Todėl ir sakau, kad pagal "Nusistovėjusią tvarką". O ta "Tvarka" kaip kur skirtinga.
Toponuotrauka iš esmės yra reikalinga atliekant bet kokius projektavimo darbus, abejoju ar Sąvado "sukūrimas" yra Projektavimas.
Toponuotrauka iš esmės yra reikalinga atliekant bet kokius projektavimo darbus, abejoju ar Sąvado "sukūrimas" yra Projektavimas.
Klaipėdoje irgi reikia toponuotraukos. Skambinau ir klausiau. Aš noriu tik prašymą pateikti, nes ko gero mums kaip sodo namo neleis statyti,, nes miesto ribose. Tai kam ta nuotruka, jei tik sąlygas nori sužinoti ?
Tai dabar daraus toponuotruką. O to prašymo nė užpildyt nemoku, ten tiek prirašyti visko reikia, kaži ar išeis pačiai

Aš tai pati užsipildžiau,gerai įsiskaityt,ko klausia ir parašyt.Jei dar konkretaus projekto nėra,galima maždaug,kokį statysi.čia labai tiksliai nereikia.jei pro jus eina kanalizacija,tai rašai,kad pasijungsi,o jei vietinė kanalizacija(duobė) tai ir rašai taip.jei šulinys bus,tai ir rašai,o jei pro šalį ena vandentiekis,tai pasijungsi.Visų tų sitemų pasijungimo salygas gausi sąvade,o dabar gausi tokiu prašymus (elektra,dujas ,vandenis),kad padėtų užpildyti,nes nežinojau,kiek priklauso rašyt.
Tai vat ir bandau Jūsų paklausti- kam Jiems reikia Toponuotraukos.
Gi Sąlygos projektavimui gali būti tokios, kad ką nors statyti fantazijos atšoks, o tadum tą Topo tik prie sienos mažnės prikalti.
Da nepamirškit , kad Topo galioja 1metus- o net Sąlygų neturit.
Gi Sąlygos projektavimui gali būti tokios, kad ką nors statyti fantazijos atšoks, o tadum tą Topo tik prie sienos mažnės prikalti.
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 12 10, 09:40)
Tai vat ir bandau Jūsų paklausti- kam Jiems reikia Toponuotraukos.
Ir aš tą patį bandžiau pasakyti klaipėdoje, konkrečiai G.Kazlauskienei, kad topo tik 1 metus galioja, o aš beveik 100 proc. esu įsitikinusi, kad kai duos sąlygas, mums tikrai atšoks noras statyti, kadango sodai yra mieste, tai reiks viską miesto vestis ir jokių vietinių..

Na va, siandien ir as nunesiau prasyma projektavimo salygu savadui gauti
sake, kad uztruks kazkur 2 menesius, nes architekta turi tik viena
netenkina manes toks terminas, o ka daryti kad gauciau tikrai po 20 darbo dienu

1var- garsiai rėkauti, reikalauti 20dd.
2var- nešti "saldainių", perkelti Prašymą ant krūvos viršaus.
2var- nešti "saldainių", perkelti Prašymą ant krūvos viršaus.
QUOTE(nendre @ 2007 12 19, 16:40)
Na va, siandien ir as nunesiau prasyma projektavimo salygu savadui gauti
sake, kad uztruks kazkur 2 menesius, nes architekta turi tik viena
netenkina manes toks terminas, o ka daryti kad gauciau tikrai po 20 darbo dienu 

saldainiu gali neuztekti
O kazin per kiek laiko Vilniaus raj. savivald. isduoda
Kokia ten situacija? Nes as pridaviau prasyma gruodzio 4d. Siandien skambinau, nieks net neatsiliepia
Nuo padavimo praejo jau 19d.d. Tai kada man teirautis, kad jau butu paruosta 
O garsiai rekauti baisoka, nes dar ilgiau uztruks, o gal ir kokiu nesamoniu pridarys
Kai pridavinejau prasyma teko su ta boba pasirekauti, nes kelias dienas vazinejau, vis issiknisinejo, nenorejo priimti prasymo, liepe architekta samdyti
Nu ziauru ten, sedi jin issiknisineja, o pati nezino ko nori... Pirma sake taip pildyti, tai pataisiau, nuveziau nauja, tada dar rado prie ko prisiknisti (tai pavarde neatitinka (nes istekejau), liepe Registru centre visas pazymas per nauja surinkti... Eina sau, apsaukiau, pridejau santuokos liudijima ir siaip ne taip pridaviau

O garsiai rekauti baisoka, nes dar ilgiau uztruks, o gal ir kokiu nesamoniu pridarys

o vasario mėnesį bus praėję lygiai metai nuo mūsų pirmo susitikimo su architektu... Bijau, kad statybų leidimo dar nebūsim gavę... O jau pradeda atrodyti, kad laikas tuoj ims spausti. O juk gavus leidimą reikės pradėti kadastro bylutę, įregistruoti pamatus, atlikti vertinimą ir apie mėnesį banke paskolą tvarkytis. vajei kad tik iki pavasario suspėti...
Tai nieks man negali atsakyti kokia ten situacija Vilniaus raj. sav.?