QUOTE(bambyze @ 2008 10 08, 10:51)
mano maziukas labai gerai valgo darzovienes su mesyte, varskyte, jogurtuka, duoniukus, bet va su grudu kosem prastai.. Tiesa, valgo Millupos 7 grudu kose gerai, bet Bebi, kuria anksciau megdavo, valgo jau vos vos.. noriu pati virti grudu koses, bet nei vienos mano virtos nevalgo

Viriau Nordic 5 grudu, Nordic avizu, ryziu dribsniu, bet nei per kur.. ziaugcioja ir isvemia

Galvojau per rupu, tai sumaliau blenderiu, bet vis tiek tas pats

Gal ka turit kokiu patarimu is patirties
As pati verdu kosytes, perku ryziu, grikiu miltus, o avizas pati kavamale sumalu. Isverdu pvz ryziu arba avizu kosyte ir idedu sutrinto banano, taip lb noriai valgo

Gal tavo maziukas irgi turi koki megstama vaisiu ar vaisine tyrele, tai to ir idek i grudu kose, gal patiks
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 10 08, 15:23)
o kokia varske ar jogurta duodat savo atzalelem??? as tai duodavau Dobila, Miau jogurta,varskyte,bei danonki...bet nuo ju ar cia mum nuo dantuku viduriukus paleidzia
As duodu Dobilo jogurta ir i ji imaisau sauksta pusriebes Dvaro varskes. Tai buna musu pusryciai

Nuo danonki varskytes mano pupa isbere.
O gal tavo maziui viduriukus paleidzia jei keliskart per diena duodi varskytes? Mano drauges leliai taip buvo, kad dave pusryciam ir vakarienei varskytes, ir viduriukus paleido

Paskui dave tik karta per diena ir viskas ok