Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(pandutė @ 2009 01 20, 09:58)
as noriu kokosini pabandyt,bet cia tiek nuomoniu skirtingu,bijau kad mano sausus plaukus dar daugiau neissausintu

Sveika pandute, as galvoju kad pabandyti verta...smile.gif As tai ka esu bandziusi is orising tai niekas mano plauku nepaliko siurksciu...man tai Orising thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 20, 13:58)
as noriu kokosini pabandyt,bet cia tiek nuomoniu skirtingu,bijau kad mano sausus plaukus dar daugiau neissausintu

man lygiai taspats, noriu savo plaukams turet gydomaja linija,bet kai tokie skirtingi atsiliepimai...,o naudoja tai visos su tapacia problema-turincios plaukus praradusius dregme...gerai jei kainuotu po15lt imciau nesukdama galvos ir bandyciau..o dabar sad.gif
Katik is kirpyklos,kirpeja visa laika zyze koks sausas plaukas sad.gif o riebaluojasi rupuziokas kas antra diena sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 20, 13:07)
man lygiai taspats, noriu savo plaukams turet gydomaja linija,bet kai tokie skirtingi atsiliepimai...,o naudoja tai visos su tapacia problema-turincios plaukus praradusius dregme...gerai jei kainuotu po15lt imciau nesukdama galvos ir bandyciau..o dabar sad.gif
Katik is kirpyklos,kirpeja visa laika zyze koks sausas plaukas sad.gif o riebaluojasi rupuziokas kas antra diena sad.gif

Man pavyzdžiui niekas iš Orising netiko g.gif Seniai pačios konsultantės buvo parinkusios šampūną riebiems plaukams ir kažkokią kaukę ar tai kondicionierių. Bet po to kirpėja už galvos ėmėsi, kaip nerealiai galvos odą išsausinę šios priemonės buvo doh.gif doh.gif Tada plaukai buvo natūralūs, nedažyti, tik linkę riebaluotis.
Pernai buvau nusipirkusi Heliantis, atrodo taip vadinasi g.gif , serijos šampūną jau dažytiems plaukams, nes dabar dažau. Na man tai jis visai nepatiko g.gif Kažkaip nekyla ranka kažką iš Orising dar pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 20, 13:03)
Sveika pandute, as galvoju kad pabandyti verta...smile.gif As tai ka esu bandziusi is orising tai niekas mano plauku nepaliko siurksciu...man tai Orising thumbup.gif  thumbup.gif

as pakolkas ka naudojau is orising,man patiko,ypac ampules mineralizante,jei rasiu tikrai pirksiu ta cocco serija,juk ir raso kad ji atstato plaukam dregme,bet kaip gydomos serijos gali sausinti plauka,jei paskirtis priemoniu sudrekinti juos,nu nueisiu pas kirpeja,paklausiu ar labai issausejo plaukai mano,o kazkurioj priemonei ar rifozante ar cadus sampuna nebepamenu radau alhoholio lad yra,tai negerai,dar noriu pabandyt bio triment ar kazkaip balta serija,tik nezinau ar gydo ji,cia is kitos firmos
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 20, 11:11)
O tu ju skiedei su vandeniu per puse? gal kaukes nenaudojai ?

zinoma skiedziau. ir kaukes naudojau. tarp kitko kaukiu nekraunu po kiekvieno plovimo. bet po orisingo be kaukes tiesiog neimanoma. pvz po himalaya sampuno, galiu ir kaukes nedet, plaukai lengvai sukuojasi, tokie kazkokie 'sunkesni'. dabar bandysiu Carlton sampuna ir balzama dazytiems plaukams, jei netiks grisiu prie himalaya, ale orisingo tai never ever.
man irgi buvo keista kaip sampunas skirtas gydyti sausa plauka dar labiau sausina ir palieka ji siurkstu. zodziu mano labai sausiems plaukams ir riebioms saknis netiko visiskai.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 20, 13:07)

dilgelyt, tau kirpėja nieko neparekomendavo? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 20, 21:02)
dilgelyt, tau kirpėja nieko neparekomendavo? mastau.gif

,ne...sako su kuo dazai? sakau su milk shake...tylejo,turbut pirmakarta toki pavaidnima girdejo. Va tokia kirpeja..
Rugseji kai kirpaus,tai liepe naudoti Green light semi di lino aliejuka-seruma. susimokejau uz 3ml 5lt ir to uzteko...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 20, 20:06)
,ne...sako su kuo dazai? sakau su milk shake...tylejo,turbut pirmakarta toki pavaidnima girdejo. Va tokia kirpeja..
Rugseji kai kirpaus,tai liepe naudoti Green light semi di lino aliejuka-seruma. susimokejau uz 3ml 5lt ir to uzteko...

o pati su kokia dirba? mastau.gif
kažkokia lieva kirpėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 20, 21:07)
o pati su kokia dirba? mastau.gif
kažkokia lieva kirpėja biggrin.gif

ir nebetku cia ..m,o Akropolio Ametistejoj...
Maciau.kad dazo su Davines,ant manes tai jokios priemones nedejo net pries fenuojant,nors uz fenavima 20lt ima..
Atsakyti
kas naudojo rifrozante,ar jum plaukai nebuvo kita diena kaip riebaluoti?nesuprantu man toks jausmas buvo,kad plaukai murzini,saknys kaip riebaluotis ir dar pleiskanu atsirado,gal blogai issipolviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 23, 00:19)
kas naudojo rifrozante,ar jum plaukai nebuvo kita diena kaip riebaluoti?nesuprantu man toks jausmas buvo,kad plaukai murzini,saknys kaip riebaluotis ir dar pleiskanu atsirado,gal blogai issipolviau g.gif

Man net švaresni plaukai tampa. Svarbu ją laaaabai gerai išskalauti wink.gif
Atsakyti
o i koltunu nesusivelia slapi plaukai,kol neissukuoti?gal tos priemones pazeistiem plaukam netinka?
Atsakyti