Įkraunama...
Įkraunama...

mano angelelis

QUOTE(ramune1001 @ 2007 08 02, 22:57)
labas, Mamules. gaila, kad yra tiek daug mamyciu netekusiu savo vaikeliu. kol paciai neteko sis isbandymas, kazkaip vis atrodydavo, kad taip buna tik kazkur toli, kazkam kitam, labai retai... bet mes esame... aciu tiems, kas sukure si foruma. as neisivazduoju kaip reiktu viska kesti jei ne jus. tikrai. Karosiuk, Rugiaveide, Liudnute, Beana, Zydra30 ir visos kitos, jus tapot mano draugemes. gal skamba keistai... bet tik cia skaitydama jusu istorijas, jusu mintis, galiu pasijusti savimi, kartu su jumis liudeti ir dziaugtis. savoje aplinkoje paskutiniu metu nuosirdziai galiu bendrauti tik su savo seima... matau, kad kitiems mano skausmas nepakeliamas, jie galbut pavargo nuo manes, tai po truputi tampu aktore... tenka vaidinti stipria...
poryt mano gimtadienis. as jo laukiau. net nesvarbu, kad trisdesimtmetis, kuris daug kam atrodo baisus...  mirksiukas.gif labai laukiau sios vasaros, kai busiu storuliuke, svesiu gimtadieni, o rudeniui tik prasidejus ant ranku supuosiu savo vaikuti. deja...
bijau rytojaus, nes labiausiai nenoriu, kad kas mane sveikintu ir tiketusi patenkintos sypsenos, nes visiems atrodo, kad jau seniai turejau su tuo susitaikyti, pamirsti, gyventi toliau... zinoma gyvenu, kur gi man detis. bet kaip susitaikyt su tuo kas ivyko?... kaip negalvoti apie ta diena, kai isgirdau baisiaja diagnoze, kaip negalvoti apie ta savaitgali, per kur turejau atsisveikinti su savo sunumi, kaip neziureti i kalendoriu ir ten nematyti to ko nebera ir ko nebebus...

ir as turejau gimtadieni, beje 31 jau. lygiai kaip ir tu turejau ji svesti jau su vaikeliu ant ranku, bet deja...
nesvenciau gimtadienio, tik su tevais ir pora draugiu pasisedejimas buvo. as labai prasiau neakcentuoti, kad tai mano gimtadienis, sakiau tiesiog pabunam kartu, bet aisku gavau ir dovanu ir sveikinimu. praejo...
siandien beje yra lygiai 6 men nuo tos dienos kai uzgime mano angelas. laikas srenda, as irgi maniau, kad nesugebesiu toliau gyventi, negalesiu islaukti tu keliu menesiu kada vel bus galima planuoti, bet laikas taves nelaukia, pats lekia.
buvo tokiu momentu, kai tikrai labai prastai galejau susitarti su savim, bandziau eiti pas psichologa, terapijos, bet pamaciau, kad man taip dar prasciau,nes visada zinojau, kad va turiu eiti ten ir kalbeti apie tai ir taip as jauciausi dar blogiau, dar nenuejus pas psichologa per asaras kelio nematydavau. nutraukiau sesijas.
po keliu dienu vaziuojam su vyru atosotgu. zinau, kad abiem reikia kazkaip prasiblaskyti, kazkaip siek tiek uzsimirsti, neuzmirsti, nes tai neimanoma, bet tik uzsimirsti, pabandyti vel gyventi toliau.
Atsakyti
stumiu laika darbe. atsakingos merginos, kuri visiems primena kad kazkieno gimtadienis ir organizuoja sveikinima, paprasiau niekam nieko nesakyti... ji mane suprato. tikiuosi praeis...
mes irgi ryt pasislepsim pas tevus nuo visu.
beje, man irgi siule lankytis pas psichologa, bet as pasakiau ne, nes nematau poreikio pasakotis zmogui, kuris pats to neisgyvenes. per tuos 2.5 menesio jau spejau isitikinti, kad tik tai isgyvene zmones is tikruju supranta kaip jautiesi.

Karosiuk, aciu uz sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Ir aš jau keletą metų nešvenčiu savojo gimtadienio: tai tiesiog eilinė diena... Skaudžiausia šiemet buvo gegužės 20-oji - mano angelėlio gimtadienis, kurio nebuvo...

Ramune1001:

Gerk savo taurę ligi dugno:
Bus saulės, vėjo - visko bus,
Bet jei gyvenimu tikėsi,
Šviesias viltis it grūdą sėsi -
Šiaurys ugnelės neužpūs!

Su gimtadieniu. Visgi jubiliejus, nors ir liūdnas šiemet... Sveikinu iš anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 03 rugpjūčio 2007 - 16:12
aciu, Rugiaveide. labai grazus zodziai. kiek daug jie dabar man reiskia. galiu saziningai ir nuosirdiai prisipazinti, kad anksciau man jie tiesiog butu praslyde pro akis, o dabar eina tiesiai i sirdi ir supranti, kokia gili prasme...

na, dabar belieka tiketis, kad kita gimtadieni sutiksiu su nauja gyvybe. tikrai be galo noriu ir laukiu, kada vel galesiu pajusti ta nuostabu jausma, kai zinai, kad tavyje auga tavo vaikelis. tik deja, mano veidas jau visam gyvenimui bus pazymetas netekties zenklu...
per gimtadiei pakeliau akis i dangu, mirktelejau savo angeleliui ir tariau: na ka, palikai savo mamule liudeti? tai dabar bent jau is ten rupinkis manim, o kada nors susitiksim ir as tave stipriai stipriai apkabinsiu.....

Atsakyti
QUOTE(ramune1001 @ 2007 08 06, 19:53)
na,  dabar belieka tiketis, kad kita gimtadieni sutiksiu su nauja gyvybe. tikrai be galo noriu ir laukiu, kada vel galesiu pajusti ta nuostabu jausma, kai zinai, kad tavyje auga tavo vaikelis.

Visa širdimi Tau to linkiu. smile.gif
Atsakyti
kur gi mergaites pradingot? kaip gyvenat?

Zydra30, turbut atostogauji, kaip minejai? pavydziu as tau. as jau taip pavargau nuo darbo. irgi noreciau atostogu.
Atsakyti
Sveikutės,
visos senai matytos, Ramunyt, sveikinu tate su gimtadieniu,
linkiu:
stiprybės didelio glėbio,
vilties - nors saujalės,
gyvenimo džiaugsmo.. nors žiupsnelio... 4u.gif

Šiandien ir mano gimtadienis, taip stengiausi, kad visi pamirštų apie tai...angel_sadangel.gif , taip buvau pasinėrus į darbą, kad namo grįždavau tik miegot, stengiausi išnykt nuo žemės... Skirtingai nuo pernai (po mūsų nelaimės) visi labai bijojo sveikinti, kažką sakyti, šiemet nuo pačio ryto ir skambina ir sms siunčia, net tie, iš kurių tikrai nesitikėjau... Toks jausmas, kad bando mane prikelti gyvenimui... O man kažkaip atrodo, kad laikas sustojo "toje nelaimės akimirkoje angel_sadangel.gif " ir vis sukasi ir sukasi mano galvoje kaip nenutrūkstantis filmas, smegenyse vis nepaliaujamai sukasi nesibaigianti analizė KAS, KODĖL, UŽ KĄ....
o kaip laikotės Jūs? angel_sadangel.gif
Atsakyti
aciu labai, Alde.

tave irgi sveikinu su gimtadieniu. tegul sia diena gimsta nauja svajone, kuri vestu tave i prieki 4u.gif
Atsakyti
sveikutes ,
skaudu skaityti , nezinu ne ka parasyti o noretusi iek daug , zinau ta jausma kai is taves atima ta kas tau yra brangiause, nors man praejo 6 metai nuo tos prakeiktos dienos vis galvoju mintimis kokia butu buvus mano maziuke ir t.t.

laikas eina o randai lieka AMZINAI verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune1001 @ 2007 08 09, 20:04)
kur gi mergaites pradingot? kaip gyvenat?

Zydra30, turbut atostogauji, kaip minejai? pavydziu as tau. as jau taip pavargau nuo darbo. irgi noreciau atostogu.

sveikos. buvau atostogu. gerai, kazkaip aplinkos pakeitimas turi labai gera poveiki. grizau su naujom viltim i gyvenima. pamaciau kad visuose krastuose zmones turi kazkokiu tai problemu, kas neturi pinigu, bet tikisi ju kazkaip uzdirbti, kas neturi darbo, bando surasti. visi stengiasi nepasiduoti ir bando gyventi geriau. privalau ir as, kazkaip laikytis, kabintis. zinau, kad dar bus daug dienu, kai verksiu ir gailesiu savo sunelio, bet negaliu atsukti laiko atgal. reikia eiti pirmyn.
Atsakyti
zydra30 gal jau testas rodo du bruksniukus? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=liudnute,2007 08 29, 17:22]
zydra30 gal jau testas rodo du bruksniukus? bigsmile.gif

nerodo sad.gif, o taip tikejaus. ir vel teks laukti. tai yra tai ko as labai bijojau. nes pirmas nestumes buvo iskart, tiksliau net nesitikejau. o dabar jau praejo du menesiai ir dar gali buti daug ilgu laukimo menesiu.
o kaip tau? ar dar siek tiek anksti?
Atsakyti