sveikutes, pasidalinsiu ir as savo patirtim, nors ir nenorejau to dalyko nemalonaus aprasineti...bet laaaaabai dziaugiuosi pabegusi is tos istaigos... Anksciau lankydavausi pas Laima Stakeniene, tai pries ja nieko neturiu pries, bet ji sejo is istaigos ir man pries operacija buvo paskirta kita gydytoja. Kagi, pasidariau visus pries operacija reikalingus tyrimus ir nusineciau i pasilaiciu centra (tyrimus dariaus kitoje poliklinikoje, kurioje net neprisirasius pigiau gaunasi nei cia ir labaratorija dirba nuo7, bet ne cia esme). Mane neramino tai, kad mano vienas kresejimo rodiklis buvo nustaytas dvigubai mazesnis. Kai gydytojos paklausiau, ar gali del to atsaukti operacija - atsakymas buvo nezinau....kai paklausiau, o ka gali reiksti toks sutrikimas - atsakymas vel nezinau ir tipo tau atsakys operuojantys...prie ko tie operuojantys, jei tai tebuvo ginekologine operacija...ir jie tikrai i bendra bukle nesikisa.... Paskui gydytoja pareiske, ar reiks man kopiju...as akis ispuciau, sakau as savo originalus privalau nesti, o jus kopijas pasidarykit...ir kagi, sesele nunesa mano lapus ir viska atsviecia ir dar is manes uz lapa po 20 cnt paima

nors as jai ir aiskinau, kad CIA MANO TYRIMI IS KITUR

vistiek turejau susimoketi, kad jie turetu kopijas

va tokia istorija su pasilaiciu centru.... Vienintelis malonus ten dalykas tai ts, kad labaratorijoje dirbancios seseles tikrai atsargiai imdavo tyrimus ir prakonsultuodavo jei reikdavo. aij ir dar prisiminiau, siaip mano slapime buvo aptikta baltymo, kas nera gerai,ta pastebejo ir ginekologe ir anesteziologe....bet mano seimos gydytoja kazkaip to net nebuvo pamaciusi