Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(Becky @ 2009 03 18, 14:08)
Išbandžiau Coco šampūną... Tokius baisius šiaudinius plaukus galima gauti ir plaunant galvą su muilu  doh.gif Litai į balą  schmoll.gif

Bet kaip keista doh.gif Man kaip tik lengvi, minkšti plaukai būna (aišku visada ir kaukę dedu).
Bandysiu dabar AHA šampūną biggrin.gif Noriu kad blizgėtų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 03 18, 15:08)
Išbandžiau Coco šampūną... Tokius baisius šiaudinius plaukus galima gauti ir plaunant galvą su muilu  doh.gif Litai į balą  schmoll.gif

siaubas ,o toks gražus aprašymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 18, 15:57)
siaubas ,o toks gražus aprašymas  doh.gif

Taigi šampūnas be silikonų ir plauko neprilyzina lotuliukas.gif irnesakyk.gif manęs dažnai nesupranta, kad Tigi nepatinka... Čia tiesiog reikia atrasti priemones tinkančias. Yra žmonių kurie cocco šampūno į nieką nekeičia metus ir daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti

Parduokit man! mirksiukas.gif As kolekconuoju biggrin.gif
Atsakyti
dilgelyt Paskelbta Šiandien, 17:35
Išbandžiau Coco šampūną... Tokius baisius šiaudinius plaukus galima gauti ir plaunant galvą su muilu  Litai į balą 

Parduokit man!  As kolekconuoju 

Dar neturi? lotuliukas.gif
Avatarą pasikeitei? bigsmile.gif Net neatpažinau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 18, 17:35)
Parduokit man!  mirksiukas.gif  As kolekconuoju biggrin.gif

Jei tu rimtai tada galim susitart lotuliukas.gif Mano kolekcijai jis netiko, gal tau tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 18, 18:12)
Dar neturi? lotuliukas.gif
Avatarą pasikeitei? bigsmile.gif Net neatpažinau.. ax.gif

nea..neturiu ..krize man,stipendijos nebegaunu verysad.gif o pries miega svajoju apie Alternos tiesinancius lotuliukas.gif
Nu kaip tai neatpazinai!?smile.gif gi isirinkau panasia i save kaip du vandens lasai:)
Atsakyti
mav viskas is orising jau baiges,taip noriu koki sampuna,kauke ir aliejuka,bet kisenej svilpauja vejai doh.gif ot blogai kai nedirbu,nieko isigyti negaliu
Atsakyti
dilgelyt Paskelbta Vakar, 23:13
  QUOTE(Manija69 @ 2009 03 18, 18:12)
Dar neturi? 
Avatarą pasikeitei?  Net neatpažinau..

nea..neturiu ..krize man,stipendijos nebegaunu  o pries miega svajoju apie Alternos tiesinancius 
Nu kaip tai neatpazinai!? gi isirinkau panasia i save kaip du vandens lasai:)

drinks_cheers.gif Na iš tikrųjų tai taip,panaši thumbup.gif
Kokie Alternos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 18, 16:42)
Taigi šampūnas be silikonų ir plauko neprilyzina  lotuliukas.gif irnesakyk.gif manęs dažnai nesupranta, kad Tigi nepatinka... Čia tiesiog reikia atrasti priemones tinkančias. Yra žmonių kurie cocco šampūno į nieką nekeičia metus ir daugiau  mirksiukas.gif

tai va ,bandyt reikia,o kiek jis kainuoja ? ar nebūna mėginukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 19 kovo 2009 - 09:26
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 19, 09:50)
drinks_cheers.gif Na iš tikrųjų tai taip,panaši thumbup.gif
Kokie Alternos? rolleyes.gif

Aš alterna nusivyliau... va ten tai buvo pinigai į balą irnesakyk.gif Turėjau tuos žalius: Volume restore man rodos. Tai apie jokį volume nei kalbos nebuvo, o plauką išsausino (nors maniškiai ir taip riebūs....)

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 19, 10:22)
tai va ,bandyt reikia,o kiek jis kainuoja ? ar nebūna mėginukų?

Kainuoja gal apie 32 lt. Man vistik iš risingo labiausiai patinka Caduta 4u.gif
Atsakyti
tas Orising puslapis,tiksliau jo darbuotoja, man kažkokia nerimta ,vakar paskambinau paklausti kur galiu įsigyti Klaipėdoj produkcijos ,pasakė ,kad Eurovaistinėj ,pasakiau ,kad ten nieko nėra .Na sako ,tada nežinau blink.gif
Paklausiau ar gali atsiųti man prekes ,o prieš tai kainas į el paštą ? sutiko ,tipo jokių problemų bet nesulaukiau atsakymo į el paštą ,tada vėl paskambinau ,sako oki ,atrašysim ,ir vėl nieko ax.gif Dabar prisiregistravau jų pusplapy ,tipo turi suteikti info apie naujienas ir t.t. niu ,žiūrėsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 19 kovo 2009 - 10:24