QUOTE(*Džela* @ 2004 11 23, 21:38)
Dazniausiai mazyliai "nebevalgo" naminiu koseliu, nes paragauja parduotuviniu, o jose yra prideta daug druskos ir prieskoniu. Taigi po tokio stipraus skonio- sunku vel grizti prie svelnaus naminio maisto. Mano nuomone visos parduotuvines tyreles yra labai labai prastos lyginant su tuo ka pati mama gali isvirti namuose. Juk ten ir mesos neperdaugiausiai ir darzoves neaisku is kur ir prieskoniu mazam vaikeliui-tikrai per daug.
Tai yra mano asmenine nuomone, bet dar ir iki dabar visas koses dukrytei verdu pati, vietoj tyreliu- trinu vaisius ir maisau su kefyru arba rugpieniu, o sultis spaudziu is svieziu is kaimo atveztu vaisiu ir darzoviu.
mano nuomone nera pirktine produkcija tokia bloga. Kiek pirkau Hipp, tai jokiu prieskoniu kolkas ten neaptikom, juolab DAUG. Ir skonis ten labai svelnus, tyrele skaniai kvepia, nesintetine ir skani. O vat is parduotuves darzoviu savo vaikui pirkti ash nesiryztu. nebent is ekologisku, bet pasirinkimas nekoks... o ir viskas ankstyva pavasari ten nekaip atrodo. Kitas reikalas, kai turi galimybe is savo darzo nusiskinti, ekologiskai uzsiauginti.
Butu idomu suzinoti kokios tyreles yra su daug druskos ir prieskoniu, gal Dzela galite mane nusviesti, kad per neapsiziurejima nenusipirkciau.