gal kas susiduret su agliutinacija 20% ar tai netrukdys ivf nes gydytoja nieko i tai neatsake gal tai galima gydymu pakoreguoti ar tai nieko nepakenks
Sveikos merginos,
Naujoke as cia
gal gali kuri nors padeti?
Gavom siandien tyrimu rezultatus, bet kad nelabai suprantam kas ir kaip nes veiksmas vyksta ispanijoje. gal kuri padetu kazka susigaudyti is tu skaiciu, nes vizitas pas gydytoja tik kitos savaites gale, o mums taip neramu
buciau labai dekinga.
Naujoke as cia
Gavom siandien tyrimu rezultatus, bet kad nelabai suprantam kas ir kaip nes veiksmas vyksta ispanijoje. gal kuri padetu kazka susigaudyti is tu skaiciu, nes vizitas pas gydytoja tik kitos savaites gale, o mums taip neramu
buciau labai dekinga.
QUOTE(-morena- @ 2007 04 20, 13:36)
Sveikos merginos,
Naujoke as cia
buciau labai dekinga.
Naujoke as cia
buciau labai dekinga.
Sveikute, pabandyk mums surasyti pagrindinius rezultatus ir salia esancias normas. t.y. kiekis viename mililitre, judrumas procentais, agliutinacija, liaukocitai... Manau ir Ispanijoje sie rodikliai turetu buti.
QUOTE(Babulka @ 2007 04 20, 13:42)
Sveikute, pabandyk mums surasyti pagrindinius rezultatus ir salia esancias normas. t.y. kiekis viename mililitre, judrumas procentais, agliutinacija, liaukocitai... Manau ir Ispanijoje sie rodikliai turetu buti. 
Bandau rasyti
volum - 3,5 mln ..........................(mas de 2 ml)
ph - 8,0 ..................................... (7,2-8,0)
viscositat - normal
aglutinacion - no
espermatozoides - 11 mln/ml.................(mas de 20 mln/ml)
motilitat +++ (normal) 50%...................(mas de 25%)
motilitat ++ (medio) 10%
motilitat + 10%
motilitat 0 30%
idex de espermes progresivos 60%...............(mas de 50%)
leucocites 0,001 mln/ml
eritrocites 0,001 mln/ml
celules espermiogeniques 0,001 mln/ml
espermiograma (continuacion)
normals 70%...........................................(mas de 30%)
anormals de cap 10%
anormals de medio 10%
anormals de cua 10%
na va surasiau viska ka turiu. skliausteliuose turbut reiskia kokia norma turi buti. spermiuku kiekis turbut gerokai per mazas, ar ne? kokia galimybe su tokiais duomeninis naturaliai pastoti?
labai buciau dekinga uz pakomentavima.
QUOTE(-morena- @ 2007 04 20, 12:57)
na va surasiau viska ka turiu. skliausteliuose turbut reiskia kokia norma turi buti. spermiuku kiekis turbut gerokai per mazas, ar ne? kokia galimybe su tokiais duomeninis naturaliai pastoti?
oligospermija
Sakykit, merginos, ar atsakymu del grikiuku tyrimo rezultatu einat vienos ar abu?
MB net nezinau, kaip reiketu ivilioti pro klinikos duris
Ar neatrodysiu kvailai viena nuejusi? Juk ne mano tie grikiai.
QUOTE(Relaks @ 2007 04 20, 14:13)
Sakykit, merginos, ar atsakymu del grikiuku tyrimo rezultatu einat vienos ar abu?
Jis turbut is tu bailiu didziausiu. Del pridavimo visaip isisukinejo, kad nezino, ar tures laiko ir kada, tai pasiuliau tada is namu vezti ir visi oziai baigesi. Aisku jis masinoj sedejo, nesiau atiduoti viena. Vakare vaziuosim rezultatus suzinoti, tai is karto pasake, kad is masinos nelips
Normaliai, gali pasiimti pati, aš ir taip dariau, juk svarbu, kad pridavėt
Nesuprantu kodėl turėtum atrodyti kvailai?
QUOTE(Fliquiti @ 2007 04 20, 14:10)
oligospermija
mažokai spermiukų, bet judrumas tai
ką aš žinau, panos sugeba padidint spermiukų skaičių vitaminais, vat judrumo niekaip. ne pats blogiausias variantas 
Aciu labai uz atsakyma. Tai tokie rezultatai dar nera labai tragiski??
Gal pavartojus vitaminu ir tu spermiuku padaugetu? Ar veiksmingi tie vitaminai tokiu atveju?
Mano MB paauglysteje persirgo kiaulyte, kuri komplikavosi i vienos seklides orchita. Tai dabar galvojam, kad del to ir sumazejo tie spermiukai, ar gali taip buti?
Jis turbut is tu bailiu didziausiu. Del pridavimo visaip isisukinejo, kad nezino, ar tures laiko ir kada, tai pasiuliau tada is namu vezti ir visi oziai baigesi. Aisku jis masinoj sedejo, nesiau atiduoti viena. Vakare vaziuosim rezultatus suzinoti, tai is karto pasake, kad is masinos nelips
nekvailai.. dauguma moteru taip daro.... gi vyrai silpnoji lytis, tik mes juos apgaudinejam kad tipo stiprioji...
Morena - na tu pavarei... Ispaniskai
Kiek as suprantu - tai judrumas pakenciamas, bet kiekis mazas.. Kai kas su tokia sperma pastoja stebuklingai, kai kas - IUI pagalba, bet pvz mes ir ne tik mes - darom IVF.
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 04 20, 14:19)
Aciu uz padrasinimus
Daznai matau, kaip i klinika ateina porom, tai ir galvoju, kad MB kaip is misko
QUOTE(Babulka @ 2007 04 20, 14:22)
nekvailai.. dauguma moteru taip daro.... gi vyrai silpnoji lytis, tik mes juos apgaudinejam kad tipo stiprioji...
Kiek as suprantu - tai judrumas pakenciamas, bet kiekis mazas.. Kai kas su tokia sperma pastoja stebuklingai, kai kas - IUI pagalba, bet pvz mes ir ne tik mes - darom IVF.
Na surasiau viska kaip buvo
Nieko nei keisti, nei versti i liet kalba nenorejau, kad ko nesumaisyciau
Tokia susijaudinus dabar esu
O tai nera jokio gydymo, vitaminu kokiu, kad reikia net IVF?
O siaip neilgai mes planuojam, tik 6 menesiukus, bet mano ginekologas sako nelaukit jus tu metu, pasidarykit tyrimus.
Na, kita savaite jau bus aisku ka tas daktarelis mums pasakys. Kokios prognozes bus