausimu, bet idomu blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 07 18, 14:27)
Sveika smile.gif
Gal gali papasakoti kokius baigei kursus, kaip pradejai ieskoti klientu, gal apie pirma masaza unsure.gif .
As pati dabar mokinuosi, na pirmi kursai, bet minciu yra mokytis toliau, gal gyvenimas taip apsivers, kad tuo uzsiimsiu g.gif
ar vaziuoji pas klientus i namus ar masazuoji namie? kaip ieskai klientu - skelbiesi, per pazistamus?
Labai daug klausimu, bet idomu blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Viena verslo taisyklių yra tokia- nepasakok kitiems nei ką darai, nei kaip darai, nei kaip klientų ieškai. ax.gif Šitą turi atrasti kiekvienas pats...
Pirmuosius masažo kursus baigiau ajurvedos centre "Shanti". Už vieną masažą sumokėjau 900 Lt, bet sertifikato taip ir negavau. Tai buvo pirma pamoka, kad kai duodi pinigus, reikalauk kvito, kad juos sumokėjai...Kadangi neturiu jokio įrodymo, kad baigiau kursus ir išlaikiau egzaminą, negaliu niekam skųstis ir reikalauti išduoti man priklausantį kursų baigimo pažymėjimą.
Porą mėnesių padirbėjau ajurvedos centre, bet kadangi ten uždarbiai yra juokingi, pabandžiau dirbti namie. Draugas paskolino stalą. Pirmieji mano klientai buvo draugai ir pažįstami. Palengva klientų daugėjo ir daugėjo...
Mėginau patalpas su draugu nuomotis, bet pamačiau, kad neapsimoka. Reikia daugiau lėšų reklamai ir dirbti reikia gerokai daugiau, kad padengtum visas išlaidas. Dabar dirbu namie ir džiaugiuosi. Iš pradžių nervinausi, kad klientai eina į namus, bet kadangi daug masažų nedarau (pavargstu dar, o ir nesu labai stiprios sveikatos),- apsipratau. Siaubingai nusibosta vyrų, reikalaujančių erotinio masažo, skambučiai...Būna, kad per dieną skambina 10 vyrų ir visi teiraujasi to paties doh.gif
Jei norinti masažo moteris (tik jau ne vyras) pageidautų, kad atvykčiau į namus, važiuočiau, jei ji gyvena netoli ir sutiktų mokėti daugiau. Bet kokį mano masažą galima daryti klientą pasiguldžius ant grindų...Tiesa, tada vargsta mano nugara...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 18, 16:21)
Viena verslo taisyklių yra tokia- nepasakok kitiems nei ką darai, nei kaip darai, nei kaip klientų ieškai.  ax.gif  Šitą turi atrasti kiekvienas pats...
Pirmuosius masažo kursus baigiau ajurvedos centre "Shanti". Už vieną masažą sumokėjau 900 Lt, bet sertifikato taip ir negavau. Tai buvo pirma pamoka, kad kai duodi pinigus, reikalauk kvito, kad juos sumokėjai...Kadangi neturiu jokio įrodymo, kad baigiau kursus ir išlaikiau egzaminą, negaliu niekam skųstis ir reikalauti išduoti man priklausantį kursų baigimo pažymėjimą.
Porą mėnesių padirbėjau ajurvedos centre, bet kadangi ten uždarbiai yra juokingi, pabandžiau dirbti namie. Draugas paskolino stalą. Pirmieji mano klientai buvo draugai ir pažįstami. Palengva klientų daugėjo ir daugėjo...
Mėginau patalpas su draugu nuomotis, bet pamačiau, kad neapsimoka. Reikia daugiau lėšų reklamai ir dirbti reikia gerokai daugiau, kad padengtum visas išlaidas. Dabar dirbu namie ir džiaugiuosi. Iš pradžių nervinausi, kad klientai eina į namus, bet kadangi daug masažų nedarau (pavargstu dar, o ir nesu labai stiprios sveikatos),- apsipratau. Siaubingai nusibosta vyrų, reikalaujančių erotinio masažo, skambučiai...Būna, kad per dieną skambina 10 vyrų ir visi teiraujasi to paties  doh.gif
Jei norinti masažo moteris (tik jau ne vyras) pageidautų, kad atvykčiau į namus, važiuočiau, jei ji gyvena netoli ir sutiktų mokėti daugiau. Bet kokį mano masažą galima daryti klientą pasiguldžius ant grindų...Tiesa, tada vargsta mano nugara...

Na sikniai, apgaudineja zmones ir tokius pinigus ima doh.gif
Taigi as labai abstrakciai klausineju, aisku nepasakok, ko nenori 4u.gif
Be to, konkurente nebusiu, nes jei tuo uzsiimsiu, tai ne lietuvoj mirksiukas.gif
Siaip bandau isivaizduoti, kaip butu - ateina pirmas kilientas ir......... blink.gif rolleyes.gif tongue.gif
supratau - darai ajurvedinius thumbup.gif
Reikes gal kada pas tave atvaziuoti ant saves issibandyti mirksiukas.gif
O kiek yra nedaug, na kiek per diena padarai ir nenuvargsti g.gif ?
Atsakyti
Man irgi labai įdomu pasidare,kiek maždaug į dieną turi klijentų,aš baigiau praeitais metais Mišakovų mokyklą,liko tik anticeliulitinis,masažas,labai ji norejau išmokti,bet pagailejau pinigų,o visus 4 kursus baigiau 4u.gif
1.Klasikinį
2.Klasikinį pegmentinį
3.Santana
4.Ekzotinius relaksacinius masažus

tik labai nepatiko veido masažus daryti,negaliu schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinčik: 02 rugpjūčio 2007 - 15:04
QUOTE(Marinčik @ 2007 08 02, 15:00)
Man irgi labai įdomu pasidare,kiek maždaug į dieną turi klijentų,aš baigiau praeitais metais Mišakovų mokyklą,liko tik anticeliulitinis,masažas,labai ji norejau išmokti,bet pagailejau pinigų,o visus 4 kursus baigiau 4u.gif
1.Klasikinį
2.Klasikinį pegmentinį
3.Santana
4.Ekzotinius relaksacinius masažus

tik labai nepatiko veido masažus daryti,negaliu schmoll.gif  blush2.gif

Aš moku septynis masažus, dar du planuoju mokytis. Ir kainavo gerokai pigiau nei pas Mišakovus ax.gif
Nedarau daugiau kaip du masažus per dieną. Tik kelis kartus esu darius po tris.
Mano visi masažai trunka pusantros valandos. Po to dar su klientu geriu arbatą, kalbamės. Taigi vienam klientui- daugiau nei dvi valandos.
Pradedu daryti ir limfodrenažinius- anticeliulitinius masažus, darysiu įvyniojimus ir pylingus. Tik jiems priemonės brangios.
Kai darau viso kūno masažą, būtinai darau ir veida masažą iš kerala masažo. Man patinka. O ir masažuoju su reiki energija, todėl mano masažai truputį kitokie...
Atsakyti
Įlindau į tokį forumą, kur rašo masažuotojos, kosmetologės,kirpėjos...Užteko keletą klausimų užduoti ir buvau apšaukta, kad darau chaltūrą, kad apie mano nelegalią veiklą reikia pranešti mokesčių inspekcijai ir t.t. doh.gif
Dar vienas skaudus patyrimas: versle reikia vaikščioti su kauke ir nesisakyti, nei ką baigei, nei kuo užsiimi...
Atsakyti