qwee, galima pirkti ir tuščią pievą su pažadais, tik tada už pažadus nemokėkit.

Mes kai pirkom pievą su pažadais, sutarty buvo punktas, kad tik įvedus komunikacijas turėsim sumokėt likusią dalį, 20 proc. sumos. Galiausiai pardavėjas (firma) nieko neįvedė, bet pinigų vis vien norėjo išreikalaut, net grasino ir šantažavo. Bet kadangi laiku susigaudėm (nuolat sekėm, kaip ten kokie reikalai vyksta su ta mūsų pieva), ėjom pas advokatą ir nutraukėm tą sutartį be didelių sunkumų. Firma dingo kaip į vandenį, spėju, jau bus bankrutavus.
O šiaip per daug nereikia tikėt, kada bus komunikacijos (ypač jei žada greitu terminu dar nepradėję konkrečių darbų), nes ten greičiausiai labai daug kas ne nuo jų priklauso - čia toks bendras pastebėjimas, kuris gali konkrečiai situacijai ir netikti. Vis vien esmė lieka tokia, kad pardavėjas nori iš jūsų vos ne paskolą pasiimt - jūs man pinigus dabar, aš už juos dar ką nors gera nuveiksiu, o aš jum "tovarą" kai susimylėsiu... gal niekada.

Jei būtų ne taip, ko jie taip spyriotųsi gaut pilną sumą po visko?
Su visokiais gudriais pardavėjais kartais galima l. įdomiai pasišnekėt. Jie sako: pridėkit TIK 10,50,100,1000... LT ir gausit tą kažką (ką laužotės pirkt), taigi pagalvokit, argi čia pinigai, viso labo TIK tiek. O tu jiems sakai, na, jei tai jums ne pinigai, tai gal mums tokio dydžio nuolaidą padarysit? Pamėginkit kada

.