Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(Tiffany @ 2007 08 03, 18:04)
sakyk, kokie tavo plaukai?

Iki pečių, silpnoki tokie (nu ploni, nedaug jų), linkę slinkti (kas biški - tai saujom...). Dar linkę riebaluotis o galai pasausėję.
Tai va. Trūkumas tas, kad paplauna spalvą (tamsiai dažai). Tikiuosi ne su AHA nenuplaus taip. O daugiau.... Viskas Čiki smile.gif
Kaukę savaitgalį palaikiau gal pusvalandį: tikrai plaukai atsigavo, purūs. Žodžiu.... kokius 9,5 balus duodu. Jei spalvos nenuplautų šampūnas - tai duočiau ir visus 10.
Atsakyti
Mineralini losiona ampulese reikia tepti per visus plaukus ar tik itrinti i plauku saknis, kiek reikia laikyti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 rugpjūčio 2007 - 11:00
QUOTE(jadzka @ 2007 08 06, 10:30)
Iki pečių, silpnoki tokie (nu ploni, nedaug jų), linkę slinkti (kas biški - tai saujom...).  Dar linkę riebaluotis o galai pasausėję.
Tai va. Trūkumas tas, kad paplauna spalvą (tamsiai dažai). Tikiuosi ne su AHA nenuplaus taip. O daugiau.... Viskas Čiki smile.gif
Kaukę savaitgalį palaikiau gal pusvalandį: tikrai plaukai atsigavo, purūs. Žodžiu.... kokius 9,5  balus duodu. Jei spalvos nenuplautų šampūnas - tai duočiau ir visus 10.

O koks kaukes turis? Kvapas neikyrus?
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 06, 12:09)
O koks kaukes turis? Kvapas neikyrus?

Nežinau tūrio. Gal kokie 200 mll. Kvapas - ala žolelių. Man patinka.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 06, 13:05)
Nežinau tūrio. Gal kokie 200  mll. Kvapas - ala žolelių. Man patinka.

po 150ml jos.... tai gaunas pagal turi jos ganetinai brangios mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 08 06, 13:12)
po 150ml jos.... tai gaunas pagal turi jos ganetinai brangios  mastau.gif

bet tikrai mažai reikia dėti ax.gif tikrai ekonomiškos.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 06, 13:29)
bet tikrai mažai reikia dėti ax.gif tikrai ekonomiškos.

nu gal smile.gif
pati tai turiu kokosine tai po pirmu dveju pabandymo kartu i isparduotuve buvau imetusi (nes poveikio jokio visiskai nemaciau... nepatiko man jinai) ale ir gerai kad niekas nesidomejo ja laugh.gif dar karteli pries savaite pabandziau ir super poveikis buvo wub.gif plaukai purus, minksti, svelnus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 08 06, 13:42)
nu gal  smile.gif
pati tai turiu kokosine tai po pirmu dveju pabandymo kartu i isparduotuve buvau imetusi (nes poveikio jokio visiskai nemaciau... nepatiko man jinai) ale ir gerai kad niekas nesidomejo ja  laugh.gif dar karteli pries savaite pabandziau ir super poveikis buvo wub.gif plaukai purus, minksti, svelnus  bigsmile.gif

TAi va, kad tas poveikis visiškai kitoks nei kad kokio L'Orealio ar pan. Plaukai būna švelnesni su l'Orealiu, o po Risingo - tokie sveikesni, stangresni, stipresni. Tai tikriausia čia kas kokio poreikio nori. Manau, kad Ta stiprinanti Risingo kaikė turinčioms sausus plaukus nelabai tiks.
Atsakyti
ryt ir as bandysiu Cocco sampuna ir kauke smile.gif tikiuosi plauku glams tiks ir patiks, dar planuoju savaitgali nusipirkti ampulyte i sampuna, dideli turi Cocco kaukes ir nenuplaunama purskiama balzama su saulegrazom...o ateityje ir galiuku aliejuka tongue.gif
dar sestadieni pakirpsiu plauku galiukus, tai bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 08 06, 12:42)
nu gal  smile.gif
pati tai turiu kokosine tai po pirmu dveju pabandymo kartu i isparduotuve buvau imetusi (nes poveikio jokio visiskai nemaciau... nepatiko man jinai) ale ir gerai kad niekas nesidomejo ja  laugh.gif dar karteli pries savaite pabandziau ir super poveikis buvo wub.gif plaukai purus, minksti, svelnus  bigsmile.gif

O gal plaukas priprato, todel ir poveiki pajutai mirksiukas.gif
Atsakyti
Siryt isbandziau kokosini sampuna ir kauke - niu plaukai tokie stiprus, kazkiek siurkstus, bet neypatingai, manau ateityje turetu buti viskas ok biggrin.gif Man patiko dar ir tai, kad kaukes reikia tik siek tiek, labai gerai pasiskirsto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 06, 19:01)
ryt ir as bandysiu Cocco sampuna ir kauke smile.gif tikiuosi plauku glams tiks ir patiks, dar planuoju savaitgali nusipirkti ampulyte i sampuna, dideli turi Cocco kaukes ir nenuplaunama purskiama balzama su saulegrazom...o ateityje ir galiuku aliejuka  tongue.gif
dar sestadieni pakirpsiu plauku galiukus, tai bus super  thumbup.gif

Tiffany, parasyk ar patinka tas purskalas su saulegrazom ir koks jo poveikis? smile.gif
Atsakyti