Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

QUOTE(mama-pupa78 @ 2008 01 22, 16:52)
Sveikos!
Nusprendziau ir as prie Jusu prisijungti! labai jau norim, kad ir pas mus gandras antra karta apsilankytu! O dabar nesuprantu savo savijautos, skauda pusiau, maudzia pilva, nu taip kaip pries mm. Viskas kaip ir gerai butu bet tai tesiasi jau 2 savaites nebezinau ka galvoti! mm turi buti 28d tai dabar sedziu kojas suspaudu, kad tik neprasidetu  schmoll.gif

tai kad dar yra laiko mirksiukas.gif laikyk kojas stipriau suspaudus ir gal mmm neateis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 01 22, 10:16)
Aš kalbu ne apie bendrus tyrimus, kurie atliekami per bendrą apžiūrą, o apie tai, kad moteris negali pastoti metus laiko ir ilgiau. Niekas nedaro tyrimų kodėl nepastoji, jei tu dar nebandei pastoti.

Kas tau sake, kad niekas tyrimu nedaro, jei meziau nei metus planuojat g.gif ? Man gine sake keleta menesiu pabandyi, jei ne nestuke.gif tada galiu prasyti, kad tyrimus darytu,cia Lietuvoje. Manau, kad pinigelius mokek, tai ir nekaltai tyrimus padarys lotuliukas.gif
Galima gi kreiptis i vaisingumo klinikas, juk ten viskas mokama, tai koks jiems skirtumas jus 6 menesius ar metus planuojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 01 22, 23:40)
Kas tau sake, kad niekas tyrimu nedaro, jei meziau nei metus planuojat g.gif ? Man gine sake keleta menesiu pabandyi, jei ne  nestuke.gif  tada galiu prasyti, kad tyrimus darytu,cia Lietuvoje. Manau, kad pinigelius mokek, tai ir nekaltai tyrimus padarys lotuliukas.gif
Galima gi kreiptis i vaisingumo klinikas, juk ten viskas mokama, tai koks jiems skirtumas jus 6 menesius ar metus planuojat?  4u.gif

Tema iš pirmo karto nepavyko ar ne? Tai ir sakau nemusiminkit, normalu planuoti metus laiko. Žinoma bendri tyrimai, tik į gerą, bet rimtus tyrimus daro po metų laiko planavimo. Tiria ne tik moterį bet ir vyrą ar jis yra vaisingas. Siūlau paskaityti temą nesulaukiančioms gandro, beje jei planuojat porą mėn. geriau neskaitykit, kad ūpo neprarastumėt biggrin.gif . Nekalbu apie išskirtinius nuprotėjimo atvejus ( Manau, kad pinigelius mokek, tai ir nekaltai tyrimus padarys lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 23 sausio 2008 - 09:05
QUOTE(shlapka @ 2007 04 13, 21:31)
MAn sokas, nezinau net ir ka galvoti. Planavome vaikeli. Isskaiciavau visas vaisingas dienas. Ciklas kaip ir reguliarus per paskutiniu menesius (34 d.).
Bet siandien vos negavau soko  verysad.gif  Nezinau, kas man atsitiko: praejo tik 25 d. nuo pirmosios paskutiniu menesiniu dienos, o jau prasidejo kazkoks nezymus tepimas -  nejaugi arteja  menesines???? Nejaugi nepavyko ??????? o kas atsitiko su ciklu??25 -26 d.??? sad.gif. Nezinau. ar tai begti pas gydytoja, ar ka daryti???????

Mes jau 5-ta karta bandysime... viskas nusprendeme nieko neskaiciuoti, neplanuoti, o paprasciausiai smileysex.gif smileysex.gif
Atsakyti
nepavykonei si pirmo nei is antro nei is,,,, o db jau... dar savaite ir 8 menuo prasides doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu ir optimisčių paskaičiusi pamačiau g.gif
Iš pirmo karto būna tik "netyčiukai" 4u.gif
drinks_cheers.gif DAŽNIAUSIAI drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 23 sausio 2008 - 18:12
QUOTE(...sara... @ 2008 01 23, 18:11)
Nu ir optimisčių paskaičiusi pamačiau  g.gif
Iš pirmo karto būna tik "netyčiukai"  4u.gif
drinks_cheers.gif DAŽNIAUSIAI  drinks_cheers.gif

jau ir as netyciuko noreciau negu planuoji planuoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2008 01 23, 19:11)
Nu ir optimisčių paskaičiusi pamačiau  g.gif
Iš pirmo karto būna tik "netyčiukai"  4u.gif
drinks_cheers.gif DAŽNIAUSIAI  drinks_cheers.gif

Man tai iš vis nesuvokiama "netyčiukai", nes jei nesisaugai, tai jau savaime yra galimybė pastoti, ir kas čia gali būti netikėta. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes jau antri metai stojo po naujuju metu kaip planuojam,kazkaip liudna ir pikta kad nieko nesigauna.Gal as jau per sena verysad.gif
Atsakyti
mudu tik 2 menesiai kaip nesisaugom, tik va irgi nekas gaunas, nie po pirmo nei po antro smileysex.gif verysad.gif o taip tikejomes kaledom turet geru ziniu, paskui tecio gimtadieniui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate Myhre @ 2008 01 24, 22:05)
Mes jau antri metai stojo po naujuju metu kaip planuojam,kazkaip liudna ir pikta kad nieko nesigauna.Gal as jau per sena verysad.gif

Tau 50 ir daugiau? cool.gif Tada per sena tongue.gif Susigausit savo dziaugsmiuka neliudek taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 24 sausio 2008 - 22:57
Mano pirmas vaikas pavyko is pirmo karto, antra jau planuojame penktas menuo ir nieko. Pradedu ziauriai nervuotis cry.gif kad jau niekada antras ir neuzkibs. Ar gali taip buti?
Atsakyti