QUOTE(Miaška @ 2011 11 03, 21:58)
Kodėl?
Aš ėmiau 4 tūkst. paskolą vaikų kambario remontui, pinigų tiesiog neturėjau, o ten jau griuvo viskas. Suremontavau, nupirkau baldus, skolą atidaviau per porą metų.
Vonia/wc nematę remonto nežinau nuo kada, baisu, kad sprogs aprūdiję, ištrupėję vamzdžiai, turėčiau nuostolio pati, ir dar kaimynams padaryčiau
, plytelės byra kaip lapai rudeniniai... Bėda ta, kad čia bus brangiau, nei vaikų kambarys, nes pati nieko nesusiremontuosiu, kaip ten. Galėčiau taupyt. Bet norisi ir atostogų...
Todėl esu linkusi susimokėt už paskolą, bet gauti ir remontą ne po n metų, ir kasmet paatostogauti.
Tokia mano logika

Aš ėmiau 4 tūkst. paskolą vaikų kambario remontui, pinigų tiesiog neturėjau, o ten jau griuvo viskas. Suremontavau, nupirkau baldus, skolą atidaviau per porą metų.
Vonia/wc nematę remonto nežinau nuo kada, baisu, kad sprogs aprūdiję, ištrupėję vamzdžiai, turėčiau nuostolio pati, ir dar kaimynams padaryčiau

Tokia mano logika

Labai sveikintinas požiūris, aš taip pat daryčiau.

Visa Amerika taip gyvena - imu - perku - naudoju - dirbu - atiduodu.. Ir vėl - imu - perku - naudoju - dirbu - atiduodu...
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 05, 19:18)
nezinau, man tie issimokejmai visai ne prie sirdies. kam kazkam duoti uzdirbti? mes jei kazko reikia pasitaupom ir nusiperkam. jei skubiai prireikia tarkim kazkas sugenda, geriau pasiskolinam is artimuju, nors palukanu nereikia moket
1. Kai yra iš ko taupyti, tai gerai, bet daugelis gyvena nuo...iki atlyginimo...
2. Daugelis tų turtingų "artimųjų" neturi...
3. Permoki už gyvenimą DABAR, o ne už gyvenimą KAŽKADA, nes gali tas KAŽKADA ir nebeateiti....
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 05, 18:18)
nezinau, man tie issimokejmai visai ne prie sirdies. kam kazkam duoti uzdirbti? mes jei kazko reikia pasitaupom ir nusiperkam. jei skubiai prireikia tarkim kazkas sugenda, geriau pasiskolinam is artimuju, nors palukanu nereikia moket
ekonomika niekada nesisuks kol bus taip mastanciu. tai gerai, Tu neduok uzdirbt ir tau neduos uzdirbti nes viskas eina ratu. pvz isivaizduokim, reikia drabuziu bet neisiu ju pirkti, o kam duoti kitam uzdirbti

Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2011 10 12, 18:13)
pagal kokias pajamas. reikejo nesiojamo kompiuteriu nes senasis tieisog viena diena nusprogo. reikia cia ir dabar, darbas nelaukia

QUOTE(guodzik @ 2011 11 22, 23:27)
Kiek kainavo kompas, kad 200 Lt jums tokia juokinga suma

QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 20:13)
2400 su pritaikyta nuolaida.
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 20:13)
QUOTE(guodzik @ 2011 11 23, 20:18)
2400 su pritaikyta nuolaida.
o tai čia mazai tie 200lt nuo 2400lt

QUOTE(pinkrose @ 2011 11 23, 20:31)
vienu metu topo centras dave issimoketinai net be palukanu

Aš tokiu atveju pirmiausia sukalkuliuočiau, kad už 200 Lt išeitų vienas kitas neblogas daiktelis

QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 22:18)
Aš tokiu atveju pirmiausia sukalkuliuočiau, kad už 200 Lt išeitų vienas kitas neblogas daiktelis 

esme tame kad kompiuteris yra mano darbo priemone, nera jo, nera pinigu .
QUOTE(guodzik @ 2011 11 24, 19:40)
esme tame kad kompiuteris yra mano darbo priemone, nera jo, nera pinigu .
aš kožną dieną dedu pastangų, kad lizingo net ir ekstra atveju neprireiktų

QUOTE(Sophi @ 2011 11 24, 19:47)
na as savarankiskai ant koju stoviu dar tik nepilnus antrus metus, tad nereik noret kad buciau turtu prikaupus... aisku mokausi taupyt, skaiciuot, dirbu per du darbus kad tu lizingu daugiau nereiketu