Įkraunama...
Įkraunama...

Prašymas projektavimo sąlygų sąvadui gauti

QUOTE(WodaLaznik @ 2008 09 11, 12:42)
Tai kaip suprantu jeigu tas zmogus kuris pasidare sawo sklypui det plana, ta sklypa dalino ir sawo dalyje pasistate nama, gaunasi taip kad, reik imt sumine viso sklypo uzstatymo plota atminusuot jau pastatyto namo uzstatymo plota ish leistinojo, ir gausim plota kuriame mes galime pasistatyt sawo buda? ar gerai supratau? ir tokiu atveju atskiro det plano nereiks daryt? ar ash cia per daug optimistishkai? smile.gif

zmogus daresi detalu, turejoj dideli sklypa kuri sudalino, galbut keite paskirti, jei taip tada tame detaliajame kuri jis dare, buvo apibreztos naujuju sklypu ribos ir kiekvienam sklypeliui numatytas uzstatymo plotas. o jus kaip suprantu nupirkote viena jo suformuotu sklypeliu. todel pasiimkite to detalaus kopija ir ten visi duomenus bus, jei kas neaisku prakonsultuosim.
Atsakyti
o gal kuri bande uzsakyti projektavimu salygu savada internetu? pasinaudojant e-paslaugomis? https://www.planuoju...tatyba_isorine/

man labai nepatiko,kad musu savivaldybeje pareikalavo projektuotojo paraso ant prasymo, o nuejus pas arhitekta jis paprase simto litu uz konsultacija pildant prasyma ir parasa g.gif
man kazkaip ir brangu pasirode, ir nepatiko 'durninimas', kad paciam tai padaryti niekaip neimanoma. Mano supratimu, vis tiek stebuklo, t.y. kazko kitokio negu visiems, vistiek neleis daryti, t.y. jeigu aukstis pastatu numatytas tame sklype iki 10 m., tai nieks ir neleis statyti aukstesnio, kad ir parasysi prasyme norint to... g.gif
ar as klystu?

noriu ta prasyma pati uzpildyti, arba bent jau su tokio architekto pagalba, kuris su tavim bendrautu kaip su zmogum, o ne kaip su kvailu, potencialiu pinigu melzimo aparatu...

o ir svarstymai, kad "tavo norimas namas, kainuos virs milijono, todel argi 3 proc. tai yra per daug tau uz projektavima?" kazkaip liudija apie labai kryptingai poziuri i klienta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2008 09 29, 23:13)
o gal kuri bande uzsakyti projektavimu salygu savada internetu? pasinaudojant e-paslaugomis? https://www.planuoju...tatyba_isorine/

man labai nepatiko,kad musu savivaldybeje pareikalavo projektuotojo paraso ant prasymo, o nuejus pas arhitekta jis paprase simto litu uz konsultacija pildant prasyma ir parasa  g.gif
man kazkaip ir brangu pasirode, ir nepatiko 'durninimas', kad paciam tai padaryti niekaip neimanoma. Mano supratimu, vis tiek stebuklo, t.y. kazko kitokio negu visiems, vistiek neleis daryti, t.y. jeigu aukstis pastatu numatytas tame sklype iki 10 m., tai nieks ir neleis statyti aukstesnio, kad ir parasysi prasyme norint to... g.gif
ar as klystu?

noriu ta prasyma pati uzpildyti, arba bent jau su tokio architekto pagalba, kuris su tavim bendrautu kaip su zmogum, o ne kaip su kvailu, potencialiu pinigu melzimo aparatu...

o ir svarstymai, kad "tavo norimas namas, kainuos virs milijono, todel argi 3  proc. tai yra per daug tau uz projektavima?" kazkaip liudija apie labai kryptingai poziuri i klienta  blink.gif

kuriam tu mieste?
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2008 09 30, 00:13)

Kai paskaiciau tai tas projektavimo salygu savadas tooks sudetingas atrodo smile.gif as kai pildziau tai buvo gal du lapiukai ir visur kur kazko nezinojau surasiau "pagal projekta", cia jau turbut taip nebepraslysciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2008 09 29, 21:13)

Kai man reikejo dar nebuvo tokio dalyko, bet savadui prasyma uzpildyti nera ka veikti, tuo labiau, kad pasizvalgius ant stendu arh. sk. radau pavyzdi kaip pildyti thumbup.gif ir pagal tai ir uzpildziau. Taip, kad tikrai nera uz ka moketi pinigus ir nera sudetinga. Tik pirmyn ir sekmes
Atsakyti
QUOTE(luksė @ 2008 09 30, 17:27)
Kai man reikejo dar nebuvo tokio dalyko, bet savadui prasyma uzpildyti nera ka veikti, tuo labiau, kad pasizvalgius ant stendu arh. sk. radau pavyzdi kaip pildyti thumbup.gif  ir pagal tai ir uzpildziau. Taip, kad tikrai nera uz ka moketi pinigus ir nera sudetinga. Tik pirmyn ir sekmes

o jus bandet perziureti butent sita forma? kai as pildziau 2 puslapiu savadziuka savivaldybej irgi juokai atrode...
Atsakyti
si savada p[adejo uzpildyti miesto seniunijos architekte. nemokamai. tik reik uzsiregistruot konsultacijai. karta per savaite vyksta. bent jau kaune
Atsakyti
as is mazo provincijos miestelio, kur individualiu namu statybos yra praktiskai vienetines, jokiu pvz. pas mus neduoda. o savivaldybes architektas liepe keliauti pildyti pas privatininkus... nors siaip tikrai tikejausi pagalbos, kadangi dirbu savivaldybes imoneje blush2.gif

ka gi bandysim savo jegom tai padaryti, dekui uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2008 09 30, 17:57)
as is mazo provincijos miestelio, kur individualiu namu statybos yra praktiskai vienetines, jokiu pvz. pas mus neduoda. o savivaldybes architektas liepe keliauti pildyti pas privatininkus... nors siaip tikrai tikejausi pagalbos, kadangi dirbu savivaldybes imoneje  blush2.gif

ka gi bandysim savo jegom tai padaryti, dekui uz palaikyma  4u.gif

Aišku, kad užsipildysite patys 4u.gif . Nieko ten sudėtingo už ką vertėtų pinigus mokėti. Bent jau tas popierinis variantas, nes internetinio nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2008 09 30, 18:57)
as is mazo provincijos miestelio, kur individualiu namu statybos yra praktiskai vienetines, jokiu pvz. pas mus neduoda. o savivaldybes architektas liepe keliauti pildyti pas privatininkus... nors siaip tikrai tikejausi pagalbos, kadangi dirbu savivaldybes imoneje  blush2.gif

ka gi bandysim savo jegom tai padaryti, dekui uz palaikyma  4u.gif

ir as ne is sostines, bet pas mus tai daroma kartu su architektu, kuris projektuos ar tik derins tavo nama. tai padaro uz dyka, prie to pacio darbo, ir vis aiskiau.
tu juk vis tiek turesi kazkoki architekta, net jei ir perki kartotini projekta. kazkas juk tures priristi, suderinti. tai su juo is karto ir tarkis.
tai bent jau pasakyk, is kurios puses esi, gal zemieciai.
Atsakyti
Būtų geriau, jei tai darytų būsimas Projekto Vadovas. Savaime suprantama, prašymą galima ir pačiam užpildyti, ale geriau patikėt profui.
Atsakyti
na,tai jau aš irgi nesuprantu g.gif Mums pats architektas liepe išsiimti ta salygu savada..prieš darant jam projekta,kad jis zinotu,taip,ar anaip ka ten galima ką daryti...
O dabar išeina,kad ta savada turi pildyti pats zmogus padedadamas tarkim architekto,kuris ir planuos ta nama..
Tai čia vienas siunčia patiems pildyti.....kitas liepia grizt ir su architektu susitarti doh.gif Koks balaganas..mes priklausom Jonavai..tai ziuresim,gal tam kaime paprastesni popieriai cool.gif
Atsakyti