Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana šefui, kolegoms arba bendrakursiams

As siemet bandysiu is anksto ruostis Kaledoms, nes kiekvienais metais viska puolu daryti paskutine minute ir ne kas gaunasi biggrin.gif Zodziu noretusi kazka mielo padaryti savo kolektyvui (esu vadovaujamose pareigose). Eile metu darom kaledinius baliukus ir as tycia ar netycia tampu tu vakareliu fotografe. Taigi turiu nemazai sauniu ir nelabai nuotrauku savo archyve. Taigi siemet ideja tokia, kad atrinkus graziausias nuotraukas, jas pagaminti didesniame formate ir padaryti toki ala dideli linksma paveiksla su prierasais ir palinkejimais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytelaiciuke @ 2009 11 02, 11:38)
mes tai darbe kai buna koks gimtadienis ar kolegos ar sefo tai dazniausiai susimetam po 15lt ir uzsakom dovana  cool.gif  Pristatto kita darbo diena, nemokamai, o asortimentas platus  tongue.gif
biski pareklaminau cia  blush2.gif  ax.gif

aha, pritariu, kad sitie rinkinukai yra super !!! dar grazesni maciau cia dovanu rinkinys.... o kad man kas toki padovanotuuuuuuuu!!! ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus darbe tokių lyg ir keitimusi nėra. verysad.gif
Visos sako,kad joms jau pakaks tų kalėdinių rūpeščių ir panašiai smile.gif
Na aš ir pritariu,nors man tie kalėdiniai rūpeščiai nenusibodę,
bet aišku,aš tai ne jos ,jos tai ne aš smile.gif .
Prieš kalėdas ir taip daug darbų . smile.gif
Atsakyti
as nueiciau tiesiog i specializuotas kavos ir arbatos parduotuves ir surinkciau toki maza, jauku, kvapnu rinkinuka.
Atsakyti
Sveikos,

Pasidalinsiu savo mintimis, pernai kolegeoms-operatoriams (praktiskaivisi vyrai) dovanojome raudonus ir melynus ranksluoscius perristus kaspinu(kadangi musu imones logo toks), manau praktiska, nes yra irengti dusai ir pan, kartais po darbo jais pasinaudoja. Taip pat idejome po kalendoriu imones.
Administracijai ivairiai - tai knygos, rasikliai, kalendoriai, ranksluostukai melyni arba raudoni mazi.
Nzn ka siemet sugalvoti, kazka praktisko,gal kas turite minciu, kaina svyruoja nuo 30-60 lt zmogui g.gif
Ka jus dovanojate? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip manot ar stiklainiai sauldumynu tiktu kolegoms?
Mes kasmet kazkoki menknieki vieni kitiems dovanojam, man jau geriau saldainiai ar riesutai atrodo nei eiline statulele...m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina20 @ 2010 11 22, 18:52)
Sveikos  4u.gif

Mes kasmet kazkoki menknieki vieni kitiems dovanojam, man jau geriau saldainiai ar riesutai atrodo nei eiline statulele...m? g.gif

zinoma, o jeigu dar pasluoksniuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina20 @ 2010 11 22, 18:52)
Sveikos  4u.gif

super ideja. thumbup.gif man butu 100kartu geresne dovana, nei kokia statulele, kuri 80% duodu butu ne mano skonio ir netureciau jos kur deti. Labai originaliai sumanete. 4u.gif Dar galbut butu galima ta stiklaini papuosti. Na bet jei sluosniuosite kaip viena forumiete siule, gal tada puosti nereiktu... g.gif skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
Kol kas mano manau, kad pakaktu kokio kaledinio varpelio ar nediduko zaisliuko priristo prie dangtelio... bet manau tik paruosusi stiklainiuka matysiu ar reikia kokio kito papuosimo smile.gif
Atsakyti
šįmet ištraukiau lapelį su kolegos vardu. jis pas mus dirba vos mėnesį, nė nenumanau, ką galėčiau padovanoti apart arbatų, šokoladukų... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 12 lapkričio 2011 - 16:20
QUOTE(Leita @ 2011 11 12, 17:16)
šįmet ištraukiau lapelį su kolegos vardu. jis pas mus dirba vos mėnesį, nė nenumanau, ką galėčiau padovanoti apart arbatų, šokoladukų... doh.gif

pagal darbo specifiką smile.gif
jei jam patinka jo darbas, žinoma. Pvz., jei aš ištraukčiau savo brangųjį kaip kolegą, o jis su kompu daug dirba, padovanočiau priedą prie laptopo - atskirą skaičių klaviatūrą.
Pas mane kolegės tik moterys, tai tokių problemų nekyla biggrin.gif bet jei būtų vyras, manau paieškočiau kokio suvenyro darbo tematika (toks mano darbas be spec literatūros, kuri brangi, daugiau nieko nereikia)
Atsakyti
Kolegoms dovanodavau valgomas dovanėles- saldainius, šokoladą, sausainius, arbatą, tik supakuodavau įdomiau. Neoriginalu, bet gi svarbiausia- dėmesys. ax.gif

QUOTE(Pumasha @ 2011 11 12, 16:32)
pagal darbo specifiką smile.gif
jei jam patinka jo darbas, žinoma. Pvz., jei aš ištraukčiau savo brangųjį kaip kolegą, o jis su kompu daug dirba, padovanočiau priedą prie laptopo - atskirą skaičių klaviatūrą.

Dovanos idėja puiki ir dovana naudinga, tik prieš tai reiktų pasidomėti, ar nėra tos skaičių klaviatūros dalies pačiame nešiojamame kompiuteryje. Pvz man Toshibos klaviatūra lygiai tokia pati, kaip standartinė klaviatūra stacionaraus kompiuterio ir tokio priedo nereikia. smile.gif
Atsakyti