Įkraunama...
Įkraunama...

Po narkozės

Sveikutės planuojančios tapti nestuke.gif. ir mes jau apie antrą susimąstome, bet va tik įdomu, gal kuri žinote, kiek laiko turi praeiti po pilnos narkozės padarymo, kad mamyčiukas galėtų nebijodamas dėl komplikacijų pastoti?
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2007 04 18, 13:59)
Sveikutės planuojančios tapti nestuke.gif. ir mes jau apie antrą susimąstome, bet va tik įdomu, gal kuri žinote, kiek laiko turi praeiti po pilnos narkozės padarymo, kad mamyčiukas galėtų nebijodamas dėl komplikacijų pastoti?


Kiek esu girdejusi reikia menesi palaukti.
Atsakyti
Čia priklauso nuo narkozės ir pačios operacijos ax.gif Mano atveju daktarai rekomendavo luktelti pusę metų 4u.gif
Atsakyti
g.gif įdomu, o man ruošiais protinį dantį traukti, na ten jį reikės pjauti, tai darys narkozę, vat ir įdomu kada tuomet galėtume galvoti apie leliuką... gal dar kuri žino ar kuriai panašiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2007 04 20, 09:38)
g.gif  įdomu, o man ruošiais protinį dantį traukti, na ten jį reikės pjauti, tai darys narkozę, vat ir įdomu kada tuomet galėtume galvoti apie leliuką... gal dar kuri žino ar kuriai panašiai buvo?



Oi, tokia narkozė tikrai nieko rimto mirksiukas.gif sėkmės atsisveikinant su protiniu ir planuojant biggrin.gif
Atsakyti
mano drauge turejo operacija, su pilna narkoze. netrukus kai grizo namo pastojo. Gydytojai rekomendavo saugotis bent 6 men. Rezultatas liudnas, 5 nestumo menesi, leliukas gimdoje mire, teko skatinti gimdyma.. Tiksliu priezasciu neisiaiskino, taciau realiausia taip ir liko - del narkozes poveikio.
Atsakyti
QUOTE(KMU_studente @ 2007 08 06, 21:02)
mano drauge turejo operacija, su pilna narkoze. netrukus kai grizo namo pastojo.  Gydytojai rekomendavo saugotis bent 6 men. Rezultatas liudnas, 5 nestumo menesi, leliukas gimdoje mire, teko skatinti gimdyma.. Tiksliu priezasciu neisiaiskino, taciau realiausia taip ir liko - del narkozes poveikio.

Oi cia labai baisiai...as neseniai turejau operacija su pilna narkoze 3 valandom. Bet man liepe pastoti po triju men, bet ne del narkozes, o kad viskas uzgytu (laparatomija man dare)
Atsakyti
sveikos, mane ir sitas klausimas kamuoja, as va po operacios, gana rimtos su pilna narkoze, ir mes kaip tik planuojam ir realiai nesuprantu, kiek dar laiko laukti siandien jau 20 dienu po operacijos, bent kai gydytoja sake geriausia laukti du menesius del narkozes, o dar plius viena del to kad pilvo raumenys pjauti, nu zodziu as cia ne viena tokia nerimaujanti sad.gif
Atsakyti
ax.gif taigi vat, kad įdomu. Bet, turbūt reikės dar laukti ir nemažai. Nes aš po operacijos dar ir nuskausminančius ilgokai vartojau doh.gif tos nelemtos ligos visus planus sumaišo. jei ne operacija jau vaikšiočiau nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
ir as planuoju nestuma, bet va, planas zlunga nes reikia opertuoti tonzilita, kiek zinau, operacija neilga, tai ir narkoze nebus jau labai masine. tai kazi po kiek laiko galesim lialiu vel daryti?
Atsakyti
Man kai dare operacija (pilna narkoze) tai daktare sake galiu planuoti iskart grizusi is ligonines g.gif
Atsakyti
ax.gif vat galiu jau pasidalinti informacija blush2.gif daktarė sakė, kad mažylį po narkozės galima planuoti jau po kitų mėnesinių, kai prasivalo kraujas. Taip kad, po narkozės sulaukiat savo dienų ir į darbus lotuliukas.gif
Atsakyti