Žodžiu, tęsiu savo įspūdžius.
Dabar tik nesupykit nei viena, bo aš nesu mėgėjas rinkti žodžius - todėl surašysiu viską, kaip man kas atrodo.
Skaitydamas visus įspūdžius iš Druskininkų supratau, kad daug čia išpindėjusių susirinko. Tai tas blogai, tai anas negerai... Todėl į Palangą visai nevažiuokite. Grįšite vos įėjusios į sanatoriją. Tuo tarpu kadangi mano išpindėjimas pasireiškia tik retkarčiais...
Sanatorija. Remontas tarybinis. Santechnika tarybinė. Tai vieninteliai trūkumai. Tačiau viskas prižiūrėta. Remontas atrodo lyg būtų prieš mėnesį padarytas, santechnika - prieš pusmetį sudėta. Galima mykti, kad negera, kad nepatinka... Bet juk viskas tvarkinga, prižiūrėta - taigi skųstis per daug neturiu kuo.
Valgykla. Kadangi esu buvęs Eglėje ir prisimenu tuometinį maistą, kuris, kaip supratau, iki šių dienų nepasikeitė - Vyturys (kuriame buvau) Eglės maistą lenkia visa galva. Na, pirmi pusryčiai buvo kiek įspūdingesni - kai pateikė guminį varškės apkepą, užkeptą plastmase. Bet visas kitas maistas buvo net daugiau, nei valgomas. Ypač sriubos patiko

Procedūros. Daug. Jau rašiau. Cielos 7 - ir nei už vieną nedėjau gydytojams "į kišenę". Supratau dar vieną dalyką: tikrai reikia minimum savaitę pabūti, kad efektas būtų pats tas. Šakės, atsigavau ir atjaunėjau penkeriais metais kaip nieko (ant mano jauno molokososinio amžiaus ir 5 metai yra dalykas).
Publika.

Čia daugiausiai važiuoja su Ligonių kasų siuntimais, tai ir publika atitinkama. Tačiau kai įjungi durnių - visai nieko ta publika būna. O kai nustatai atitinkamas bangas - tai būna net ir juokinga. Mano pažįstami sakė, kad nenuobodžiavau visą tą laiką

Ai, dar vienas bajeris buvo - prieš procedūrų skyrimą. Daktarė klausinėja, klausinėja... Sako, alergija... Aš: alergija ką? Sako: ar alergiškas kam nors? Jo, sakau, kaimynkai. Pažiūrėjo įtartinai. Sakau, Zina tokia kaimynka yra. Tai tik pagalvojus apie ją išberia. Daktarė taip įdėmiai įdėmiai pažiūrėjo - tik nesupratau, ar todėl, kad mano psichinė būsena jai įtartina pasirodė, ar todėl, kad ji irgi skaito SM.
Ką gi, kylu toliau į keliones. Šį kartą į Berlyną. Jeigu jau atsigavau, įgavau jėgų - reikia tas jėgas panaudoti tinkamai
Šiandien aš Genijus.
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 00:06)
ŠIANDIEN TU GENIJUS !!!!!
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 01:03)
Viskas, aš išsisunkusi it citrina...