Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

aciu 4u.gif o kazi polinklinikose tikriausei nedaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2008 11 18, 12:31)
aciu  4u.gif  o kazi polinklinikose tikriausei nedaro  ax.gif

Bent jau aš tai nežinau poliklinikos, kuri darytų rolleyes.gif
Atsakyti
zveryno klinika 25 lt rezultatas po 1,5 paros
Atsakyti
Pries 5 dienas dariausi HCG tyrimas "Geromeda" klynikoje. Testas kainavo 27 LT ir rezultatas buvo po 1 val. ir 30 min.
Atsakyti
QUOTE(Justiniele @ 2008 11 20, 12:35)
Pries 5 dienas dariausi HCG tyrimas "Geromeda" klynikoje. Testas kainavo 27 LT ir rezultatas buvo po 1 val. ir 30 min.

Koks cia miestas?
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2008 11 21, 14:47)
Koks cia miestas?

Vilnius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(papūgiukė @ 2008 11 21, 13:53)

aciu, bet netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Prašau padėkit, nes išprotesiu.....
Dariaussi hcg tyrimą prieš 9 dienas ir rode 3001, o po 9 dienų tepakilo tik iki 5578? gal kam taip buvo, ar tai tikrai per mazai, nes daktare sirdele mate, kad plaka, bet ar gali buti nesivystantis, nes tyrimai man atrodo per mazai pakilo?

Taipogi man dar buvo parašyta, kad skiesta iš 40, tai gal reikia dauginti skaičius iš 40, tyrima dariausi Sorpo tyrimų centre?

Padėkite, gal kam buvo irgi mazi skaiciai ir viskas buvo gerai?
Atsakyti
QUOTE(Lapiuks @ 2008 11 24, 10:09)
Labas rytas,

Dariaussi hcg tyrimą prieš 9 dienas ir rode 3001, o po 9 dienų tepakilo tik iki 5578? gal kam taip buvo, ar tai tikrai per mazai, nes daktare sirdele mate, kad plaka, bet ar gali buti nesivystantis, nes tyrimai man atrodo per mazai pakilo?

Taipogi man dar buvo parašyta, kad skiesta iš 40, tai gal reikia dauginti skaičius iš 40, tyrima dariausi Sorpo tyrimų centre?

Sveika, o pagal savaites telpi ? t.y. ar pagal savaites atitinka HCG ? Kike laiko tavo nėštumui ?
Manau, kad geras ženklas, jog kyla.. bet reikėtų po poros dienų (nuo paskutinio tyrimo) dar pakartoti tyrimą, toje pačioje laboratorijoje (kad nesiskirtų matavimo vienetai ir t.t.) 4u.gif

Svarbiausia, tai nesijaudink, nesinervuok, nes tau dabar to mažiausiai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapiuks @ 2008 11 24, 11:09)
Labas rytas,

Issakysiu savo nuomone ir savo patirti:
Tau pakilo per mazai ir tau nesivystantis. Lauk kraujavimo-persileidimo, arba gali pasirinkti valyma.
Tyrima gali kartoti dar, bet tai bus tik dar vienam isitikinimui, kad nekyla. nes klaidos tikimybe yra labai maza. To skaiciaus nereikia dauginti, tau reikia tik palyginti atsakymus. mano skaiciavimais, tau turejo pakilti mazdaug iki 48016, kad butu apie norma. Taciau tau pakilo tik tiek, keik butu normalu tyrima pakartojus po keliu dienu nuo pirmo darymo. Vienai dienai tau tenka tik 286- tai be proto mazai.
As irgi dariausi turimus sorpo centre ir klaidos jie nepadare, viskas tikslu.
Laikykis 4u.gif
Eik pas gydytoja ir tarkites, ka darysit toliau unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti