Nu musus kaime tai nei vieno nera
Todel ruosiuosi pasiprasyti kad kas parveztu.Nebeismastau kuo vyra maitinti,kad nors kiek rodikliai pageretu.Zinau utopija,ale zmogus is nevilties prisigalvoji visokiu sh....... gerti.
kaip kuo maitinti, tai cia zinai...kadangi gydytojai to uz gydyma neskaito, tai maitinam turbut visos ivairiai
nors ir ta ivairove labai siaura.
Gali antioksidantu pagerti su selenu, cinku
QUOTE(SIMPL @ 2007 08 13, 18:04)
gal gali primint testo rezultatus?
Man persasi isvada, kad nebutinai nuo vyro l.g. rezultatu priklauso tikimybe pastoti
Man persasi isvada, kad nebutinai nuo vyro l.g. rezultatu priklauso tikimybe pastoti
Pacituosiu dali atsakymo - blogumas buvo mazas kiekis, visa kita lyg ir normaliai.
QUOTE(agriva @ 2007 07 27, 12:19)
O nuo ko priklauso tikimybe pastoti, as is viso nesuprantu... Sito stebuklo laukiau 2 metus. Pries daugiau nei metus buvom uzkibe, bet labai trumpam, po to laukem virs metu, dabar vilti ka nors gero sulaukti tikrai buvau nugrudus giliai i kampa. kai turejom priduoti sperma tyrimui, kaip tik jauciau O (pas mane ji plaukioja), susinervinau, kad galbut taip reikalinga turta teks atiduot, bet nieko diedui nesakiau, bo maniau, kad visai nusikels ta spermograma (pries tai nesusilaikem reikiama dienu skaiciu, tai nenorejau dar karta atideti). Suzinojom rezultatus, o kita ryta po liudnu ziniu ememe ir uzkibome
Labai labai nuosirdziai visoms linkiu, kad taip nutiktu
QUOTE(euromergele @ 2007 08 13, 20:04)
kaip kuo maitinti, tai cia zinai...kadangi gydytojai to uz gydyma neskaito, tai maitinam turbut visos ivairiai
nors ir ta ivairove labai siaura.
Man vaistinej buvo patare net nakvisos alieju kartu su vyru gerti, nors niekur neskaiciau tokiu rekomendaciju...
Agriva,o judrumas pas jus buvo normalus? tik kiekis.Nu tikrai stebuklas, as jau beveik palaidojus buvau buda naturaliai pastoti,bet kai matau kad buna stebuklu.Sviesele zybsi tunelio gale,aisku neryskiai,bet vistiek.Sekmes
QUOTE(Algirda @ 2007 08 14, 07:35)
Agriva,o judrumas pas jus buvo normalus? tik kiekis.Nu tikrai stebuklas, as jau beveik palaidojus buvau buda naturaliai pastoti,bet kai matau kad buna stebuklu.Sviesele zybsi tunelio gale,aisku neryskiai,bet vistiek.Sekmes 
Judrumas buvo normoj, nors A buvo 14 proc, bet A+B buvo berods 54.
As tai ta sviesele tunelio gale vis bandydavau gesint ir veltui vilciu nekurt... bet ji eme ir pati suzibo
Sekmes ir tau kuo greiciau isvysti ja
Aciu Agriva, stengiuosi gydymu tiketi.
kas liecia vyra,kai prasti rezultatai sunku tiketi stebuklais.Bet juk yra pavyzdziu buna!
kas liecia vyra,kai prasti rezultatai sunku tiketi stebuklais.Bet juk yra pavyzdziu buna!
QUOTE(agriva @ 2007 08 14, 08:45)
Judrumas buvo normoj, nors A buvo 14 proc, bet A+B buvo berods 54.
As tai ta sviesele tunelio gale vis bandydavau gesint ir veltui vilciu nekurt... bet ji eme ir pati suzibo
Dziaugiuosi tavo sekme
Pagal savo patirti zinau, kad visada kas nors nutinka tada, kai to nesitiki. Va ir tau taip
O kaip manot, jei sperma nesuskysteja pakankamai (neprisimenu, kaip ta diagnoze vadinasi
QUOTE(agriva @ 2007 08 13, 17:02)
Norejau pasigirt mane aplankiusia laime..
Neseniai buvau surasius savo vyro turto rezultatus, sia savaite turejom daryti pakartotini tyrima ir keliauti pas Z. Nebijojau, bet buvau nusiteikusi minimum IUI, taciau sestadieni netiketai uzmaciau eiliniame testuke neeilines II, o siandieninis Hcg tyrimas galutinai patvirtino stebukla - as
(Hcg 668)
Neseniai buvau surasius savo vyro turto rezultatus, sia savaite turejom daryti pakartotini tyrima ir keliauti pas Z. Nebijojau, bet buvau nusiteikusi minimum IUI, taciau sestadieni netiketai uzmaciau eiliniame testuke neeilines II, o siandieninis Hcg tyrimas galutinai patvirtino stebukla - as
Sper naujienos! Sveikinu ir lengvo tau nesiojimo.
Ech, reik vel pradet tiket stebuklais
QUOTE(Relaks @ 2007 08 14, 07:55)
Dziaugiuosi tavo sekme
Tokie atvejai suteikia papildomo tikejimo ir kitoms
Pagal savo patirti zinau, kad visada kas nors nutinka tada, kai to nesitiki. Va ir tau taip
O gal kam pavyko suskystejimo rezultatus pakeisti kokiais preparatais?
O gal kam pavyko suskystejimo rezultatus pakeisti kokiais preparatais?
QUOTE(Stefi @ 2007 08 14, 13:05)
Sper naujienos! Sveikinu ir lengvo tau nesiojimo.
Relaks, Stefi, dekui labai labai
O nesiojimas tegul buna ir nelengvas
Relaks, nezinau nieko del suskystejimo pagerinimo
QUOTE(agriva @ 2007 08 14, 15:26)
Kai aptarinejom rezultatus, tai sake, kad antioksidantai galetu pamazinti defektuotu spermiuku skaiciu, o nuo agliutinacijos (lyg taip vadinasi tas nesuskystejimas) kaip supratau vaistu nera
Bet dauguma gyd ir i vitaminus kreivai ziuri, bet visgi kazkam padeda, tai galvoju, gal ir del agliutinacijos gali padeti
Mergaitės, reikia patarimo....
pasiskaitinėjau Vk tinklapyje dėl spermos tyrimo pridavimo, ten parašyta, kad negalima gerti vaistų (antibiotikų hormoninių...) ....
sitaucija tokia, kad vyrui mėn. pradžioj buvo daroma nosies operacija, dabar su dantim problemos nė dienos neapsieina be nuskausminamųjų.....
kaip manot galima daryt tą tyrimą ar geriau laukt geresnių laukų? jei laukt tai kiek?
taip noris kuo greičiau viską pradėt, deja, kaskart kai tik atrodo jau jau arčiau aiškumo, kas nors pakiša koją... pavargau
pasiskaitinėjau Vk tinklapyje dėl spermos tyrimo pridavimo, ten parašyta, kad negalima gerti vaistų (antibiotikų hormoninių...) ....
sitaucija tokia, kad vyrui mėn. pradžioj buvo daroma nosies operacija, dabar su dantim problemos nė dienos neapsieina be nuskausminamųjų.....
kaip manot galima daryt tą tyrimą ar geriau laukt geresnių laukų? jei laukt tai kiek?
taip noris kuo greičiau viską pradėt, deja, kaskart kai tik atrodo jau jau arčiau aiškumo, kas nors pakiša koją... pavargau
jeigu antibiotikus geria (nestiprius), tai palauk bent dvi savaites ir tada priduokit tyrimui
jeigu nuo skausmo geria, tai manau neturetu itakot spermos rezultatu, na nebent infekcija kokia rimta
QUOTE(speranza @ 2007 08 21, 12:08)