Perskaiciau visa Pozityvus mastymas foruma
Ir man is tikruju taip noras ir tikejimas buvo pakiles. Vis galvojau, kodel jis uzdarytas, negalesiu pasireiksti. Bet dabar atejau i tesini ir cia kazkaip ne taip
Nera jokiu sekmes istoriju. Apie kazkokius egzaminus snekat
Labukas busVakare
viskas normos ribose praejo, kita savaite bus pazymys
o del rytojaus tai viskas ciki galioja, ane? 
Papildyta:
Niu kaip man sake viena bendrapasnekove, tai gerai islaikytas egzaminas yra dar vienas zingsnis sekmes link
viskas normos ribose praejo, kita savaite bus pazymys
Papildyta:
QUOTE(vavux @ 2007 04 16, 22:48)
Perskaiciau visa Pozityvus mastymas foruma
Ir man is tikruju taip noras ir tikejimas buvo pakiles. Vis galvojau, kodel jis uzdarytas, negalesiu pasireiksti. Bet dabar atejau i tesini ir cia kazkaip ne taip
Nera jokiu sekmes istoriju. Apie kazkokius egzaminus snekat 
Niu kaip man sake viena bendrapasnekove, tai gerai islaikytas egzaminas yra dar vienas zingsnis sekmes link
Beje, Busvakare, kai skaiciau apie tave, pagalvojau, kad tu mano idealas
Nes as irgi filologe, ir siek tiek vedziau ekskursijas
Tik dabar siek tiek neturiu laiko
Bet kaip tik baigsiu mokslus,, atsiduosiu tam nuostabiam bendravimui su zmonem 
Papildyta:

Na, taip LinetaBlue, bet kazkaip noretusi ko nors didingesnio nei islaikytas egzaminas, nors aisku, tu teisi
Papildyta:
Laura_k, kai skaiciau apie tave, tai taip gaila buvo
pagalvojau, kad ir man taip buvo, na ne iki tokio lygio, bet panasiai. bet paleidau as ta zmogu... dabar esu rami
Papildyta:
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 16, 21:51)
Na, taip LinetaBlue, bet kazkaip noretusi ko nors didingesnio nei islaikytas egzaminas, nors aisku, tu teisi
Papildyta:
QUOTE(vavux @ 2007 04 16, 22:54)
Beje, Busvakare, kai skaiciau apie tave, pagalvojau, kad tu mano idealas
Nes as irgi filologe, ir siek tiek vedziau ekskursijas
Tik dabar siek tiek neturiu laiko
Bet kaip tik baigsiu mokslus,, atsiduosiu tam nuostabiam bendravimui su zmonem 
Papildyta:
Papildyta:
Na mes juk cia visokiausiai patyrimais dalinames, ne vien tik didingais, bet ir maziukais
QUOTE(vavux @ 2007 04 16, 21:56)
aciu Vavux, man kartais paciai saves gaila, atrodo paleidau ta zmogu, bet neduoda jis man ramybes vistiek.. sunku, bet tikiuosi viena diena viskas bus kitaip.. labai noriu ji pamirsti kaip sapna..
vavux, tai pagalvojai, o dabar jau ne??
Mokykis mokykis- jei filologe ir dar vedei ekskursijas, kadrinsiu is karto! CV jau gali dabar ruosti
O kokios srities filologe? Sekmes istorijos aprimo, nes visos ir taip SEKIMNGOS esam! Kam cia viesintis? Apsiuostem-susipazinom ir lengvai pliurpiam, nes IR TAIP VISKAS AISKU!!!
Liveta, as tikiuosi, kad rytoj viskas galioja! Mano negaliojimai priklauso nuo to, kiek randu uzklausimu, i kuriuos butina atsakyt.. Bent kol kas dar galiu..
Liveta, as tikiuosi, kad rytoj viskas galioja! Mano negaliojimai priklauso nuo to, kiek randu uzklausimu, i kuriuos butina atsakyt.. Bent kol kas dar galiu..
Na, taip 
Vat galiu papasakot, kaip as seniau vadovavausi pozityviu mastymu
Nes skaiciau as daug tu knygu visokiu. Dabar jau daug ka pamirsau, bet esme prisimenu.
Taigi seniau sau kartodavau, kad esu labai grazi, nuostabi ir seksuali. Ryta ir vakara pries uzmiegant tai butinai kartodavau. Tai va, turejau visa kalba susirasius. Net buvau pasidarius koliaza toki, ten paveiksliukus suklijavus ir surasius, kad as protinga, seksuali ir visokia kitokia nuostabi (nors mano brolis kazkada rado ta koliaza ir issisaipe
) na, nesvarbu, tai as kartojau sau, kartojau, ir is tiesu taip ir buvo
tik manau, kad as labiausiai norejau varyti visus vyrus is proto seksualine prasme. na, tada jauna buvau ir kvaila
tai va, traukiau as tuos vyrus. buvo laikai, kai maniau, kad galiu bet kuri turet
ir is tiesu demesiu nesiskundziau
bet dabar kazkaip nustojau sau kalbeti. kazkaip ir vyru taip nebetraukiu
na, tai dabar galvoju reikia nauja kalba susigalvot, susiimt ir nusiteikinet pozityviai
nes dabar mano ir tikslai didesni, na, ne tai, kad didesni, bet rimtesni
Tai va, pagal pozityvu mastyma, galvoju, kad jau viska pasiekiau
taigi esu nuostabi 
Vat galiu papasakot, kaip as seniau vadovavausi pozityviu mastymu
Nes skaiciau as daug tu knygu visokiu. Dabar jau daug ka pamirsau, bet esme prisimenu.
Taigi seniau sau kartodavau, kad esu labai grazi, nuostabi ir seksuali. Ryta ir vakara pries uzmiegant tai butinai kartodavau. Tai va, turejau visa kalba susirasius. Net buvau pasidarius koliaza toki, ten paveiksliukus suklijavus ir surasius, kad as protinga, seksuali ir visokia kitokia nuostabi (nors mano brolis kazkada rado ta koliaza ir issisaipe
tai va, traukiau as tuos vyrus. buvo laikai, kai maniau, kad galiu bet kuri turet
bet dabar kazkaip nustojau sau kalbeti. kazkaip ir vyru taip nebetraukiu
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 16, 22:59)
aciu Vavux, man kartais paciai saves gaila, atrodo paleidau ta zmogu, bet neduoda jis man ramybes vistiek.. sunku, bet tikiuosi viena diena viskas bus kitaip.. labai noriu ji pamirsti kaip sapna..
Pilnai suprantu Tave Laura_k, nes esu lygiai tokioje pacioje situacijoje kaip ir Tu, man tai visai neseniai ivyko. Na bet mes isgyvensim, mes juk stiprios, ane
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 16, 22:07)
Pilnai suprantu Tave Laura_k, nes esu lygiai tokioje pacioje situacijoje kaip ir Tu, man tai visai neseniai ivyko. Na bet mes isgyvensim, mes juk stiprios, ane
!!!
kitaip ir buti negali, siandien sunkiau, tikekimes rytoj bus geriau
vavux, paskaicius Tave galima ir analize pritaikyt
Subrendai matomai, kad ne situs dalykus akcentuoji ir kitas vertybes atradai...
Guodenos, miegot eikit! Atrodot kaip senos susirauklejusios storos bobos!
Argi jau taip niekas nemyli?? Siandien stilis- rytoj bus garmonu audros!! Gal sakau jau labanaktis?
QUOTE(busVakare @ 2007 04 16, 22:13)
Na, taip, subrendau
Tai va, galvokit kad bus gerai, taip ir bus
QUOTE(busVakare @ 2007 04 16, 23:13)
Argi jau taip niekas nemyli?? Siandien stilis- rytoj bus garmonu audros!! Gal sakau jau labanaktis?