Įkraunama...
Įkraunama...

Darželio auklėtojos paplepėkim

QUOTE(laisla @ 2011 07 12, 23:52)
Labai keista, nes pati stoju į magistrą ir aiškiai parašyta, kad dokumentai priimami iki liepos 9 d., nes jau nuo 14 d. bus skelbiami priimtųjų sąrašai.
Nebent fakultetas gavo išskirtines teises kitaip vykdyti priėmimą.

Tai pagrindinis priėmimas ir buvo iki liepos pradžios. O papildomai pavienius asmenis priima ir rugsėjo mėnesį - svarbu, kad atsirastų norinčių mokėti už studijas
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2011 07 12, 19:53)
jūsų vietoje, stočiau į magistrą Vilniuje ir eičiau dirbti (bandyčiau) čia

http://www.austejosb...dagogu-paieska/

:

cia privatus ax.gif

QUOTE(laisla @ 2011 07 12, 22:52)
Labai keista, nes pati stoju į magistrą ir aiškiai parašyta, kad dokumentai priimami iki liepos 9 d., nes jau nuo 14 d. bus skelbiami priimtųjų sąrašai.
Nebent fakultetas gavo išskirtines teises kitaip vykdyti priėmimą.

VPU iki iki rugpjucio30d. Siandien skambinau mirksiukas.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2011 07 13, 12:26)
Tai pagrindinis priėmimas ir buvo iki liepos pradžios. O papildomai pavienius asmenis priima ir rugsėjo mėnesį - svarbu, kad atsirastų norinčių mokėti už studijas

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2011 07 13, 14:19)
cia privatus  ax.gif

O į privatų nenorit? Aš kaip tik norėčiau ax.gif
Atsakyti
Aišku viskas, nepagalvojau, kad sunkiai surenka studentus univerai smile.gif
Atsakyti
apsisprendziau mergaites, stoju i Logopedija. Prasikankinsiu kaip nors 3 metus mirksiukas.gif
Atsakyti
verysad.gif nesigauna niekaip i Siaulius vazineti.

Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2011 07 19, 14:07)

Gaila is tiesu!
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2011 04 06, 15:14)
Sveiki,
Aš nesu auklėtoja, o mama.. Gera skaityti tokius Jūsų komentarus ir vis galvoju, kad esate nuostabūs žmonės. Su pupsiais dirbti, manau, labai sunku, todėl tikrai labai vertinu ir savo vaiko auklėtojas ir visas dirbančias tokį darbą. Čia aš taip, be jokios informacijos, tik norėjau pasidžiaugti ir padėkoti už nuoširdų darbą dėl mūsų vaikučių..Stiprybės kovojant su biurokratiniu aparatu ir sveikatos ugdant mažuosius Lietuvos piliečius  4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif geras žodis daugiau negu dovana 4u.gif Labai malonu, kad yra taip galvojančių mamų 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2011 07 19, 14:07)

O tai kur dabar stosit?
Kiek žinau vilniaus universitete yra Specialiosios pedagogikos (logopedija) magistrantūra. dar žinau, kad kažkur yra tęstinių studijų institutas ir galima persikvalifikuoti į logopedus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažytis raktelis: 03 rugpjūčio 2011 - 11:38
Sveikos 4u.gif
keliu temą į viršų, nes panašu, kad greit prie jūsų prisidėsiu mirksiukas.gif
kokios nuotaikos prieš rugsėjį? smile.gif
Atsakyti
Laba diena gerb. aukletojos
As kaip ir manau kiekviena mama nervinuos pries rugseji, nes reiks leisti savo neklauzada. Turiu du vaikus- vienam virs dvieju, kitai- 10 menesiuku bus. Bandziau pavasari dicki vesti darzelin, bet labai sunkiai sekesi, o be to aisku ir ligos ligeles uzpuole tiek ji, tiek mazele, tai paskui daktare patare palaukti rudenelio, kad mazosios kiek imunitetas sustipretu. Turiu keleta klausimuku, labai noreciau Jusu nuomones- Ar vaika vesti i darzeli nuo rugsejo pradzios, ar geriau rugojucio pabaigoj ar rugsejo viduryje? kada lengviau vaikui butu apsiprasti? nes bus daug nauju, tikiu kad bus daug verkianciu ir t.t. O ir aukletojom ne pyragai, kai tokiu 10 mazgiu aplipe asarojasi visi. Mano sunus labai sunkiai nuo manes atsiplesia, yra hiperaktyvus ir siaubingas reksnys. Nuo gimimo turejom kelias sudetingas operacijas, su narkozem ir t.t. , tai daktare sako, kad visi tie nervai gali buti ne tik oziukai, bet ir narkoziu pasekme, bet man kazkip atrodo, kad cia auklejimo spragos.

Dekui uz bet kokia nuomone.
Atsakyti
Jogvile, mano patirtis dar nėra didelė, tačiau manau, jog vesti reiktų nuo pradžių. Tada jau atėjus naujiems vaikams jis bus perėjęs adaptaciją, jausis savas, tai į rudenį gal mažiau ir sirgs, nes mažiau stresų bus. O šiaip patarčiau kiek tvirčiau laikytis dėl ašarų atsiplėšiant. Taip turi būti ir viskas. Neišvengiama. Manau, akd pamatęs, jog pati tvirtai laikotės, nepuolate guosti, jis supras, kad čia nieko tokio - ateis mama ir pasiims po darželio.
Atsakyti