Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(jadzka @ 2008 02 17, 21:54)
Putos yra modeliavimui ir yra kaip kondicionieriai (proteininės ir mineralinės rosdos g.gif: ) Aš va vis apie tas pagalvoju. Mano kosmetologė sakė, kad tikrai geras dalykas. Tai gal reiks susigundyt kada g.gif: Bet pradžiai Heliantis kaukę pirksiu smile.gif

Ir modeliavimui, ir kondicionieriai domina bigsmile.gif Tik gaila, kad mažokai informacijos apie šias priemones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 02 18, 14:03)
Ir modeliavimui, ir kondicionieriai domina  bigsmile.gif  Tik gaila, kad mažokai informacijos apie šias priemones  unsure.gif

Aga, informacijos norėtųsi ax.gif
Mane tai labiau tokos kondicionuojančios nei modeliuojančios domina...
Atsakyti
Ar naudoja kuri nors sias priemones pastoviai, nes teko girdeti, kad taip daryti negalima, ar tai tik mitas? ax.gif
Atsakyti
Man tai labai super buvo ju sampunas nuo plauku slinkimo. Sunaudojau visa buteliuka (kaip jie siulo skiedziant) ir buvo thumbup.gif palukai dar ilgai neslinko... poto ziema vel pradejo slinkti tai vel panaudojau ir vel buvo nuostabus palukai. Siaip tai manau kad ji reikia naudoti taip : 1 buteliukas Orising ir poto vienas buteliukas kito sampunu ir poto vel 1 buteliukas Orising... kad plaukai netycia nepriprastu mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar nesausina plauku sampunas nuo slinkimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 03 01, 16:14)
O ar nesausina plauku sampunas nuo slinkimo? ax.gif

nu lygtais ne, as aisku naudoju ir balzama poto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Clueles @ 2008 03 01, 17:15)
nu lygtais ne, as aisku naudoju ir balzama poto  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
radau uzsilikusia viena ampule riebiems plaukams, na ta kaip pylingas. kaip ja naudot gal zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 02, 13:22)
radau uzsilikusia viena ampule riebiems plaukams, na ta kaip pylingas. kaip ja naudot gal zinot?  4u.gif

Kaip pilingas naudojamas prieš galvos plovimą: įtrinamas į galvos odą ir palaikomas 5 - 10 min. 4u.gif (čia iš Orising lankstinuko nurašiau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 03 02, 14:15)
Kaip pilingas naudojamas prieš galvos plovimą: įtrinamas į galvos odą ir palaikomas 5 - 10 min.  4u.gif (čia iš Orising lankstinuko nurašiau  biggrin.gif )

aciu 4u.gif 4u.gif
o kaip dar jas galima naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 02, 15:13)
aciu  4u.gif  4u.gif
o kaip dar jas galima naudoti?

Dar naudojamas, norint normalizuoti riebalinių liaukų veiklą, tada reikia po plovimo : įtrinti į galvos odą ir neskalauti 4u.gif
Atsakyti
hm, ir kuri dabar varianta pasirinkus g.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti