Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 15, 22:42)
Vel ne i tema pasissakysiu, niu bet as dabar tai pasiutau nerealiai!!! Zinau puikiai, kad negalima pykti, jis dabar sneka apie mane kaip apie kokia smekla ir jo gyvenimo bei laiko vagile ar dar kazkoki monstra. Pasireiske jis taip, kad "As kai ka pakeiciau savo gyvenime. Pabudes ryte vel pasijauciau savimi, ikveptas oras pasirode grynesnis ir saule sviesesne." Fui, koks brudas, kaip issigydyti nuo jo? doh.gif 

O tau neiseitu visai nuo jo atsiribot dabar - jokiu tel. pokalbiu su juo, meilus trint ir tt. Labai sveika butu, dar geriau, jei pavyktu kokia nauja veikla dabar rast.
O del jo zodziu, neimk i galva, cia standartiniai ka tik palikusio antra puse zodziai, pamatysi, po kokio menesiuko sliaus pas atve atgal keliais, ilgesys uzkamuos. ir tada tik tau reiks sprest, ar nori test tokius santykius.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 16, 00:14)
O tau neiseitu visai nuo jo atsiribot dabar - jokiu tel. pokalbiu su juo, meilus trint ir tt. Labai sveika butu, dar geriau, jei pavyktu kokia nauja veikla dabar rast.
O del jo zodziu, neimk i galva, cia standartiniai ka tik palikusio antra puse zodziai, pamatysi, po kokio menesiuko sliaus pas atve atgal keliais, ilgesys uzkamuos. ir tada tik tau reiks sprest, ar nori test tokius santykius.

Na taip, Tu teisi, bendrauti geriau is viso nereikia, bet mes ir nebendraujam, kai penktadieni issinesdino is mano gyvenimo, taip ir nieko negirdejau, taciau cia per trecius zmones mane pasieke tokie zodziai. Tikiuosi, kad jis neparsliaus atgal ir man nereiks tos dilemos spresti, nes tada man reikes dar daugiau stipybes islaikyti savo orumui.
Del papildomos veiklos - tai galvoju, gal pradesiu nuo kitos savaiteles lankyti joga. Vis tiek laiko daugiau turiu dabar thumbup.gif
Atsakyti
Lineta, del jogos - super thumbup.gif . O del jo grizimo pas tave, tikrai bus bandymu, galiu garantuot, buk tam pasiruosus. Jam tik dabar tipo gaiviau be taves, tuoj prades viskas kartet be taves. Tik tu turi viduj nusprest, ar pati nori tokiu santykiu, kai zmogus taip elgias. O kad turesi daug daug geresnius santykius, tai be kalbu! Todel sitas gyvenimo etapas ir baiges, kad atsirastu, ko tau truko.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 16, 00:26)
Lineta, del jogos - super  thumbup.gif . O del jo grizimo pas tave, tikrai bus bandymu, galiu garantuot, buk tam pasiruosus. Jam tik dabar tipo gaiviau be taves, tuoj prades viskas kartet be taves. Tik tu turi viduj nusprest, ar pati nori tokiu santykiu, kai zmogus taip elgias. O kad turesi daug daug geresnius santykius, tai be kalbu! Todel sitas gyvenimo etapas ir baiges, kad atsirastu, ko tau truko.

Manau, kad kai jis gris pas mane (jei gris), tai jausmai is mano puses bus dinge, nes as jau busiu pervirus viduje viska nuo...iki... ir nenoriu jam suteikti tokio skausmo, koki jis suteike man. Is tikruju, noriu, kad jam sektusi, nes jis mane labai daug ko ismoke siame gyvenimo etape, nors dabar siek tiek ir pykstu blink.gif
Ka as be Jusu palaikymo burio daryciau? Myliukas visoms wub.gif
Atsakyti
Nu miargos! As su jumis nepseju...... palaukite manes aaa........ ir ish kur pas tas moteras toks tempas, rodos ir ne senatve karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 15, 22:40)
Nu miargos! As su jumis nepseju...... palaukite manes aaa........ ir ish kur pas tas moteras toks tempas, rodos ir ne senatve karsta.gif

aš tai kai prisiruošiu paskaityti, tai taip nauja tema jau atidaryta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai nemiegokit brangutes, skaitykite, jungites ir diskutuokite kartu smile.gif bus smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 04 15, 23:44)
aš tai kai prisiruošiu paskaityti, tai taip nauja tema jau atidaryta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai ne jums vienoms taip, as visad tik po darbo vakare prisijungiu, tai tik paziuriu, kad kur as paskutinikart rasiau, tai uz juru mariu bigsmile.gif Ir niekaip visko nespeju skaityt, nes dar ir MB terorizuoja, prie kompo nori tongue.gif
Atsakyti
gerai, kad nors ne viena as tokia....

O as pora cia citatu mestelsiu :
"Sekme, regis, lemia veiksmas. Tie, kuriems sekasi, visada kruta. Jie klysta, bet niekada nesustoja" (Conradas Hiltonas)
"Is visu dalyku bloagiasuias yra - nusiraminimas" (J.C.Maxwellas)
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 15, 22:52)

"Sekme, regis, lemia veiksmas. Tie, kuriems sekasi, visada kruta. Jie klysta, bet niekada nesustoja" (Conradas Hiltonas)
"Is visu dalyku bloagiasuias yra - nusiraminimas"  (J.C.Maxwellas)

na paskutinę mintį tai galima visaip interpretuoti ir aš kažkaip su ja nelabai sutinku g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 16, 00:52)

"Is visu dalyku bloagiasuias yra - nusiraminimas"  (J.C.Maxwellas)

Grazus ir teisingi zodziai, tinka man siuo metu 4u.gif
Atsakyti
Lineta, brangioji, as tau gi sakau, jei tau yra sansu (nors ir nenorint) su juo susitikti tu privalai spindeti!!! pasidaryk nauja sukuosena, isigyk sau ka nors naujo ir grazaus. As po svieziu issiskyrimu niekad sau neleisdavau savo ex akyse pasirodyti belekaip. Ir tegu jis varvina seile uzvoztas tuo stiklainiu ( cia tai man patiko lotuliukas.gif ). O tau ji, toki apsiseilejusi pamacius is viso bus lengva is savo minciu isstumt. Nu man tai tokie dalykai padedavo. Nu tas jausmas, kad tu manes vel nori, o as taves- jau ne!!! tongue.gif Bet aisku buk grazi ne del jo. Kaip as, sakydavau, kol dar savo MB neturejau, niekad nezinai is uz kurio kampo mano savjoniu vyras islis. gerai, Busvakare sake, (beje, kur ji?)kad graziausia buvo kol buvo viena. Nu tikrai... Jau pasiilgau tos busenos. Ir kaip ja susigrazint issaugant ir savo MB g.gif
Atsakyti