Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Fliquiti @ 2007 04 22, 21:49)

aha labai kenkia tu kurie na lievo eiti nori potencijai vestuvinis ziedas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 04 22, 20:49)

Netikiu. schmoll.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, gal teko girdet/darytis DNR fragmentacijos spermiukuose tyrima?
Pas mus ne kas su tuo turtu. Tai ruosiames ICSI, lyg jau ir apkalbejosm su daktaru, kad sekanti cikla darom. Pasiule dar ta dnr tyrima pasidaryt. Tai vakar paskambino, kad ir sitas rodiklis ne koks. Tipo norma iki 18 %, pas maniski 37,5%. Bet skambino laboratorijos vedeja, tai kai paklausiau ar tai reiskia, kad negalima ICSI daryt, tai kazka numyke kad tipo galima, bet... O savo daktaro nepagaunu niekaip, tai visai pasimetus. Gal sakau teko jum ka nors girdet?
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 04 24, 14:24)
Norejau paklaust, gal teko girdet/darytis DNR fragmentacijos spermiukuose tyrima?

Ar šis tyrimas vadinasi Tunel testas? g.gif Kur jūs jį darėtės?
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 04 24, 15:23)
Ar šis tyrimas vadinasi Tunel testas? g.gif Kur jūs jį darėtės?

Nezinau tiesa sakant ar jis taip vadinasi, mes vokietijoj gyvenam, tai cia ir tyrimus darom. Juo nustatoma koks procentas spermiuku turi suirusia dnr.
Atsakyti
naudingesnis tyrimas butu, jeigu nustatytu kurie vienetai yra su nepazeista DNR ir juos panaudoti ICSI metu....gal kas girdet vokietijoj apie toki tyrima? Arba gal kas uzsienyje besigydancios su tuo susidurete?

QUOTE(Stefi @ 2007 04 24, 17:14)
Juo nustatoma koks procentas spermiuku turi suirusia dnr.

Atsakyti
Euromergele, žinok, visų tyrimų bėda tokia, kad beveik neįmanoma ištyrinėti ląstelės DNR jos nesunaikinant mirksiukas.gif gal ir yra kas nors naujo, nežinau ax.gif
Atsakyti
liudnos zinios.........o gal girdejai ka nors apie lazeriu atliekama tokia procedura? ar tu ir kalbi apie lazeri?

QUOTE(Gytutė @ 2007 04 25, 10:13)
Euromergele, žinok, visų tyrimų bėda tokia, kad beveik neįmanoma ištyrinėti ląstelės DNR jos nesunaikinant  mirksiukas.gif  gal ir yra kas nors naujo, nežinau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 24, 21:12)
naudingesnis tyrimas butu, jeigu nustatytu kurie vienetai yra su nepazeista DNR ir juos panaudoti ICSI metu....gal kas girdet vokietijoj apie toki tyrima? Arba gal kas uzsienyje besigydancios su tuo susidurete?

Kiek zinau tai nera tokio tyrimo. Skaiciau vakar nemazai apie dnr fragmentacija, tai turiu pasakyt, kad musu atveju nelabai suprantu kam mum ta tyrima paskyre.
Musu klinikoj jie tiria kazkoki nauja spermos praplovimo buda. tai raso, kad tuo budu apdorojus sperma spermiuku su fragmentuota dnr sumazeja 35,4 %, o iprastiniais budais apie 25%.
Be to tikimybe, kad spermiukas su fragmentuota dnr apvaisins kiausalaste labai maza. Taip kad naudos is to tyrimo ne kazi kas, tik ismesti pinigai...
Atsakyti
Stoju ir as i jusu gretas! Ir as "ant dienu" pridaviau vyriskiems tyrimams. Maniskio spermiukai tinginiai juodi, trypcioja vienoj vietoj ir net nesuka galvos nuo liepos menesio mane apvaisinti! Uzsirasem pas urologa del vitaminu, bet tas terminas toks tolimas..tad ir klausiu: gal zinot, ka tam maniskiui gert, kad spermiukai suaktyvetu? Mano drauges vyro draugeliai buvo aktyvus 25% , jam padejo zencenis. Maniskiui liepe valgyt kuo daugiau petrazoliu, cesnaku, salieru, vitam E+A. O koki biesa dar gert??? O gal zinot per kiek laiko tie vitaminai suveikia?
Dar dzinsu negalima nesiot ir masina vazinet!?Nes kiausukai turi 2 laipsniais "saltesni" but nei kuno temperatura...
Mane nervas ima...Bet gal kaip nors bendrom jegom, ka...?
Aciukas jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 14:06)
Stoju ir as i jusu gretas! Ir as "ant dienu" pridaviau vyriskiems tyrimams. Maniskio spermiukai tinginiai juodi, trypcioja vienoj vietoj ir net nesuka galvos nuo liepos menesio mane apvaisinti! Uzsirasem pas urologa del vitaminu, bet tas terminas toks tolimas..tad ir klausiu: gal zinot, ka tam maniskiui gert, kad spermiukai suaktyvetu? Mano drauges vyro draugeliai buvo aktyvus 25% , jam padejo zencenis. Maniskiui liepe valgyt kuo daugiau petrazoliu, cesnaku, salieru, vitam E+A. O koki biesa dar gert??? O gal zinot per kiek laiko tie vitaminai suveikia?
Dar dzinsu negalima nesiot ir masina vazinet!?Nes kiausukai turi 2 laipsniais "saltesni" but nei kuno temperatura...
Mane nervas ima...Bet gal kaip nors bendrom jegom, ka...?
Aciukas jums mirksiukas.gif

Nėra vieningo principo, vieniems vitaminai labai padeda, kitiems visai ne, gali nors kibirais gert doh.gif lotuliukas.gif Tik tu neparašei kokie konkrečiai jūsų rezultatai, t.y. spermiukai g.gif
Atsakyti
...mano rezultatu lapas guli dar pas gydytoja. Ji mane telefonu informavo...Sutinku, kad kiekvienam savas kelias. Vienam suveikia, kitam ne. Parasysiu tyrimu rezultat konkreciau, kai viska po ranka turesiu...
Atsakyti