Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

Tai vis delto ka rekomenduotumet - det eurus i didesni banka su min palukanom ar isvis i "kojine"? Ar yra bent kiek didesne garantija, kad tuose pagrindiniuose bankuose indeliai yra kazkiek saugesni, negu tuose mazuose,kurie net dabar labai nemenkas palukanas siulo, net ir uz eurus. Siaip paziurejus lenteles, tai skirtumas iki 7 kartu tarp atskiru banku ir uniju siulomu palukanu unsure.gif
Atsakyti
Jei turi nemazai, ir pinigu nereiks ilgesni laika, pirk obligacijas.
Indeliai jau pradejo kristi, pirma uzsienio valiuta, paskui ir litais. Kadangi bankai dabar pinigu turi, greitu metu sulauksite ir Viliboro trumpiems terminams kritimo.
Atsakyti
blink.gif man jau akys baigia isvarvet, patarkit ka nors protingo, kur laikyt pinigus, kad ne "po pagalve"... eurais geriausia ar kaip, kad zinotum zmogus kaip cia bus, tai galvos neskaudetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 13, 23:49)
bet zmones drasus nesti pinigus i kredito unijas, tikrai drasu smile.gif

Ach jūs, šmaikštuole banko atstove, mestelėjote lengvą "piarą" ir lauksite kol jis suveiks biggrin.gif Gerą humoro jausmą turite lotuliukas.gif O kuom jau tie bankai patikimesni už KU. Pagal KU įstatymą, jos turi teisę pirkti tik vienintelius Valstybės išleidžiamus vertybinius popierius. Todėl unijos veiklai nedaro jokios įtakos įmonių akcijų nuvertėjimas. KU tiesiog pagal įstatymą negalėjo išduoti nė vieno lito paskolos be garantavimo priemonių, t.y. bent be laidavimo, kai tuo tarpu bankams pakakdavo tik kad kredito gavėjas pateiktų atitinkamų pajamų pažymą. Visų kreditų įstaigų patikimumo reitingai labai nukritę, bet jau jūsų tokie pasisakymui, jums garbės nedaro cool.gif
Atsakyti
Siandien paziurejau banku palukas uz EUR ir nusivyliau:( pries 3 men buvo 5.5 uz 3 men, o siandien tik 2.2 blink.gif
Atsakyti
Nevisur taip,galma ir didesniu rast
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 03 04, 12:09)
Siandien paziurejau banku palukas uz EUR ir nusivyliau:(  pries 3 men buvo 5.5 uz 3 men, o siandien tik 2.2  blink.gif

palukanos ziauriai nukrito unsure.gif pries menesi buvo vos ne 7% litais, o dabar 3.8% litais..eurais isvis asaros..kaip ten bebutu mes laikom eurais ax.gif
tiesa, litais padet metams visai apsimoka, bet man per daug rizikinga..
Atsakyti
QUOTE(Sandrienė @ 2009 03 04, 09:03)
Ach jūs..
O kuom jau tie bankai patikimesni už KU. Pagal KU įstatymą, jos turi  teisę pirkti tik vienintelius Valstybės išleidžiamus vertybinius popierius.  Todėl unijos veiklai nedaro jokios įtakos įmonių akcijų nuvertėjimas.  KU tiesiog pagal įstatymą negalėjo išduoti nė vieno lito paskolos be garantavimo priemonių, t.y. bent be laidavimo, kai tuo tarpu bankams pakakdavo tik kad kredito gavėjas pateiktų atitinkamų pajamų pažymą. Visų kreditų įstaigų patikimumo reitingai labai nukritę, bet jau jūsų tokie pasisakymui, jums garbės nedaro cool.gif

kaip kažkuri minėjo, indeliai apdrausti bet miela ponia, iš kur valstybė gaus lėšų išmokėti visiem, jei taip atsitiktų kad bankrutuos tokios įstaigos kaip Kredito unija ir t.t. kai bankas skolinasi pinigus brangiau nei parduoda klientams - mane gąsdina net mąstymas apie dirbimą klientų sąskaitų likučių pritraukimui, o ne pelnui. Litų jau sočiai yra, lito palūkanos krenta ir kris, o devalvavus eurą, pasikeis ir jis.
man garbės nedaro cool.gif prieš jumis cool.gif aš savo darbe nei vienam nesakau kad neneškite ten ar neškite pas mus, visi siekiame pelno, bet faktai kalba už save.
o laikas parodys kas pražiemos o kas tik paliks klientus su atvėpusiais žadikauliais.
Laikomės solidarumo politikos, apie bankrotus nekalbam. Bet ar tikrai visi žinom kaip bus greitu metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 06, 23:53)
kaip kažkuri minėjo, indeliai apdrausti bet miela ponia, iš kur valstybė gaus lėšų  išmokėti  visiem, jei taip atsitiktų kad bankrutuos tokios įstaigos kaip Kredito unija ir t.t. kai  bankas skolinasi pinigus brangiau nei parduoda klientams -  mane gąsdina net  mąstymas apie dirbimą klientų sąskaitų likučių pritraukimui, o ne pelnui. Litų jau sočiai yra, lito  palūkanos krenta ir kris,  o  devalvavus eurą, pasikeis ir jis.
man garbės nedaro  cool.gif prieš jumis  cool.gif  aš  savo darbe nei vienam nesakau kad neneškite ten ar neškite pas mus,  visi siekiame pelno, bet faktai kalba už save.
o laikas parodys kas pražiemos o kas tik paliks klientus su atvėpusiais žadikauliais.
Laikomės solidarumo politikos, apie bankrotus nekalbam. Bet ar tikrai visi žinom kaip bus greitu metu  rolleyes.gif

Pamastymui:
Saugių bankų daugiausia Europoje
smile.gif
Atsakyti
esu skaičius šį ir kitus panašius straipsnius wink.gif
Lietuvoje statistika saugių bankų būtų kiek kitokia, yra tikrai kelios finansinės institucijos kurios kleba, bet tikrai ne dauguma ar visi.
O periodas sunkus laukia visų be išimties.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 07, 16:53)
esu skaičius  šį ir kitus panašius straipsnius wink.gif
Lietuvoje statistika saugių bankų būtų  kiek kitokia, yra tikrai kelios finansinės institucijos kurios kleba, bet tikrai ne dauguma ar visi.
O periodas sunkus laukia visų be išimties.

o gal galit ivardinti tuos klibancius wink.gif
Atsakyti
niekas niekada jų neįvardins, nes laikomės visi solidarumo politikos ir apie jokius konkrečius klibėjimo atvejus nešnekės kol tai nebus vieša.
O ir info 100proc neturint blevyzgoti nesinori.
Atsakyti