Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 05, 19:35)
Įlindau į tokį forumą, kur rašo masažuotojos, kosmetologės,kirpėjos...Užteko keletą klausimų užduoti ir buvau apšaukta, kad darau chaltūrą, kad apie mano nelegalią veiklą reikia pranešti mokesčių inspekcijai ir t.t.  doh.gif
Dar vienas skaudus patyrimas: versle reikia vaikščioti su kauke ir nesisakyti, nei ką baigei, nei kuo užsiimi...

Koks tai forumas. Vis dažniau pamastau, kad noriu keisti profesiją i masažistės, todėl norėčiau susirinkti kiek įmanoma daugiau informacijos.
Atsakyti
Ten jos nerasi...Geriau nueik pas patyrusią masažuotoją ir paklausinėk.
Atsakyti
sveikos. Nors nesu vien masažistė, tiksliau studijuoju kineziterapiją, bet viena iš dėstomų disciplinų yra masažas. Labai patinka ax.gif Manau, pabaigusi masažą, galėsiu teikti savo paslaugas kitiems, ne tik draugams, kurių jau dabar nemažai savo eilės laukia biggrin.gif Tad jungiuosi prie jūsų 4u.gif
Atsakyti
Šaunu 4u.gif
Atsakyti
kaip sekasi darbai? Nieko nepasakojat, nerašot...
Atsakyti
Man labai gerai sekasi.
Atsakyti
tai labai šaunu, kad sekasi thumbup.gif Galiu paklaust, tu namuose pas save dirbi?
Atsakyti
Ir namuose, ir salone labai geromis sąlygomis.
Atsakyti
o kai darbinaisi į saloną, kokie reikalavimai buvo? Vaižgante, o tu atlieki ir gydomąjį masažą?
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2007 10 23, 20:45)
o kai darbinaisi į saloną, kokie reikalavimai buvo? Vaižgante, o tu atlieki ir gydomąjį masažą?

Salone man nebuvo jokių reikalavimų. Manęs gražiai paprašė ateiti dirbti.
Mano visi masažai gydomieji, nes dirbu su reiki energija.
Atsakyti
sveiktues.
nors nebaigiau dar jokiu kursu,bet turiu svajone ismokti masazogudrybiu,turiu ir keleta minciu ateiciai.vaizgante,norejau paklaustiar sunku buvo issimti ta pazymejima ( lyg ir verslo liudijima individualu, ar ne?)kiek reikia moketiuz tai?
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2007 12 27, 18:45)
sveiktues.
nors nebaigiau dar jokiu kursu,bet turiu svajone ismokti masazogudrybiu,turiu ir keleta minciu ateiciai.vaizgante,norejau paklaustiar sunku buvo issimti ta pazymejima ( lyg ir verslo liudijima individualu, ar ne?)kiek reikia moketiuz tai?

Nueini į mokesčių inspekciją su pasu, užpildai du lapus ir po dviejų savaičių pasiimti. Mokėti nereikia... Mokėsi vėliau, 15 proc pajamų...
Atsakyti