QUOTE(burundu @ 2007 09 26, 13:27)
Aha...labai liūdna...
Ale man įdomu (ir aktualu), kokius ten vaistus į pilvą leido
Papildyta:
Ir dar. Visi šneka, kad daugeliu atveju vyrų spermos problemoms gydyti praktiškai vaistų nėra....bet atsitiktinai aptikau, kad clostilbegyt'o informaciniame lapelyje parašyta, kad "
vyrams, kurių vaisingumas sutrikęs dėl oligospermijos, rekomenduojama gerti po 50 mg (1 tabletę) klostilbegito per dieną. Vaisto vartoti reikia 6 savaites." Tai dabar ir galvoju

, turbūt šis vaistas neveiksmingas ir informacija pasenusi...o gal labai rizikingas (su galimais negrįžtamais procesais), todėl ir nepraktikuojamas?
Tuos vaistus leido pries 3 metus. Reiktu ziureti gal yra irasyta i ligos istorija. Dabar tikrai neatsimenu.Jei neklystu mazdaug 3 kartus i savaite leido ir viena ampule gal apie 300lt kainavo, o gal net brangiau. Tikrai nebeatsimenu.
Papildyta:
[sirdele busiu tiesi. Jeigu nera sansu, vadinasi nera, bet yra sansas tureti vaikeli su donoro sperma tarkim (negalvojote apie tai?), ir tai mano nuomone yra labai gera iseitis. Net neabejoju, kad abudu myletumete savo vaikeli nemaziau nei kitokiu atveju

Iki bet kokio sprendimo zinoma pasikonsultuok ir su kitais gydytojais, bet taip neliudek...visada yra iseitis, visada yra kelias, kuriuo gali pasukti, kad nugyventi puiku gyvenima

Ir nepyk ant visu...jie nekalti, kad nutinka taip o ne kitaip
[/quote]
Kaltint tikrai nekaltinu.Net dziaugiuosi,kad zmones neturi tokiu problemu.Tik siaip pikta uz tokia neteisybe. Kai suzinojom diagnoze,tai gan ramiai priemiau,kemtejau visus tuos metus, net negalvojau,kad reikia nebetiketi ir prarasti vilti. bet va pries kelias dienas nebeislaikiau

. Ir labai laukiu,kol tai praeis
Del donoro,tai kolkas nenoriu net galvoti. Cia man atrodo tas variantas,kad butinai noriu pabuti nescia, nesvarbu nuo ko:-))).Gal per astriai pasakiau,bet man taip atrodo.Tada geriau issivaikinti.
Bet vistiek dar bandysim.Nieko juk neprarandam:-)