Įkraunama...
Įkraunama...

Guzeliai

QUOTE(nerile @ 2011 12 05, 07:35)
Oho. As parodziau keliem pediatram-sako gal tai tiesiog riebalinis darinys, kol kas niekur nesiuncia.
O jums sveikatos.

aha musu pediatre ta pati sake unsure.gif prasyk reikalauk siuntimo tegu padaro galvytes tomografija 4u.gif
Atsakyti
Pas dukrytę 1m.6 mėn. padidėjo limfmazgis kairėj kirkšny. Vakar darėm pilvuko echo tai gan didelis jis apie 2 cm, pupelės formos, taip pat rado ir dešinėj kirkšny mažesnį, jo aš nė nepastebėjau. Parašė atsakyme "Reaktyvinė limfadenopatija" ir dar nustatė kepenų padidėjimą 99 mm, tik nežinau ar čia tiek per didelės ar toks jų dydis. Negaliu rasti sau vietos, prisigalvojau jau visko, pas gyd. tik rytoj. Internete tik baisios ligos, kaip Cirozė ir Hepatitas, labai tikiuos, kad nieko blogo mažutei nebus. Gal atsiras mamyčių su panašia patirtimi, pasidalinkit prašau, kaip viskas baigėsi.
Atsakyti
Sveiki,
neradau tokios temos tai norejau pasiteirauti gal kas susidure su sita beda.Pas mano sunu 9 metu berniuka atsirado galvoje nedidelis guzas tiesiog tiesiai pakausyje kitaip tariant galvos centre. Tarp plauku kad ir trumpu nesimato bet kai ciupineji gali uzciuopti.Klausiau ar skauda sake neskauda. Tad pasidare labai neramu. Gal cia praeis ar man nedelsiant kreiptis i gyditoja.
Gal kas susidure su tokia beda ir gali pasidalinti savo patirtim.Buciau labai dekinga. ax.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif
mano mazoji nuo gimimo turi guziuka galvoje, bet pediatre paziurejo nusiunte paziureti chirurgui ir pasake kad tai tiesiog gali buti limfmazgis. tai taip ir liko. tai buvo pries metus. sia savaite buvom pas hematologe nusiunte echoskopui, penktadieni bus, o jos spejimu tai gali buti cista, granulioma ir dar daug kas, tiesiog reikia daryti tyrimus ir tada bus aisku kas tai per darinys:) kai busim po tyrimu pranesim kaip sekesi:) sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
[quote=kristtule,2014 02 18, 17:16]
sveikos, 4u.gif
mano mazoji nuo gimimo turi guziuka galvoje, bet pediatre paziurejo nusiunte paziureti chirurgui ir pasake kad tai tiesiog gali buti limfmazgis. tai taip ir liko. tai buvo pries metus. sia savaite buvom pas hematologe nusiunte echoskopui, penktadieni bus, o jos spejimu tai gali buti cista, granulioma ir dar daug kas, tiesiog reikia daryti tyrimus ir tada bus aisku kas tai per darinys:) kai busim po tyrimu pranesim kaip sekesi:) sekmes jums 4u.gif

padare mums echoskopa ir tas guzelis yra cista. pediatre sake tai nieko tokio. netrukdo tai ir toliau galim gyvent jau ramia sirdim;)
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2006 05 02, 13:19)
Sveikos mamytės,

gal kas susidūrėt su tokiu reiškiniu...
Ant kakliuko, vienoje pusėje, po ausyte, kai vaikas pasuka galvytę į šoną, matosi toks kaip mažas guziukas...
Kai galvytę laiko tiesiai, nieko nesimato...
Palietus toks lyg riebalinis gumbiukas - guziukas...
Nei jo skauda, nei jis didėja...

Iš pradžių visi sakė, kad man vaidenasi, bet vėliau patvirtino, kad irgi užčiuopia.
Sakiau daktarei, ji nieko tame blogo nemato. Sakė, gal išsivaikščios..
Bet man vis tiek neramu...

Beje, prieš kiek laiko ant draugės sūnelio kaklo irgi tokį panašų gumbiuką mačiau...

Gal kas tiksliai žinot, kas tai yra, nes mano daktarė taip mums nieko konkrečiai ir nepaaiškino.... 4u.gif  ax.gif  g.gif

Sveiki, mano suneliui dabar identiska beda norejau pasiteirauti ar jums praejo?
zinau jau labai daug metu praejo bet jei nesunku pakonsultuokite dekui
Atsakyti
Man tai panašu į padidėjusį limfmazgį. Žirnelio dydžio? Toks dalykas būna dažnai pas vaikučius linkusius į alergiją.
Atsakyti