as trecia diena matuoju del idomumo BT. uzvakar 37.1, vakar 37.0, siandien 37.1. nors aisku ji gali buti pakilusi del kitu priezasciu kokiu nors
sveikutes,
as trecia diena matuoju del idomumo BT. uzvakar 37.1, vakar 37.0, siandien 37.1. nors aisku ji gali buti pakilusi del kitu priezasciu kokiu nors
bet vistiek jau nebedaug tikiuos liko laukti, kol issiaiskinsim kaip su siuo ciklu baigsis reikalai
Labas rytas mergytės
dainiuke
sėkmės dideliausios, laikykis.
Mykolina, žinok nei šiaip, nei taip tos nuotaikos. Na, pažiūrėsim, gal stebuklų ir būna.
Amade, šaunuole
viskas bus gerai
Aš bijau jau dabar tos operacijos. man vien mintis, kad suriša ten - tokia bejėgė [asijausiu
geriau užmigusią raišiotų - akys nematys, širdis neskaudės
kaip kitos mergučios laikosi?a?
dainiuke
Mykolina, žinok nei šiaip, nei taip tos nuotaikos. Na, pažiūrėsim, gal stebuklų ir būna.
Amade, šaunuole
Amade, šaunuole
Labas rytas tarskaliuk
nebijokit mergaites to surisimo
o tai ten risa kol samonei esi? Oi ne, vel bijau operacijos
Tikiuos nereikes, antradieni einu pas gydytoja, tikiuos nebus tos nelemtos cistos ir pradesiu pirma stimuliacija, o jei bus tada laparaskopija ir tik tuomet stimuliacija. Bijau
Papildyta:
merginos o jus visos po kiek laiko nepastojimo prdejot stimuliacijas?
ir dar norejau paklausti, jei mano mmm nereguliarus ziauriai, ar tie hormonu tyrimai yra tikslus? nu jei pvz man tyrimai rodo kad O nebuvo, ar gali buti kad O ivyko po tyrimu, nes mano ciklas sokineja nuo 30 iki 90 dienu
tai ar galima taip jau remtis tyrimais?
Papildyta:
ir dar norejau paklausti, jei mano mmm nereguliarus ziauriai, ar tie hormonu tyrimai yra tikslus? nu jei pvz man tyrimai rodo kad O nebuvo, ar gali buti kad O ivyko po tyrimu, nes mano ciklas sokineja nuo 30 iki 90 dienu
QUOTE(Vilkaa @ 2007 05 05, 10:15)
tai ar galima taip jau remtis tyrimais?
Stimuliacijas šiaip paskiria ginės žiūrint kokios problemos, pas mane pavyzdžiui folikulai patys užaugdavo, tai beveik metus bandėm be stimuliacijų, kai nebuvo jokio rezultato, pradėjom stimuliacijas.
Na, o jei tavo ciklas taip keičiasi, tai tada tyrimų rezultatai tikriausiai bus neinformatyvūs
QUOTE(Amade @ 2007 05 05, 10:48)
Eik tu sau
Paskambink ginei, čia tikrai negerai
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 05, 09:54)
Labas rytas mergytės
dainiuke
sėkmės dideliausios, laikykis.
Amade, šaunuole
viskas bus gerai
Aš bijau jau dabar tos operacijos. man vien mintis, kad suriša ten - tokia bejėgė [asijausiu
geriau užmigusią raišiotų - akys nematys, širdis neskaudės
dainiuke
Amade, šaunuole
Taip ir laikomės, Tarškaliuk
QUOTE(agnesse @ 2007 05 05, 09:53)
Eik tu sau
O tau kokių vaistų neskyrė
, man vieną kartą tepliojo ciklo viduryje, tai skyrė aspirino, jis lyg sustabdo kraujavimą
, bet pas mane tai tik tepliojo, kraujas tikrai nebėgo
nu as nekraujuoju, siaip teplioja...
QUOTE(Amade @ 2007 05 05, 07:48)
Visu pirma- ar didelė cista?
Man buvo apie 3 cm cista. Pati sprogo. Ir labai gerai, iskarto pradejau gerti duphastona ir mano bedos baigesi
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 05, 11:06)
Taip ir laikomės, Tarškaliuk
Pavasarėjanti gamta,kažkaip teigiamai veikia ir nuotaiką bei suteikia vilčių siekiant užsibrėžto tikslo-būti

Amade,
QUOTE(Li ute @ 2007 05 05, 14:26)
Visu pirma- ar didelė cista?
Man buvo apie 3 cm cista. Pati sprogo. Ir labai gerai, iskarto pradejau gerti duphastona ir mano bedos baigesi
Yra blogiau jei didele cista sprogsta...
nu nezinau, manau, kad nemaza...
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 05, 14:43)
Vaziuosiu pas tevus... ryt i gamta su MB varysim...