Įkraunama...
Įkraunama...

Guzeliai

Sveikos mamytės! Pas mano vaika už ausies mažas guziukas,bet jis nedideja.Gal kas nors susidare su šia problema?Kas tai?Dekoju!Laukiu atsakymo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swko @ 2005 10 31, 15:50)
Sveikos mamytės! Pas mano vaika už ausies mažas guziukas,bet jis nedideja.Gal kas nors susidare su šia problema?Kas tai?Dekoju!Laukiu atsakymo! 4u.gif

Sveikute, manau kad tavo vaikeliui čiuopiasi limfmazgiukas. Mazyliu odele plonyte, riebaliuku nera, tai jie atrodo didesni. O siaip tai stebek - jei nedideja, tai viskas gerai. smile.gif
Aisku, jei neramu, pasitark su daktare mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik dabar pastebejau, kad musu mazyliai gime ta pacia diena!!! biggrin.gif
Aukit sveikuciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručius @ 2005 11 01, 11:22)
Tik dabar pastebejau, kad musu mazyliai gime ta pacia diena!!! biggrin.gif
Aukit sveikuciai biggrin.gif

Labai didelis Aciu!Jus irgi aukit dideli ir sveiki smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Spėju, kad tai gali būti padidėjęs limfmazgis ir dėl viso pikto geriau parodyti gydytojai smile.gif
Atsakyti
limfmazgis gali sureaguoti į slogą, kokį uždegimą ar virusiuką-jis toks truputį paslankus būna, primena pupelę mirksiukas.gif savo forma... mano mažasis dažnai taip sureaguodavo. kaip man paaiškino gydytoja-limfmazgiai mūsų inuninės sistemos pagrindas-jei padidėja-reiškia kovoja su kažkokia problema, tai natūralu. tik jei jie pastoviai padidėję ir dar didėja-reiktų pasitikrinti dėl tuberkuliozės.
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2005 11 04, 13:37)
limfmazgis gali sureaguoti į slogą, kokį uždegimą ar virusiuką-jis toks truputį paslankus būna, primena pupelę mirksiukas.gif savo forma... mano mažasis dažnai taip sureaguodavo. kaip man paaiškino gydytoja-limfmazgiai mūsų inuninės sistemos pagrindas-jei padidėja-reiškia kovoja su kažkokia problema, tai natūralu. tik jei jie pastoviai padidėję ir dar didėja-reiktų pasitikrinti dėl tuberkuliozės.

Aciu uz informacija!As dar norejau paklaust: O kada jis dings?
Atsakyti
Pas mano mazaja irgi atsirades toks guziukas, t.y. padidejes lifmazgis. Ir jai skauda jis. Is pradziu manem, kad ausu uzdegimas, nes nakti labai verke, bet gydytoja nemate jokio uzdegimo, turbut siaip koki virusa pasigavom, tai va ir stovi jis jau daugiau kaip savaite
Atsakyti
QUOTE(Erija @ 2005 11 04, 16:35)
Pas mano mazaja irgi atsirades toks guziukas, t.y. padidejes lifmazgis. Ir jai skauda jis. Is pradziu manem, kad ausu uzdegimas, nes nakti labai verke, bet gydytoja nemate jokio uzdegimo, turbut siaip koki virusa pasigavom, tai va ir stovi jis jau daugiau kaip savaite

Mano sunui tai jis neskauda ir beveik jau menuo kaip atsirado ir gerai nors,kad nedideja,bet vistiek bijau sad.gif
Atsakyti
Jei neramu, tai gali mazyliui padaryti kraujo tyrima, kuris tikrai parodys ar yra kokiu nukrypimu.
Bet manau , nieko rimta, nes prie tu piktu ligu dazniausiai padideja ne vienas, o keletas limfmazgiu, ju grupes, ir dazniau virsraktikauliniai, pazastu ir kirksniu. Gali ir juos apciupineti. mirksiukas.gif

Mano vyresnelei yra toks vienas ryskesnis uz kitus limfmazgiukas ties spranduku, tai kaip atsirado 3 menesiu, tai ir liko iki 5 metu... smile.gif
Atsakyti
[SIZE=14]
QUOTE(Ručius @ 2005 11 04, 20:44)
Jei neramu, tai gali mazyliui padaryti kraujo tyrima, kuris tikrai parodys ar yra kokiu nukrypimu.
Bet manau , nieko rimta, nes prie tu piktu ligu dazniausiai padideja ne vienas, o keletas limfmazgiu, ju grupes, ir dazniau virsraktikauliniai, pazastu ir kirksniu. Gali ir juos apciupineti.  mirksiukas.gif

Mano vyresnelei yra toks vienas ryskesnis uz kitus limfmazgiukas ties spranduku, tai kaip atsirado 3 menesiu, tai ir liko iki 5 metu... smile.gif

[SIZE=14][B]DIDELIS DIDELIS ACIU UZ INFORMACIJA!
Atsakyti
sveikos, pas mano riesuteli taip yra toks siek tiek judantis guziukas, tai padidejes lifmazgis, jis atsirado gal nuo kokiu poros menesiu. Pas mane irgi yra uz ausies toks pats guziukas, bet kai nedideja, nieko nedarau nei sau, nei suneliui.Gydytoja sake, gali isnykti, gali ir ne.
Atsakyti