Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(euromergele @ 2007 09 25, 23:34)
konsultacija berods kainuoja 60 ar 70 lt. paselis gal irgi apie tiek, reiketu tinklalapyje ju kainininke paziureti. Siaip ir Klaipedoje VK yra, bet ten nezinau kaip su andrologo kompetencija. Jeigu pasake Klaipedoj jokiu shansu, as gal bandyciau ir daugiau nuomoniu suzinoti. Tokiu atveju kai jokiu shansu gal galima Tesa daryti, ziurint kokie tyrimai, kokios priezastys..o jeigu is tiesu jokiu..tada donoras arba kita alternatyva, bet jieskoti sitam kelyje reikia  4u.gif  o tai kokia pas jus sperma, kad jokiu shansu?

Spermiuku kiekis visiskas 0.Vaikystej daryta operacija,bet daktaras sako,kad gerai padaryta.Leido i pilva 3 men kazkokius vaistus, bet kai ne vieno vel neatsirado,tai pasake "be sansu" verysad.gif .
Iki vakar dar kazkaip laikiaus, kazkaip dar tikejau. Visokiais vitaminais ir zolytem tikejau. Bet kai graugu zmonos viena po kitos patapo nestuke.gif ,tai jau puoliau i depresija. Na bent jau reikia pabandyti pas Z. bent vienas spermiukas atsirastu.bent vienas. Turiu is Maskvos prisivezus Speman,gal ir padetu, bet kad net pradzios nera.
ir dabar va jau pradejau pykti ant visko ir visu. Visos tos raganos,kenkejos,pikciurnos yra nestuke.gif , o mums -nieko. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2007 09 26, 10:29)
Spermiuku kiekis visiskas 0.Vaikystej daryta operacija,bet daktaras sako,kad gerai padaryta.Leido i pilva 3 men kazkokius vaistus, bet kai ne vieno vel neatsirado,tai pasake "be sansu" verysad.gif .
Iki vakar dar kazkaip laikiaus, kazkaip dar tikejau. Visokiais vitaminais ir zolytem tikejau. Bet kai graugu zmonos viena po kitos patapo  nestuke.gif ,tai jau puoliau i depresija. Na bent jau reikia pabandyti pas Z. bent vienas spermiukas atsirastu.bent vienas. Turiu is Maskvos prisivezus Speman,gal ir padetu, bet kad net pradzios nera.
ir dabar va jau pradejau pykti ant visko ir visu. Visos tos raganos,kenkejos,pikciurnos  yra  nestuke.gif , o mums -nieko. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

brangute, wub.gif laikykis wub.gif
mes cia verkiam, kad 2mln tik turim, o va tau tai visai glimybes apkarpytos verysad.gif
kantrybes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2007 09 26, 10:45)
brangute,  wub.gif laikykis  wub.gif
mes cia verkiam, kad 2mln tik turim, o va tau tai visai glimybes apkarpytos  verysad.gif
kantrybes  wub.gif

Kas man belieka, tik laikytis ir nepikti ant kitu verysad.gif
ir tiketis,kad gal kada nors nestuke.gif . Nors vis tiek vis dar kaip durnele tikiuosi,kad busiu nestuke.gif ir net ne viena karta:-)))). Sakiau,jei pavyktu pagimdyti bent viena, tai gal net kelis paskui isivaikinciau. na,ziuresim,ka cia mums Dievulis yra suplanaves:-)
Atsakyti
sirdele busiu tiesi. Jeigu nera sansu, vadinasi nera, bet yra sansas tureti vaikeli su donoro sperma tarkim (negalvojote apie tai?), ir tai mano nuomone yra labai gera iseitis. Net neabejoju, kad abudu myletumete savo vaikeli nemaziau nei kitokiu atveju 4u.gif Iki bet kokio sprendimo zinoma pasikonsultuok ir su kitais gydytojais, bet taip neliudek...visada yra iseitis, visada yra kelias, kuriuo gali pasukti, kad nugyventi puiku gyvenima wub.gif 4u.gif Ir nepyk ant visu...jie nekalti, kad nutinka taip o ne kitaip 4u.gif

Spermiuku kiekis visiskas 0......

Atsakyti
Leido i pilva 3 men kazkokius vaistus, bet kai ne vieno vel neatsirado,tai pasake "be sansu" verysad.gif .

Aha...labai liūdna...console.gif
Ale man įdomu (ir aktualu), kokius ten vaistus į pilvą leido g.gif
Papildyta:
Ir dar. Visi šneka, kad daugeliu atveju vyrų spermos problemoms gydyti praktiškai vaistų nėra....bet atsitiktinai aptikau, kad clostilbegyt'o informaciniame lapelyje parašyta, kad "vyrams, kurių vaisingumas sutrikęs dėl oligospermijos, rekomenduojama gerti po 50 mg (1 tabletę) klostilbegito per dieną. Vaisto vartoti reikia 6 savaites." Tai dabar ir galvoju g.gif , turbūt šis vaistas neveiksmingas ir informacija pasenusi...o gal labai rizikingas (su galimais negrįžtamais procesais), todėl ir nepraktikuojamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 26, 13:27)
Papildyta:
Ir dar. Visi šneka, kad  daugeliu atveju vyrų spermos problemoms gydyti praktiškai vaistų nėra....bet atsitiktinai aptikau, kad  clostilbegyt'o  informaciniame lapelyje parašyta, kad "vyrams, kurių vaisingumas sutrikęs dėl oligospermijos, rekomenduojama gerti po 50 mg (1 tabletę) klostilbegito per dieną. Vaisto vartoti reikia 6 savaites." Tai dabar ir galvoju  g.gif , turbūt šis vaistas neveiksmingas ir informacija pasenusi...o gal labai rizikingas (su galimais negrįžtamais procesais), todėl ir nepraktikuojamas? g.gif

Tuos vaistus leido pries 3 metus. Reiktu ziureti gal yra irasyta i ligos istorija. Dabar tikrai neatsimenu.Jei neklystu mazdaug 3 kartus i savaite leido ir viena ampule gal apie 300lt kainavo, o gal net brangiau. Tikrai nebeatsimenu.
Papildyta:
[sirdele busiu tiesi. Jeigu nera sansu, vadinasi nera, bet yra sansas tureti vaikeli su donoro sperma tarkim (negalvojote apie tai?), ir tai mano nuomone yra labai gera iseitis. Net neabejoju, kad abudu myletumete savo vaikeli nemaziau nei kitokiu atveju 4u.gif Iki bet kokio sprendimo zinoma pasikonsultuok ir su kitais gydytojais, bet taip neliudek...visada yra iseitis, visada yra kelias, kuriuo gali pasukti, kad nugyventi puiku gyvenima wub.gif 4u.gif Ir nepyk ant visu...jie nekalti, kad nutinka taip o ne kitaip 4u.gif
[/quote]
Kaltint tikrai nekaltinu.Net dziaugiuosi,kad zmones neturi tokiu problemu.Tik siaip pikta uz tokia neteisybe. Kai suzinojom diagnoze,tai gan ramiai priemiau,kemtejau visus tuos metus, net negalvojau,kad reikia nebetiketi ir prarasti vilti. bet va pries kelias dienas nebeislaikiau verysad.gif . Ir labai laukiu,kol tai praeis ax.gif
Del donoro,tai kolkas nenoriu net galvoti. Cia man atrodo tas variantas,kad butinai noriu pabuti nescia, nesvarbu nuo ko:-))).Gal per astriai pasakiau,bet man taip atrodo.Tada geriau issivaikinti.
Bet vistiek dar bandysim.Nieko juk neprarandam:-)
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 26, 14:27)
Papildyta:
Ir dar. Visi šneka, kad  daugeliu atveju vyrų spermos problemoms gydyti praktiškai vaistų nėra....bet atsitiktinai aptikau, kad  clostilbegyt'o  informaciniame lapelyje parašyta, kad "vyrams, kurių vaisingumas sutrikęs dėl oligospermijos, rekomenduojama gerti po 50 mg (1 tabletę) klostilbegito per dieną. Vaisto vartoti reikia 6 savaites." Tai dabar ir galvoju  g.gif , turbūt šis vaistas neveiksmingas ir informacija pasenusi...o gal labai rizikingas (su galimais negrįžtamais procesais), todėl ir nepraktikuojamas? g.gif

nu idomu ir man
man pvz ginekologe klause ar neleidom vyrui chorioninio hormono
nmu gerai kad tik ginekologe
nemanau kad labai nusimano
Atsakyti

Aišku bandykit, juk moksalas žengia į priekį...o gi "iškrapšto" kažkaip dabar tą spermiuką tiesiai iš ten, kur jis turėtų gamintis (TESA), na jūsų atveju nežinau ar tai veiksminga, bet viltis turbūt yra 4u.gif.
Atsakyti
tikrai, o ar bandyta kontroline TESA operacija?

o zinai, mano nuomone as rinkciausi donora nei isivaikinima, vien del to, kad tai vistiek butu mano vaikas, nesvarbu, kad dalinai, bet genetiskai vistiek turetu dalele manes smile.gif plius noriu pajusti visa nestuma, nes jokio net panasaus analogo gyvenime nera smile.gif bet cia zinoma mano tik mintys, kiekvienas renkasi savo kelia ir vadovaujasi savom tiesom 4u.gif

o i ta astruma galima irgi tuo paciu astrumu, tik is kitos puses pasakyti. Noreti vaiko, nesvarbu kieno biggrin.gif

QUOTE(aferizmas @ 2007 09 26, 13:36)
...Cia man atrodo tas variantas,kad butinai noriu pabuti nescia, nesvarbu nuo ko:-))).Gal per astriai pasakiau,bet man taip atrodo.Tada geriau issivaikinti.

Atsakyti
[quote=euromergele,2007 09 26, 13:59]

o zinai, mano nuomone as rinkciausi donora nei isivaikinima, vien del to, kad tai vistiek butu mano vaikas, nesvarbu, kad dalinai, bet genetiskai vistiek turetu dalele manes smile.gif plius noriu pajusti visa nestuma, nes jokio net panasaus analogo gyvenime nera smile.gif bet cia zinoma mano tik mintys, kiekvienas renkasi savo kelia ir vadovaujasi savom tiesom 4u.gif

biggrin.gif Diskusijose gimsta tiesa 4u.gif
TESA siule tik pries leidziant vaistus i pilva. O kai pabaige ir pasidare testa,tada ir pasake,kad nera sansu. Nors atsiprasau, sake,kad tik donoro sperma.
O idomu yra kas girdejes tokiu atveju,kai nebuvo ne vieno ir paskui atsirado?
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2007 09 25, 22:03)
Dar norejau paklausti  blush2.gif . Kaip suprantu visose miestuose esancios vaisingumo klinikos yra ta pati "firma". Mes buvom Klaipedoj ir pasake "nera jokiu sansu". Ar nebus tas pats pas gyd.Z?

Klaipedos VK nuskriausta.. andrologas labai silpnos kompetencijos... Jis nesigilindamas i problema skiria vaistus, issako sprendimus... Butinai pasitarkit su Z ir gal turesit galimybe pasidaryti diagnostine TESA. Labai to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 26, 14:59)

o zinai, mano nuomone as rinkciausi donora nei isivaikinima, vien del to, kad tai vistiek butu mano vaikas, nesvarbu, kad dalinai, bet genetiskai vistiek turetu dalele manes smile.gif plius noriu pajusti visa nestuma, nes jokio net panasaus analogo gyvenime nera smile.gif bet cia zinoma mano tik mintys, kiekvienas renkasi savo kelia ir vadovaujasi savom tiesom  4u.gif

o i ta astruma galima irgi tuo paciu astrumu, tik is kitos puses pasakyti. Noreti vaiko, nesvarbu kieno  biggrin.gif

vat su tais donorais ir isivaikinimais...kazkada seniai dar pries vestuves man buvo uzeje negeros mintys ir mes duskutavom su mb sia tema
jis buvo kategoriskai ir pries viena ir pries kita...
duok dieve kad nereiketu, nes ko bijojau va tas ir atsitiko sad.gif
Atsakyti