Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

QUOTE(jufka @ 2007 06 29, 23:52)
Reik pagalbos  g.gif
Isijungiu kompa ir raso GET GENUE, YOU SYSTEM AT RISK?
kaip man tai panaikinti?

Spaudi Start -> Run. Įrašai regedit ir spaudi Enter. Lange, kuris atsidarys, susirandi papkę WgaLogon ir trini ją lauk.
Papkė yra HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon . Daugiau nieko netrink, perkrauk kompą, viskas bus OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 30 birželio 2007 - 17:04
atsiprašau ne ten parašiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 30 birželio 2007 - 17:18
Vėl turbūt čia paklausiu smile.gif Prieš kiek laiko atsinaujinau kompiuterio programas (nežinau kaip tiksliai išsireikšti) blush2.gif Tai va, atsisiunčiau Adobe Reader 8, naujausią versiją. Na ir dar pas mane likus programėlė pavadinimu Acrobat Reader 5.0. Tai va, noriu paklaust, gal šios dvi programos atlieka vienodą paskirtį ir senesnę iš jų man išsitrinti?

To klausiu, nes karts nuo karto gaunu įspėjimus, kad computer disc space is low, ar dėl pačio C disko, ir prašo pašalinti nenaudojamas programas, kad praplėsti kompiuterio atmintį.

Tai ką daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 30, 18:33)
Vėl turbūt čia paklausiu smile.gif Prieš kiek laiko atsinaujinau kompiuterio programas (nežinau kaip tiksliai išsireikšti) blush2.gif Tai va, atsisiunčiau Adobe Reader 8, naujausią versiją. Na ir dar pas mane likus programėlė pavadinimu Acrobat Reader 5.0. Tai va, noriu paklaust, gal šios dvi programos atlieka vienodą paskirtį ir senesnę iš jų man išsitrinti?

To klausiu, nes karts nuo karto gaunu įspėjimus, kad computer disc space is low, ar dėl pačio C disko, ir prašo pašalinti nenaudojamas programas, kad praplėsti kompiuterio atmintį.

Tai ką daryti? g.gif

Teisingai. Funkciją atlieka tą pačią. 5 versiją galite trinti.

O dėl mažai vietos tai ištrinkite laikinuosius Internet Explorer failus ir Temp katalogo turinį.

jie yra čia: C:\Documents and Settings\vartotojo_vardas\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\Documents and Settings\vartotjo_vardas\Local Settings\Temp

atsiras nemažai vietos.

Taip pat ištuštinkite šiukšliadėžę.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 30, 19:17)
Teisingai. Funkciją atlieka tą pačią. 5 versiją galite trinti.

O dėl mažai vietos tai ištrinkite laikinuosius Internet Explorer failus ir Temp katalogo turinį.

jie yra čia: C:\Documents and Settings\vartotojo_vardas\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\Documents and Settings\vartotjo_vardas\Local Settings\Temp

atsiras nemažai vietos.

Taip pat ištuštinkite šiukšliadėžę.

Nelabai suprantu kas tie laikinieji Internet Explorer failai bei Temp katalogas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 30, 20:45)
Nelabai suprantu kas tie laikinieji Internet Explorer failai bei Temp katalogas unsure.gif

pasirink Disk Cleanup ir pasirink ką nori ištrinti...
Atsakyti
Atjungus system restore oi kiek vietos atsiranda... Niekada nesinaudoju šia funkcija. esant reikalui turiu pasidares particijos atvaizda ir perinstaliavimas užima keleta minučiu.
Pravalyk kompa su cclereriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taktas: 30 birželio 2007 - 20:39
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 30, 20:45)

Na juk parašiau kur jie būna...
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 06 30, 18:04)
Spaudi Start -> Run. Įrašai regedit ir spaudi Enter. Lange, kuris atsidarys, susirandi papkę WgaLogon ir trini ją lauk.
Papkė yra HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon . Daugiau nieko netrink, perkrauk kompą, viskas bus OK.

O mano vaistai nepadėjo?
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 30, 22:11)
Na juk parašiau kur jie būna...

Na taip, bet aš neradau, turbūt reiks pasiknisti ar kitaip pas mane ten išdėstyta viskas. Nes kai atsidariau ten nebuvo jokių Temporary unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 30, 22:57)
Na taip, bet aš neradau, turbūt reiks pasiknisti ar kitaip pas mane ten išdėstyta viskas. Nes kai atsidariau ten nebuvo jokių Temporary unsure.gif

Per Tools-> Folder options -> View uždėkite ant Show hidden folders and files

ir tada matysite.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 30, 22:57)

parsisiusk šia programėle, ji tau gerai pravalys. Apie tai jau bvo ne karta rašyta.
Atsakyti